Să îmi permit să călătoresc prin toată lumea, să cunosc alte culturi și oameni faini din alte țări alături de care să trăiesc experiențe plăcute, inedite.
Bai, ce-mi place raspunsul tau
Cand eram mai mic, imi doream sa fiu Trenuletul Thomas. Visele nu devin realitate. *lacrima*
Mare e prostia e in tara asta, visul este sa calatoresc in jurul lumii, sa imi fac o iubita, sa zbor in cosmos, al tau care e?
Nu stiu daca am vreun vis, nu prea acord importanta vietii mele
Cred că da, însă în momentul ăsta nu prea mă mai gândesc la visuri ci la realitate.
Totusi, iti doresc indeplinire placuta a visului tau!
Da... Ca toata lumea sau cel putin o mare parte din ei, sa devina mai destepti. Si prin destepti ma refer la modul de gandire, nu la cantitatea de informatii. Sa devina mai buni la suflet, sa nu fie egoisti si sa aiba curajul sa fie ei insusi sau diferiti.
Succes cu Salamul!
Ai adus vorba de atatea ori de Salam, incat incep sa cred ca o spui in mod neironic. Are you alright?
What?! IRONIC. IRONIC a fost.
ferească Dumnezeu de altceva.
Sa am o femeie frumoasa si sexy langa mine, copii cam ca mine, bani. Ca si lucru am 2 variante : a) sa ajung programator IT si designer, sa lucrez la propria companie de jocuri, sau la Ubisoft/EA Games. b) Sa am propria firma de automobile sport si exotice, eu fiind designer si patron al companiei (probabil foarte greu de realizat).
'Copii cam ca mine''
Adica niste pampalai?
Adica...
Întotdeauna mi-am dorit să fiu tratată ca o regină, sa am coroană și sa am servitori care să facă ce vreau eu.(ca Suleyman)
Visul meu este să îmi îndeplinesc toate visele, să le fac realitate.
No hai, fiindcă nu te-o întrebat nemenea, tu ce ai răspunde la întrebare?
Nu as raspunde, fiindca nu stiu daca am vreun vis
Era sa mă înscriu la emisiunea mireasa pentru fiul meu și sa câștig marele premiu dar cum emisiunea a luat sfârșit asta e
Da, ca peste 10-15 ani sa am o nevasta si niste copii frumosi, sa fiu fericit si sa ajung Programator IT, dar nevasta sa fie bomba
Vezi sa nu explodeze
Ce vrei sa zici cu asta?
Nimic
Sa lucrez la Disney Channel intr-un show gen, cu oameni cu superi puteri (oricum stiu ca nu o sa se intample )