| RAY a întrebat:

Aveti tendința de a va atasa emotional de cineva cu care vorbiți doar virtual?

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Incerc sa nu ma atasez. Nu am zis ca imi si iese. Deja de la prea multe dezamagiri te saturi si iti vine sa renunti la toti si sa nu mai vorbesti cu nimeni.

Si ca tot ai zis de atasat. Mie mi se intampla ceva de genu: cunosc o fata, ma inteleg bine cu ea, povestim, iesim la un film, etc. La inceput nu pot sa zic ca imi place dar petrecand timpul cu ea ajung sa ma atasez si dupa vine aia cu friendzone.

100 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Habbsha):

Sa mai inventat si alte liste? raman in urma

| Zaygon a răspuns (pentru Habbsha):

Nu uita o chestie. De multe ori persoana respectiva iti permite sa profiti de ea.winking

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Știu. Culmea e că vin de la cine nu te aștepți.

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Tu nu meriti asta sys, dar ele vin mai ales la cei cu asteptari mari sau la cei care pun suflet

| Habbsha a răspuns (pentru Zaygon):

Dacă l-ai fi cunoscut pe Ray, ai fi înțeles și că răspunsul meu e unul sarcastic. Nu îmi bat joc de nimeni. Și cunosc destule ca să înțeleg cum funcționează anumite emoții și restul.

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Nu este vorba că merit eu sau nu, e vorba că oamenii pe care ii consideri apropiați dezamăgesc cel mai mult.

| RAY explică (pentru GoldenZenith):

Te cred sys

Imi spui si mie de lista aia noua?

Nu zic de cazul asta cu Ray no ca aici am vazut ca il iei la caterinca laughing
Zic la modul general de a profita de cineva.

Cand am parasit prima data comunitatea asta a fost pentru ca nu ma mai tinea nimic aici. Vorbeam cu o persoana extrem de mult dar dupa a disparut in nean. Am incercat sa dau de ea dar degeaba. Si nu am mai avut ce activa. De atunci incerc sa imi dau seama cu cine merita sau nu sa vorbesc.

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Pentru ca pretentiile sunt foarte mari, iar candva clachezi, gresesti pentru ca e omeneste.
Dar tot omeneste mai e atunci cand ai puterea sa acorzi inca o sansa, dar depinde si cum te-a dezamagit si cat de grav e ceea ce a facut/

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

As vrea sa primesc și eu macar jumătate din șansele pe care le-am acordatwinking

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

O durere in posterior, ghimpe în talpă și cum vrei sa ii mai spui. Dar ce bine mă cunoști whistling

De ce-mi spui despre poveștile tale de dragoste? Cringee

| RAY explică (pentru Zaygon):

Man pentru fete totul e o gluma, fetele vad baieti asa
baieti frumosi care au gene bune =iubiti
baieti care nu sunt atragatori fizic =zona prieteniei, providers
La nevoie stie de tine sau cand le paraseste vreun badboy

| Drimmero a răspuns (pentru GoldenZenith):

Stii cumva vorba ' Fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data' cam asa se intampla in viata, intotdeauna va exista o compensare,, primesti si binele meritat cu varf si indesat intr-un moment al vietii, am primit destul rau in viata mea, dar am primit apoi mult bine, un bine pe care il meritam.

Eh... doar am retinut niste lucruri pe aici pe care le-ai spus, mai mult de atat nu te cunosc.

| RAY explică (pentru Drimmero):

E ceva uman sa ai asteptari man

Nu e vorba de o poveste de dragoste era pur si simplu in contextul intrebarii. Vrei povesti de dragoste? Iti dau si de alea, cate vrei. Poate scrii un roman. Eu nu am reusit.

Probabil îi era adresat lui Ray, eu nu te-am întrebat nimic. Și nu vreau povești de dragoste pentru că nu-mi plac chestiile siropoase și ireale.

Ma eu mor si nu stiu in ce lista ai vrut sa ma bagi

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

E inuman sa ai pretentii prea colosale fata de cineva, avand in vedere ca omenesc e sa gresesti.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Asa e, dar suntem finte emotionale asa ca avem asteptari emotionale exagerate

| Habbsha a răspuns (pentru RAY):

În lista de prieteni, dar am primit respins.

Prima parte e pentru tine si a doua pentru Ray. Poate nu m-am facut inteles asa ca o sa mai explic ce voiam sa zic: unele persoane iti dau voie sa profiti de ele pentru ca mai apoi sa poata profita ele de tine si tu sa nu poti face nimic. Sper ca acum m-am facut inteles.

| WangLouis a răspuns:

Mi s-a intamplat si ...inca sesizez ca nu a disparut, desi nu am mai vorbit de ceva timp cu respectiva persoana. multumesc, mi-ai amintit ca trebuie sa fac ceva.happywinking

De lista aia am vorbit si eu,asa o numesc eu zona morti,dar din pacate nu vreau sa fiu fratele tau sau sa ma vezi ca un prieten, amic, eu de la fete imi doresc sex, relatie atat nu sa fiu fratele lor, amicul lor, o mandruta m-a tinut 2 ani in lista morti avea iubit smechera m-a facut era inteligenta

Te-am înțeles de prima dată.

| RAY explică (pentru WangLouis):

Te-ai atasat de ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O gramada, si daca nu mai vorbeste cu mine plang 3 luni.

| LoveSleep a răspuns (pentru Habbsha):

Ăhă

| Habbsha a răspuns:

Da, m-am plictisit de depresie şi am zis să încerc ceva nou.