Ce parere sa am, ca esti moldoveanca este un amanunt geografic; toti oamenii difera intre ei, diferentele individuale sunt mult mai mari decat cele regionale; eu nu fac diferente intre oameni pe nici un criteriu, cumea ar fi sa ma leg tocmai de diferenta asta minora pe criteriul regional.
Depinde ce zonă a Moldovei, nu sunt toate sărace și lipsite de educație. Nu poți generaliza doar pe baza colegelor tale. Însă e părerea ta și îți mulțumesc pentru ea. Îmi pare rău că ai o părere proastă despre noi. La un moment dat în viață, sper să ti-o schimbi sau să apară ceva sau cineva care să te facă să vezi asta cu alți ochi.
Fac ''presupuneri dinainte''? pareri preconcepute= judecata superficiala. Sunt minunate, moldoveancooo
E simplu. La noi asta se promoveaza. Sa crezi ca alea "bune" sunt toate cu4ve ca sa ai scuze ca nu esti in stare sa legi o conversatie, sa o iei in brate pe aia cu "doar coruptii fac bani" pentru ca esti un lenes si un incapabil, si asa mai departe.
Repede tu venis sa te Lauzi
"As regreta daca n-as face-o "
Eu am cunoscut vreo 3. Mi-au dat impresia că sunt inchise la minte, mai ales alea de peste Prut. Una chiar il adora pe Puțin...
Iar cea de la noi, lasă o dara de miros in urma. Și acum mă întreb ce o fi fost... infecție, jeg. nu vreau sa mă gândesc cum folosește periuța de dinți.
Mda, nu am o părere foarte buna.
Poate greșesc, și sper sa fie așa, dar cred că moldovencele sunt împuțite.
Se prea poate. Aștept să cunosc moldovence care sa îmi schimbe părerea.
Mie mi se par chiar simpatice! Dar eu sunt din Maramureș, care e în zona Ardealului, iar toată lumea zice că ardelenii vorbesc molcom/lent și asta mă enervează.
Sunt unii care vorbesc destul de repede! De exemplu odată a venit o femeie din Constanța în vizită la niște rude, am fost și eu pe acolo și ea mi-a spus că vorbesc prea repede