De obicei la momente speciale din viata noastra (aniversari, ziua de nastere, un succes in cariera sau personal etc.) ne simtim darnici, ne-am deschide buzunarele sa impartim cu cei din jur din bucuria si succesul nostru. Facem asta din dorinta perfect umana de a fi apreciati, bagati in seama si de a socializa.
Este foarte bine cand ajungem sa fie asta o atitudine de viata, un permanent "modus vivendi". Sa punem mai sus de nevoile noastre, pe cele ale semenilor. Desi pare ca as descrie on profil de sfant, cred ca fiecare dintre noi avem puterea de a fi asa.
Ce crezi ca te motiveaza sa ajuti pe cineva aflat in nevoie? Crezi ca o faci pentru ca esti impresionat pe moment sau pentru ca este modul tau de viata?
Imparte cu noi gandurile tale si mai mult: imparte copiilor orfani si sarmani din Romania din belsugul sau din putinul tau, prin campania anuala ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi.
Pai nu mai tin minte dar cred ca doar de 2 ori si poate o sa se mai intample
Ultimul Lucru caritabil l-am facut acum 2 zile ajutand o familie care nu are posibilitati materiale mari si nu prea are din ce traii
Acum ca am raspuns la intrebare si 2 acum 2 minute ca am ajutat-o pe sora mea mai mica sa mearga ca este in ghips
Am ajutat o batranica sa treaca strada, i-am ajutat pe parinti si am facut curat in camera
Leerix întreabă: