Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.
Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.
Tu nu meriti asta sys, dar ele vin mai ales la cei cu asteptari mari sau la cei care pun suflet
Nu este vorba că merit eu sau nu, e vorba că oamenii pe care ii consideri apropiați dezamăgesc cel mai mult.
Nu zic de cazul asta cu Ray no ca aici am vazut ca il iei la caterinca
Zic la modul general de a profita de cineva.
Cand am parasit prima data comunitatea asta a fost pentru ca nu ma mai tinea nimic aici. Vorbeam cu o persoana extrem de mult dar dupa a disparut in nean. Am incercat sa dau de ea dar degeaba. Si nu am mai avut ce activa. De atunci incerc sa imi dau seama cu cine merita sau nu sa vorbesc.
Pentru ca pretentiile sunt foarte mari, iar candva clachezi, gresesti pentru ca e omeneste.
Dar tot omeneste mai e atunci cand ai puterea sa acorzi inca o sansa, dar depinde si cum te-a dezamagit si cat de grav e ceea ce a facut/
As vrea sa primesc și eu macar jumătate din șansele pe care le-am acordat
O durere in posterior, ghimpe în talpă și cum vrei sa ii mai spui. Dar ce bine mă cunoști
Stii cumva vorba ' Fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data' cam asa se intampla in viata, intotdeauna va exista o compensare,, primesti si binele meritat cu varf si indesat intr-un moment al vietii, am primit destul rau in viata mea, dar am primit apoi mult bine, un bine pe care il meritam.
Eh... doar am retinut niste lucruri pe aici pe care le-ai spus, mai mult de atat nu te cunosc.
Mi s-a intamplat si ...inca sesizez ca nu a disparut, desi nu am mai vorbit de ceva timp cu respectiva persoana. multumesc, mi-ai amintit ca trebuie sa fac ceva.
De lista aia am vorbit si eu,asa o numesc eu zona morti,dar din pacate nu vreau sa fiu fratele tau sau sa ma vezi ca un prieten, amic, eu de la fete imi doresc sex, relatie atat nu sa fiu fratele lor, amicul lor, o mandruta m-a tinut 2 ani in lista morti avea iubit smechera m-a facut era inteligenta
RAY întreabă: