Pacat ca nu pot sa va donez fiindca sunt minor, dar as dona.Saracuta Sara..eu zic sa postati asta si pe TPU, si pe Google, ca oameni sa va ajute.
Sper sa strange ti destui bani, ca Sara sa isi revina.Il rog pe Bunul Dumnezeul sa va ajute la aceasta intamplare.
Multumesc.
Poti apela un site in SUA unde s-au facut sise finanteaza experimental membre cu tot 'nervos' ...ma voi interesa.
Cand am sa fiu in masura o sa cotizez. Sper sa nu fie prea tarziu. Dar aveti sperante si incredere.
Of, se întâmplă atâtea necazuri. Nu, nu pot dona. Sunt minoră. Dar aş face-o ca să se poată bucura de viaţă altfel. Noroc la strâns bani. Fiecare merită o şansă...
De fapt eu vad situatia in felul acesta:trimit un SMS la un nr de 3 cifre, imi ia 2 euro si nu stiu incotro se indreapta, poate in contul unui bogatas gras si chel, poate in buzunarul unui escroc care face ce stie el mai bine (profita de pe urma fraierilor).
De unde stiu eu unde ajung banii? De unde sa stiu eu ca ajut pe cineva care chiar are nevoie?
Buna, m-ti impresionat pana la, lacrimi! Acum chiar plang de mila fetitei voastre! ( Ma voi ruga din toata inima si din tot sufletul meu pentru ea, sa faca Dumnezeu Medicul Suprem o minune Cereasca sa o salveze! Lasati-va in Mainile Mamei Sfinte Sfanta Fecioara Maria, si Ea va sti ce sa faca! La medjugorje daca o puteti duce, Sfanta Fecioara Maria va face minuni cu ea! Doamne, ai mila de aceasta familie indurerata si binecuvanteaza-i! Amin!
Ce mila imi este de ea dar nici eu nu pot face donatii ca sunt minor ca denisuke
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute pe fiecare dupa necesitati.
Pacat ca sunt minora, dar PROMIT ca o sa ma rog pentru ea. Dumnezeu o sa o ajute cumva!
Nu cred ca va mai raspunde cineva acum, dar s-au strans destui bani ca sa poata sa-i cumpere Sarei proteza aceea? Sper din tot sufletul ca da :'(.
Sunt minor, deci nu pot dona!
Dar mi se pare foarte frumos ceea ce faceti!
Sper ca Sara sa se faca bine!
NyanCat întreabă: