o-kay...
atunci ce planuri ai in continuare?
sa astepti sa se-ntample si ceva ''fain'' sau ce?
Normal ca nu
doar in cazul in care as avea in jur de 50-60-70 sau mai multi ani, cancer sau o viata de rahat. pana atunci, nu stiu daca as accepta sa mor pentru a salva viata vreunei persoane nici macar daca imi era cea mai apropiata persoana din lume. n-am ajuns inca la nivelul ala de intelectualitate si oh-vai-imi-detest-viata-si-ascult-screamo. cum se vede de-acolo de jos?
Eu nu sunt negativista, eu sunt doar cum sunt, ma gandesc si la jumatatea plina a paharului dar si la cea goala. E o diferenta. Eu vad situatile din mai multe puncte de vedere, nu vad doar partea rea din ceva, si chiar daca ar fi doar parti rele eu incerc sa gasesc si parti bune.
sincer, fix raspunsul asta ma asteptam sa-l dai...
deloc previzibila, delooc...
okay
e si asta un plan, ce-i drept
insa nu cred eu ca-ti vei gasi scopul atat de usor (de fapt, cred ca nimeni nu are un scop exact, asa ca poate nu-l vei gasi niciodata sau il vei gasi fix atunci cand iti vei pierde speranta)
Pai, nu cred ca e negativism, ci simtul realitatii... Adica, eu pot garanta pentru mine ca nu fac rau lumii, sau incerc pe cat posibil, dar nu am cum sa pot garanta pentru acel strain...
exact asta cred si eu
ma rog, fiecare cu opinia lui...fie ea aproape de adevar sau total falsa
A mai pus careva intrebarea asta.
Poate ca da, poate ca nu. Atunci am raspuns ca da, dar acum sincer nu stiu. Fiecare lucru se intampla cu un rost.
unde era milostivu'
dacă n-ai nimic interesant de spus, de ce te mai oboseşti?
ştii ceva?
cui îi pasă?!
Deja acel "cui ii pasa" devine prea stupid chiar si pentru una "matura" cat tine. dar fata de tine si alte persoane pe aici, eu dau mai mult de 2 bani pe persoane care sunt in pericol dar ce pretentii am eu de la niste copii, oricum in lumea voastra doar de voi va pasa. mare noutate
ia intreabati mama daca vede pe strada un copil si vede ca vine o masina, se duce sa incerce sa salveze copilul? cand o sa ii afli raspunsul o sa vezi diferente de mentalitate dintre un copil copac si o persoana normala
Cine se cearta . eu ii spun ce gandeasc, ea pune botul ca o doare adevarul si toata lumea e fericita
Daca tot ne-am strans iar toti 3 ce faci, accepti invitatia la acel hentai?
Vrei sa ne uitam la desene?
Unde o fi Croampa cu katana?
Mno, cred ca iti dai seama ca de ar fi sa aleaga cineva sa vedem ceva toti 3, tu ti-ai pierde dreptul de a alege .
Si eu nu am incredere in tine ca cine stie ce-mi faci .
Asa ca sa vedem ce zice si Doub.
Ca na,una e Mad, Endoryus si Conquete, alta e Mad, Endoryus si Doub
Si nu, nu accept .
Da, adică conteză.
Nu aş putea să stau să mă uit cum un copilaş nevinovat moare în faţa mea.
O sa mananci bataie de la toti 3 ...
Pe Doub nu trebuie sa o intreb , ca stiu ca e de partea mea, dar cu Mad cum fac?
Mad e de treaba, deci cred ca il pot molipsi si pe el
Deci da, o sa-ti iei bataie de la toti.