Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Tot leu raman asta e cel mai important , oricum tare descoperirea
- Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante? : e facuta de american aia au in cap doar wow si hamburgar e posibil!
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea? : evident ca nu e posibil asa ceva doar nu o sa se trezeasca de dimineata alti oameni ca au descoperito aia debea acum ea a fost tot timpul acolo deci si in personalitatea nostra/lor!
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an? : ma depaseste
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti? : pe depinde ora la care s-a nascut daca e mai aproape de ziua din urma e zodia din luna aia daca e din fata e zodia din luna aia )
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el?: ma depaseste
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)?: NU, sunt unele coincidente adevarat, nu cred ca e bine sa crezi in ele!
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)? : Sunt voi fi voi raman ma caracterizeaza binisor
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul? : stai sa ma uit pe google
Mie nu-mi place cum se cheama zodia mea acum.Imi place mai mult sagetator cum eram. E cam ciudata zodia si nici nu prea cred ca este adevarat, adica nici nu prea ai cum sa-ti schimbi personalitatea dintr-o data.
Si da, s-ar putea sa ai dreptate poate n-au ce sa mai prezinte la stiri si da prostii din astea.
Nu prea cred ca s-ar schimba zodiile din an in an, totusi e o prostie.
Nu stiu nu e treaba mea la asta.
Cu ascendentul chiar nu stiu.
Am fost in zodia sagetetor, acum nu prea cred ca sunt in zodia ophiuchus si nu se va schimba ca chiar o prostie.
De-acum voi spune in continuare ca sunt in zodia sagetator.
Sincer, chiar cred ca este o prostie, nu cred ca este adevarat. Sper ca te-am lamurit.
Bye-bye!
Sunt Scorpion si caracteristicile zodiei mi se potrivesc si de aceea cred ca stirea este aberanta.
Pe mine nu ma afecteaza noutatile acestea, vad ca raman tot in zodia leului, nascuta fiind pe 14 august, deci nu-mi bat capul
Pe mine nu ma afecteaza noutatile acestea, vad ca raman tot in zodia leului, nascuta fiind pe 14 august, deci nu-mi bat capul
Cica asa e. Dar nu vreau sa cred ca mai nou sunt sagetator. Voi continua sa cred ca sunt capricorn. Pentru ca mereu am cautat pe internet si prin carti caracteristicile acestei zodii, pagini scrise in limba romana, engleza, italiana. Intotdeauna mi s-au potrivit. E zodia mea preferata, e zodia sub care m-am nascut, va ramane in continuare. Nu imi pasa de ce zodie s-a adaugat, si ce zice lumea.
Dar eu nu vreau ca sa fiu taurinainte eram gemeni si acum
Eu o sa spun ca tot gemeni sunt! De mic copli ma stiu gemeni si nu am degand ca acum sa trec in zodia taurului...si acum ce o sa mi se schimbe personalitatea?! Este absurd
1)Probabil asta este
2)eu raman tot gemeni cu aceeasi personalitate!
3)cine stie...nu ma'i poti fi sigur de nimic
4)chiar nu stiu ce sa cred!
5)cand vine vorba de zodii poate ca da
6)credeam in zodii dar acum nu ma'i stiu ce sa zic
7)eu eram gemeni si acum sunt taur! nu vrea'u sa fiu nici o alta zodie in afara de gemeni
8)Gemeni! sunt gemeni de cand m-am nascut si nu am fost, sunt sau voi fii vreodata taur!
Imi pare rau draga mea ca imi vars toti nervii aici dar m-a scos din sarite!
Sunt de acord cu Tamii.Sunt berbec si indiferent ca ar spune altii asa voi ramane...
Da...se pare ca sunt mai Pesti decat credeam ca's Berbec.Nici nu mai stiu.Adica...temperamentul si personalitatea mea sunt clar de un Berbec infocat, nici de cum timida si ascunsa ca un Peste.Nu mai stiu.Multumesc de informatie, chiar nu stiam de asta.
Primu' lucru care mi-a venit in minte este ca Antihrist este in zodia sarpe(cea nou aparuta). Deci suntem cu un pas mai aproape de sfarsitu' lumii.
1. S-a schimbat de le-au dat peste cap!
2.Eram in Fecioara acum sunt in Leu! Ce nasol!
3.Asa este viata, dar asa ceva cum sa se lanseze aceasta nebunie?
4.Sa protestam!
@PurePoison, scuza-ma ca ma bag.Nu stiu daca ma crezi, si chiar de nu o faci poti cauta pe internet. Pastele cailor... EXISTA.
Dovada? http://ro.wikipedia.org/wiki/Pa%C8%99tele_cailor
Eu eram pesti dar acum sunt varsator? eu tot pesti raman...nu imi place zodia varsator
Mie mi se pare fabuloasa treaba : asta exista de 2-3 ani si acum s-a trezit si PROTV-u' si toata lumea.
Eu as fi Fecioara dupa noul zodiac. Hahaha.
Crede'ma ca acelasi intrebari le am si eu.
Inainte eram fecioara.acum se pare ca sunt leu
La anul cine stie?
LinaLina35 întreabă: