| KillMePlease a întrebat:

Ai accepta ca tu sa mori pentru a salva viata unui necunoscut?
Eu sincer, nu.

100 răspunsuri:
| Xpressurself a răspuns:

Una este sa o faci si alta este sa stai si sa filozofezi.
asa filozofand tu vei avea intotdeauna dreptate din spatele ecranului unui calculator si sincer nimanui nu-i pasa.
dupa ce vei vedea o nedreptate si vei simti nevoia sa ajuti sa-mi spui si mie cum este mai bine, sa stai ca un las sau sa te bagi si sa ajuti pe cineva care are nevoie de tine. si apoi de unde stii ca vei muri?

| deny1230 a răspuns:

Daca ai stii ce egoista sunt eu... laughing

| deny1230 a răspuns (pentru Geanin):

Draguta poza de profil laughing

| endling a răspuns:

Da,nu stiu de ce dar intodeauna am avut sentimentul ca asta imi va rascumpara sufletul intr-un fel, si chiar daca nu ar avea legatura cu asta, nu ma pot gandi la un alt mod mai bun de a muri.

| KillMePlease explică (pentru endling):

pare fain motivu' ăsta.

| endling a răspuns (pentru KillMePlease):

Nu as face-o din egoism ca sa o numesti "motiv"...

ce treabă are egoismul?
ai zis "da" (adică "da", ţi-ai da viaţa pentru a salva un necunoscut). din ce "motiv" ai face asta? (adică "de ce ai face asta?") răspuns: "nu stiu de ce dar intodeauna am avut sentimentul ca asta imi va rascumpara sufletul intr-un fel, si chiar daca nu ar avea legatura cu asta, nu ma pot gandi la un alt mod mai bun de a muri."
dacă eşti egoist, nu prea faci chestii pentru alţii, dar tu tocmai ai spus că ţi-ai da viaţa pentru un necunoscut. poate ai greşit cuvântul. poate voiai să spui că n-ai vreun interes pentru care ai face asta ca să o numesc "motiv". nu ştiu.

| endling a răspuns (pentru KillMePlease):

Wow,ok,este cum spui tu, nu trebuia sa te consumi atat happy

nu prea m-am consumat.
nu aveam ce altceva să fac la ora aia, aşa că, dacă tot am mai primit un răspuns la întrebare, am zis să dau şi eu un reply răspunsului, în special pentru că nu te-am mai văzut pe aici thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In anumite cazuri, dar tin sa cred ca nu.