Multumesc mult, oameni dragi. Fiecare in parte si toti impreuna suneti niste oameni mult mai buni si mai frumosi decat mine. Va multumesc din suflet.
La mulţi ani şi multă sănătate Cătălin Teniţă. Datorită ţie noi suntem aici să cerem şi să dam ajutor tuturor! Dacă nu erai tu acest site nu exista şi unele persoane rămâneau cu probleme nerezolvate. Mulţumim pentru tot.
Eu,eu!
La multi ani Catalin, sanatate si impliniri alaturi de familie si prieteni!
Sa ne traiesti 1000 de ani!
O zi din an este a ta.
Si pentru ca e a ta este cea mai frumoasa zi a anului. Sa te bucuri de ea impreuna cu cei dragi tie.
La multi ani Catalin Tenita!
La mulţi ani, Cătălin Teniţă! Îţi suntem recunoscători pentru cei 6 ani în care ne-ai găzduit cu generozitate.
Si ceaiul. ca doar nu o sa dai sampanie, ca-i imbatam pe astia mici
... te indinzi deja prea mult.Nu ai auzit ca nu prea au fost struguri anul asta? De unde must?
La multi ani, Catalin! Multa sanatate, fericire si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! Ma bucur foarte mult ca am descoperit acest site acum cativa ani. Felicitari pentru efortul depus si multumesc pentru serviciul oferit.
Sa ne traiesti! :*
La mulţi ani Cătălin Teniţă!
Datorită ţie am legat prietenii, am schimbat păreri, ne-am ajutat la greu.
Acest site aduce buna dispoziţie oricui.
Multă sănătate şi succes în tot ceea ce faci în viaţă şi oriunde.
M-a ameţit doar ideea unui miros.
Mi-a amintit de copilărie, când bunicul făcea minuni în beci.
LA MULTI ANI! Catalin, mii de multumiri pentru ideea infiintarii acestui site si pentru realizarea lui.
Ma numar printre cei care am avut bucuria de a descoperi, cu ajutorul fiicei mele Roxana, acest site, la scurta vreme, dupa ce a fost infiintat si de a activa, dandu-mi si eu ajutorul, in limita timpului disponibil.
Sa fii sanatos, sa ai o viata frumoasa, plina de succese si impliniri, de care sa te poti bucura, impreuna cu cei dragi.
Ganduri bune si pentru Noname, care a avut initiativa de a posta aceasta intrebare, cat si pentru ceilalti useri care s-au alaturat urarilor de bine pentru Catalin.
Un sfarsit de saptamana, cat mai agreabil, pentru toti userii TPU.