...ma numesc florin si sunt din tg jiu... abia azi 25 dec 2010 am vazut anuntul tau si nu stiu daca mai este valebil am o fata si este inebunita dupa astfel de catei si cum oferta ta era ceea ce ma interesa si ma si satisfacea tinand cont ca nu prea stam grozav cu banii daca poti sa ne ajuti cumva iti las nr meu de tel 0727263370 multumesc anticipat
Eu vreau nul mai ai eu sunt din caras severin pakat pentru ca eu iubesc mult caini bichoni as vrea dar eu sunt departe din caras severin ma numesc madalina daca il mai ai si il mai dai gratis las lua pentru ca as cumpara si cu 3 milioane id meu daca e ceva sau mai aveti 3 va cumpar unu cu 3 milioane daca mil aduceti pusy_pusy_cool id meu va rog ajutati-ma!
Vreau eu te rog frumos :X:X:X Imi doresc de foarte mult timp... Intra pe id otylya_fizzy@yahoo.com
Dar de unde esti? eu sunt din suceava si mi-as dori foarte mult acest catelus sunt disperata dupa acest fel de rasa...si te rog mult da-mi un raspuns.
Eu vreau neaparat sa-il iau, sunt din Bucuresti, imi doresc tare mult un bichon daca il mai aveti? Va rog mult
Te rog mult daca il mai ai? Cand ajungi in Bucuresti anunta-ma si pe mine vreau bichonul
Te rog frumos cand treci prin bucuresti, daca poti sa ma anunti si pe mine id messenger misha_blueangel te rog mult pentru ca il vreau neaparat.
Buna...vreau si eu un catelus bichon imi doresc foarte mult :X daca mai este valabil anuntul zii...idul meu e madutz_nebunik