Pacat ca nu pot sa va donez fiindca sunt minor, dar as dona.Saracuta Sara..eu zic sa postati asta si pe TPU, si pe Google, ca oameni sa va ajute.
Sper sa strange ti destui bani, ca Sara sa isi revina.Il rog pe Bunul Dumnezeul sa va ajute la aceasta intamplare.
Multumesc.
Imi pare atat de rau pentru micuta Sara,nu pot dona,deoarece sunt minor,dar, sper sa iti revina, sper sa va poata imbratisa, sa se poata imbraca, mult noroc
MULT NOROC!
Buna ziua! Eu am doar 13 ani si voi vorbii cu parintii pentru o donatie si eu ma voi ruga la DUMNEZEU pentru ingerasul vostru! Dumnezeu sa fie cu voi :*
Daca NU E FAKE IMI OPARE RAU.Sa stii ca multi profita! Dar imi pare rau daca e real!
Imi pare rau dar eu nu pot dona pentru ca sunt minora, insa imi doresc din tot sufletul ca micuta Sara sa reuseasca impreuna cu familia si cei care ii vor ajuta sa stranga banii necesari si sper ca bunul dumnezeu sa o ajute pentru ca ea chiar este un ingeras cu o aripa franta.
Imi pare rau pentru ce a patit dar nu pot sa donez pentru ca sunt minor. Bunul Dumnezeu sa o ajute.
Imi pare rau o sa vorbesc cu parinti sa doneze. Casa o vedem fercita jucanduse!
Imi pare rau pentru dvs. ca nu veti putea sa o vedeti decat cu o manuta momentan :'(Si imi pare rau ca multi decat zic "biata de ea " si dupa 10 min. nici nu isi mai aduc aminte de ea.Va doresc ca micuta dvs. sa fie cu 2 maini ca orice copil normal ...IN LEGATURA CU BANII... EU SUNT MINORA.-.(si imi pare rau ca nu va pot multumi )
Nu exista oameni cu aripi doamnee... ce donatie sa fac e vreo gluma? donatie: ca sa isi recupereze ingerul aripa rupta LOL ingerii sunt sus nu jos ca sa ii poti ajuta! PA PA!
1. Doresteti ceva
2. Numara pana la 10
3. Posteaza asta de 15 ori!
Ingerii vor veni la noapte si iti vor indeplini dorintele! Daca nu se va intampla inversul!
Speranta moare ultima!
...haideti sa ne rugam pentru biata Sara sa se faca cat mai bine
... Dumnezeu sa ii dea tot ce e mai bun, totul pentru a se face bine!
Multumesc din suflet
NyanCat întreabă: