Sincer, mi se pare o tâmpenie toată chestia asta cu zodiile. Ok, să admitem faptul că data naşterii ar avea o însemnătate astrală. Faptul că s-au găsit unii să schimbe acum zodiile, nu-ţi modifică, ţie personal, cu nimic personalitatea. Ai aceeaşi zi de naştere, iar faptul că ieri erai scorpion şi azi eşti balanţă (cazul meu) nu te schimbă cu nimic. Singurele zodiace cu adevărat serioase se fac personalizat, pentru fiecare om în parte, nu la grămadă. Cunosc o astfel de persoană care face previziuni surprinzător de corecte. Şi eu nu cred în chestiile astea, dar tipul chiar mi-a dovedit în mai multe rânduri că e înzestrat cu ceva aparte. 90 la sută din cele prezise de respectivul (pe perioada unui an în avans) s-au adeverit. În rest, horoscopul din ziar e zero şi vă sfătuiesc să nu vă luaţi după el.
Wow deci pana acum eram in balanta acum sunt fecioara?
De cand a aparut chestia asta?
Pe mine nu ma afecteaza noutatile acestea, vad ca raman tot in zodia leului, nascuta fiind pe 14 august, deci nu-mi bat capul
Pe mine nu ma afecteaza noutatile acestea, vad ca raman tot in zodia leului, nascuta fiind pe 14 august, deci nu-mi bat capul
Stai linistita ca maine n-ai sa te trezesti alta persoana, daca s-a schimbat zodia!
Si inca ceva: mie mai bine mi se potriveste zodia gemenilor fata de a racului. ihihi. in fine
Adica eu-s pesti? vezi s nu. eu tot berbec raman pentru ca sunt incapatanata... si nu o sa fiou berbec doar pentru ca vor alti
Nu stiu ce sa cred. Sunt sagetator tipic...si acum asa brusc spun astia ca is scorpion? Probabil incearca sa creeze diversitate in domeniul asta...sau chiar e ceva descoperire. Nu am idee,