| cristi27 a întrebat:

Am 3 pui de bison maltez si unul din ei vreau sa il dau gratis.Cine il vrea? nu am nici o pretentie financiara doar sa veniti sa il luati.

Răspuns Câştigător
| BUBULINA a răspuns:

Eu vreau pacat ca stai in hunedoarasad

72 răspunsuri:
| diana18 a răspuns:

Buna cristi:*. eu sunt diana, si chiar imi doresc acest catel.sunt din cluj, dar platesc eu transport pentru catel sau orice e nevoie:X. te rog da add pe dee_unik sa vb.astept sa ma contactezi.salut:*

| diana18 a răspuns:

Raspundene te rogsad. macar sa stim daca ai dat catelul sau nusad

| bianca_3812 a răspuns:

unde va gasim

| bianca_3812 a răspuns:

Unde va gasim

| bianca_3812 a răspuns:

Unde va gasim

| AndrutzaFrumusik a răspuns:

Eu il vreau te rog ca mor dupa el plz contacteaza ma pe id kiss_me_love81

| AndrutzaFrumusik a răspuns:

Il vreau eu

| maria_9145 a răspuns:

Buna! Am un baitel bolnav de autism, as dori sa-mi dai spre adoptie catelul, ar fi un foarte bun prieten pentru fiul meu. Te rog din suflet.

| lilush a răspuns:

Si pe ceilalti cu cat ii dai ca as vrea si eu unul ca iubesc foarte mult animalele :X:*

| qwaszx1234 a răspuns:

Sunt din Hunedoara si as vrea sa adopt bichoul dar are deja 2 ani... Daca mai dai spre adoptie vreunul te rog anunta'ma ia id meu :ada_adutzza1998 te rogg cat mai repede pana pe 13 septembrie

| EUSUNTSIVREAU a răspuns:

Eu as vrea un catel indiferent ce rasa, numai maidanez nu, daca mai ai tu sau poate stii pe cineva care vrea sa dea spre adoptie un catel, sincer sa fiu nu am bani sa imi cumpar unul, dar imi doresc din suflet voi avea grija de el ca de copii mei. contactul meu id mess viorel_nemet sau 0728316159

| kasa a răspuns:

Ceau si eu imi doresc foarte mult un caine micut

| bogdyyyy a răspuns:

Ba eu stau in brad jud hunedoara poti sa mi-l aduci contacteaza-ma la idu asta fabregas. cesc74

Întrebări similare