Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.
Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.
Nui frumos sa ne legam de stilul unui om sau de cat lung are parul, una se va gasi sa-l placa si asa
Eu nu visez că x devine iubita mea. Eu vreau să văd ceva concret iar dacă nu văd, plec. Eu sunt extrem de serios în tot ceea ce fac și fac cu pasiune însă sunt oameni care te duc unde vrei tu și după îți dau cu șutul și tot așa, în continuu, și așa viața devine plină de supărări și dezamăgiri. Mai bine să fii respins din prima, crede-mă. Însă sunt idioți care nu înțeleg respingerea și tot ei se plâng după.
Cam timp stai dupa o fata? sa spunem ca te intarnesti cu o fata si ea isi da mesaj si vorbiti zilnic apoi afli ca esti ca un frate pentru ea ce te faci? fetele sunt greu de decifrat asta pentru ca ele cred ca noi cautam prietene de sex opus nu doar iubite, asa ca fatuca va profita de tine isi va da senzatia ca sunteti iubiti cand ea e cu altul
Auzi aici printesa. Ce te roade parul meu? Ai tu grija de el? Il speli tu cumva? Nu. Deci chiar nu e problema ta. Sunteti penibili toti pe care va freaca grija legata de aspectul meu fizic. Asa ca spala-te la gura dupa ce vorbesti rahaturi ca pute. Ma cunosti personal sa stii de ce oameni sunt inconjurat si cu cine ies? Nu. Data viitoare cand vii cu atacuri la persoana gandeste.
Am niste prieteni de cativa ani. Unul de 24 de ani, il stiu de 3 ani, nu l-am vazut ever (doar webcam), dar m-as simti oleaca dezamagit sa stiu ca mi-ar da block sau ceva.
E posibil atasamentul emotional daca persoana cu care vorbesti e pe aceeasi frecventa cu tine. Dar atasamentul asta emotional nu e dragoste ci doar prietenie. Nu mi s-a intamplat niciodata sa ma indragostesc virtual In schimb de peste 10 ani am vreo 2-3 prieteni virtuali pe care nu i-am vazut niciodata pe viu, doar in poze.
RAY întreabă: