NOname
| NOname a întrebat:

Ati aflat vestea? 13 zodii. Iata in ce zodie va aflati, potrivit ultimelor date:
Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie
Varsator: 16 februarie - 11 martie
Pesti: 11 martie - 18 aprilie
Berbec: 18 aprilie - 13 mai
Taur: 13 mai - 21 iunie
Gemeni: 21 iunie - 20 iulie
Rac: 20 iulie - 10 august
Leu: 10 august - 16 septembrie
Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie
Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie
Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie
Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie
Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie
http://stirileprotv.ro/......tator.html
http://www.libertatea.ro/......16771.html
http://stirileprotv.ro/......elile.html
Inevitabil, apar niste intrebari (nu astept neaparat sa si raspundeti la ele, ar fi suficient doar sa va exprimati parerea in cateva cuvinte):
- Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante?
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea?
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an?
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti?
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el?
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)?
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)?
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul?

Later edit: *CU UN ZAMBET IRONIC PE BUZE*
Pentru cei, care nu simt, cand omul glumeste/ironizeaza si cand vorbeste serios. Chiar nu se poate fara emoticoane?! @Ady00pk, cu tine vorbesc! Vezi ce mare importanta iti dau? Nu-i asa, ca te simti flatat? Invata sa raspunzi, fara sa jignesti (nu e prima data), si fa-ti rost de simtul umorului (chiar duci lipsa)!
Imi cer scuze fata de toti ceilalti, ca ati fost nevoiti sa asistati la aceasta discutie, dar e mai bine sa previi, decat sa tratezi, asa ca am preferat sa lamuresc totul aici, in intrebare, ca sa nu mai am si alte surprize.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| AndrogynBeauty a răspuns:

Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.

220 răspunsuri:
| Sconcsiş a răspuns:

- Oare nu e doar o alta stire, care vrea sa ne distraga atentia de la lucruri mai importante?
Ba da, e. Îţi dai seama câte vizite au ăştia cu opiştul lor, sau cum se numeşte.
- Acum ar trebui sa ni se schimbe si personalitatea?
Eu nu prea cred în zodii, dar personalitatea zodii mele mi se potriveşte. Un alt motiv pentru care opiştul (nu pot sa reţin numele ăla)nu ar trebui inclus în zodiac...
- Oare daca ai fost Sagetator, iar acum esti Ophiuchus (Sarpe), la anul' vei fi Scorpion, din moment ce, mai nou, zodiile variaza de la an la an?
Mda...
- Unul, nascut pe 21 iunie, inainte nu era sigur, daca e Gemeni sau Rac, iar acum oscileaza intre Taur si Gemeni. Ce sa faca saracu'? Sa traga la sorti?
Da, probabil
- Iar cu ascendentul cum ramane? Se schimba si el?
Îţi dai seama...
- Oare sa mai credem in zodii (cei care au facut-o pana acum)?
Chestia asta arată că zodiile sunt o chestie "teoretica"
- In ce zodie ati fost, sunteti (dupa noile date) si ati vrea sa fiti (cine stie, poate, peste 2-3 ani veti fi)?
Rac, şi rac rămân, deşi acolo spune că sunt gemeni...
- De acum incolo, cand veti fi intrebat "ce zodie sunteti", care va fi raspunsul?
Rac, normal

| Ryse a răspuns:

Sunt rac si sunt nascuta pe 24 iunie

| αŁз a răspuns:

Eu Tot PesTelove struck suntlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rac m-am nascut, rac mor!winking

Deci. mie nu'mi place chestia asta.tot rac ramanwinking

| WohooAmTreiFunde a răspuns:

No faina treabawinking

| doroteea a răspuns:

Sunt pe 2 decembrie si pentru mine o sa fiu mereu sagetatortongue laughing

| Tarabostes a răspuns:

Wow
asta chiar e pe buna
habar n' aveam

| dsadasdsada a răspuns:

Eu din balanta am ajuns fecioara rolling on the floor ma bucur ca la mine se anunta an greu. rolling on the floor ma simt mai linistita laughing yay sunt fecioara, si ale tot leu a ramas, iar my frend a ajuns opchiuchus nici nu il pot pronunta. -))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce tampenie.straight face

Tot gemeni raman.

gemeni m-am nascut asa si mor straight face

cica acum sunt taur laughing NU

Pentru ca am exact caracteristiicile acestei zodi. toate mi se potrivesc. nu cele din taur. n-am treaba cu alea

GEMENI RAMAN

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot gemeni raman. Toata personalitatea mea este de gemeni.Nu de taur

| LittleandLiars a răspuns:

:@crying( eu sunt gemeni :@ nu taur :@

As voi ramane nu imi pasa de ce spun astia!

| RoxanaPicsi a răspuns:

Adica mai nou sunt Gemeni. Nu rac.
si zodia asta Ophiuchus. Cum se pronunta?!

| alexandramarya a răspuns:

Eu acum is taur eram gemeni crying

| RoxanaPicsi a răspuns:

A. si la ultima intrebare. Raspunsul meu ar fi : Intreabai pe cei din Mass-Media. Ei stiu mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu cred eu ca a mai venit o zodie (sarpe este de la satana este debila mintala nu-mi place raman la zodia mea segetator pentru todeaunea ';[/[

| Minnie a răspuns:

Nu ma intereseaza zodiile cat de putin dar voi raspunde la ultima intrebare.Pentru mine nu e nicio schimbare.Am fost si raman Capricorn.Citesc zodiacul, horoscopul "din an in Pasti" strict pentru distractie si in urmatoarele minute am si uitat ce am citit.

| Hannelore a răspuns:

Am ramas Sagetator laughing:X

| gabriela007 a răspuns:

Din Scorpion ma fac Balanta. Nu am nici o caracteristica de la Balanta asa ca.

| ΞJustΞмэΞ a răspuns:

Eu cred ca este o mare prostie. Unii oameni ajung sa se arunce de la balcoanele Parlamentului in timpul unor sedinte de Guvern si astia ne dau stiri cu schimbarea zodiilor si/sau ascendentelor. Mie mi se pare o mare prostie.

1. Da, foarte probabil.Eu sunt sigura de acest fapt.Televiziunile ar face orice pentru audienta

2. Oamenii se nasc cu personalitatea lor proprie. Un om ambitios din fire nu se poate face dintr-o data un om delasator, moale si lenes

3.Probabil.Fratele meu este Sagetator, dar eu nu sunt.Asadar nu pot face afirmatii nefondate big grin

4.Depinde.Dar se incura intr-un amanunt atat de mic asa ca nu conteaza

5.Ascendentul este in functie de ora in care te nasti.Nu cred ca daca m-am nascut la 12:30pm si sunt cu ascendent in Scorpion o sa se schimbe doar pentru ca s-a schimbat ordinea zodiilor

6.Eu zic ca da.Probabil astrele ne influenteaza destinul sau ceva de genul asta si chiar daca nu o fac, eu tot o sa cred in zodii. Avand o zodie, ma simt cineva.Cum ar fi o persoana nascuta in zodia Taur sa se imagineze a fi maret si puternic si nimic nu-l poate invinge.Si cei nascuti in zodia Leu se cred puternici si destepti, crezand ca toate persoanele se invart in jurul lui(ca si Soarele care domina aceasta zodie). E imposibil sa se schimbe tot doar pentru ca a aparut asa-zisa zodie Ophiucus sau cum naiba se scrie.

7.Am fost si o sa cred in continuare ca sunt Leu si dupa "noile" date, as fi Rac(ceea ce nu ma caracterizeaza chiar deloc). Daca se vor schimba zodiile si o sa fiu Rac(ceea ce nu cred) eu mi-as dori sa revin la zodia mea pe care o am din nastere si o iubesc.

8.Cu mandrie voi raspunde ca sunt Leu si asa voi ramane pana voi muri.

In incheiere as vrea sa va zic sa nu credeti in prostia asta gen "A 13-a zodie" pentru ca, cel mai probabil, nu exista si o sa va induca in eroare. Ceva gen "Ce zodie sunt, mai nou?"

| Batman_3206 a răspuns:

Eu sunt Varsator. Dupa noua structurare as fi Capricorn. Nu cred in chestia aceasta cu zodiile. Eu si tata suntem varsatori si mama ne zice ca ce stie despre varsator nu se vede nici la mine nici la tata.

| doroteea a răspuns:

Vor sa zica ca daca ni se schimba zodia, ca prin minune ni se schimba si personalitatea? laughing scuze de cacofonie

| MihaicaDan a răspuns:

Eu eram peste acum sunt varsator? cas pe 25 feb. nu cred ca s-a schimbat

| wolfer18 a răspuns:

Se vede "de la o posta" ca este o mare idiotenie.In primul rand, cum de toate zodiile normale, au un nume normal, si dintr-o data vine acest Op...
Si in al doilea rand, sunt nascut pe 18 noiembrie; ar insemna sa trec in balanta, ceea ce ar fi total impotriva descrierilor astorlogice(mandria asta tipica scorpionilor...hee hee)

| xSequel a răspuns:

Am vazut stirea asta pe internet, dar nu ma interesa prea mult.Eu cred ca este o prostie.
Eu sunt balanta, si sunt nascut pe septembrie cum este zodia mea, dar acum spune ca sunt nascut pe octombrie sau noiembrie?
Nu cred in stirile astea.

| ღRαmøOoღ a răspuns:

Hey eu eram sagetator... am sunt ophiuchus. Eu sunt nasucta pe 3 decembrie... OOOOO ce naspa

| A_7901 a răspuns:

Am aflat de asta de la inceputul anului trecut din revista Terra, dar nu am vazut pe nimeni sa schimbe structura horoscopului in favoarea descoperirii asteia.Eu as pune-o in aceeasi categorie cu studiile depre cat de des mint barbatii si cat de des mint femeile. Pe cine ajuta astea?!

| odudăcoaptă a răspuns:

Am rams gemenibig grin

| miny a răspuns:

Am fost Balanta si acum sunt Fecioara :O rolling on the floor si as vrea sa fiu tot balanta, in fine eu o sa continui sa-mi citesc horoscolpul tot la zodia balanta tongue.

| florinell a răspuns:

Of doamne ce imi mai aud urechile, chiar ca e o stire interesanta, dar eu nu cred in ea, cel putin un ultima vreme au aparut tot felul de stiri ciudate, schelete de extrateresti, ozn-uri, foarte multe stiri, si pana la urma, si din privinta mea zodiile nu au nimic de-a face cu personalitatea noastra, cel putin pentru mine, si daca aceasta stire se va pune in practica atunci normal ca se vor schimba zodile, ascendentul, dar cel mai important e ca oamenii nu vor mai stii ce zodii sunt, oricum eu nu cred in zodii, cel putin de cate ori mi-am citit horoscopul nu mi se potrivea nimic din ce scria acolo, si nici nu am sa cred, eu sincer sunt nascut pe data de 21 iunie 1992, ora 09:00, si din calculele unui astrolog, la care a sunat mama mea o data, eram gemeni cu ascendentul leu, acum nu stiu ce sunt, si, da, daca ma va intreba cineva de acum inainte ce zodie sunt am sa ii rasound ca nu stiu!

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Ophiuchus