La cat de mititei sunteti va caftesc doar cu o mana cat despre mad il mint ca il cheama Kill ca tot are ce are cu ea si scap repede de el
Da,si ai ramane cu noi doua.
Ai da in fete?
Aaaa, ai da?
Asta e violenta domestica.
Lasa ca eu stiu ca sunteti slabe si urate asa ca ma pot preface ca sunteti baieti si numai am probleme de demnitate atunci
Hmm , de mine nu stiu ce sa zic, dar stiu de Doub.
Chestia e ca Doub e undeva aici, iar "urata" este undeva pe la iesirea din galaxie
Oh,vai,tu,amabilule.
Mi-am adus aminte de "sensibilo" .
Cred ca ne asteptam cu totii la raspunsul asta mai ales din partea ta. Bineinteles ca nu as accepta din moment ce nu il cunosc. Persoana respectiva ar putea fi criminal, de ce sa nu il las sa moara atunci? Bine, exista si riscul de a pierde vreun geniu sau mai stiu eu ce dar pana la urma suntem egali iar viata mea conteaza la fel de mult.
Eu nu te cred, mama mi-a zis cand m-a dat afara pe usa sa nu cred satanistele
"at despre mad il mint ca il cheama Kill ca tot are ce are cu ea si scap repede de el" -Ce ai zis aici? (^.^)
Pentru ca mi se pare ca devii ca Meidan: sarcastica, directa, INDIFERENTA...
Citind postul tau cu "numai postati ca ii apare notificari" mi-a dat de inteles ca iti pasa de ce zice ea si na, in gluma am zis ca te trimit la ea si scap de tine, ramane doar doub si depressa sa le caftesc. percepusi acum?
Nu e rautate, sunt fite de copil. sau e acea perioada a lunii si e cu fundul in sus, mai stii
Pricepusi acum si da chiar e naspa sa-ti faca cineva notificari, chiar acum ii fac si eu una (scuze Killy )
Mai lasa areele de vedeta ca nu mori de la cateva notificari. vai domne nenorocire.
tu stai să-mi urmăreşti fiecare răspuns?
ce om...
altă treabă n-ai?
dacă-ţi sunt antipatică, comportă-te ca omul matur ce te dai a fi şi vezi-ţi de treaba ta
Mi-a aparut notificare de la MAd si am vazut si raspunsul tau, nu trebuie sa fii Einstein sa iti dai seama, plus de asta, pentru nu stiu ce motiv ma amuza sa te cicalesc ca te oftici atat de usor oricat de omori tu sa pari indiferenta.
Până nu de mult, aș fi acceptat.Acum însă, m-aș gândi de 3 ori știind că sunt înconjurată de oameni ce mă iubesc.
Asa si?
Eu sunt religioasa.
Azi am vazut ca ai facut misto de cam jumatate de aici .
Ai...Ai un punct in plus de la mine :'(.
Sunt in toane bune , mai are putin "pisi" si termina cu bac-ul si mergem la mare. sa uit de voi toti uratilor si railor ce sunteti
ps."Eu sunt religioasa." asta te faci mai mare mincinoasa cred ca tu credeai ca e contra