| IuliaMLS a întrebat:

Ce părere aveți despre moldovence? Eu sunt moldoveancă și când cunosc persoane noi mereu fac presupuneri dinainte că vai, moldovencele sunt intr-un fel anume. Vreau să știu părerea voastră, sincer! Ce se spune despre moldovence?! straight face

97 răspunsuri:
| IuliaMLS explică (pentru anonim_4396):

Asta este o glumă sau e pe bune? laughing

| minrest a răspuns:

Ce parere sa am, ca esti moldoveanca este un amanunt geografic; toti oamenii difera intre ei, diferentele individuale sunt mult mai mari decat cele regionale; eu nu fac diferente intre oameni pe nici un criteriu, cumea ar fi sa ma leg tocmai de diferenta asta minora pe criteriul regional.

| IuliaMLS explică (pentru Dalmore):

Depinde ce zonă a Moldovei, nu sunt toate sărace și lipsite de educație. Nu poți generaliza doar pe baza colegelor tale. Însă e părerea ta și îți mulțumesc pentru ea. Îmi pare rău că ai o părere proastă despre noi. La un moment dat în viață, sper să ti-o schimbi sau să apară ceva sau cineva care să te facă să vezi asta cu alți ochi. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu te-am atins thinking

anonim_4396

Ca Face parte din tipele destepte?

anonim_4396

Ca n-a avut ocazia.

| Lucian4 a răspuns:

Fac ''presupuneri dinainte''? pareri preconcepute= judecata superficiala. Sunt minunate, moldoveancooo

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru IuliaMLS):

E simplu. La noi asta se promoveaza. Sa crezi ca alea "bune" sunt toate cu4ve ca sa ai scuze ca nu esti in stare sa legi o conversatie, sa o iei in brate pe aia cu "doar coruptii fac bani" pentru ca esti un lenes si un incapabil, si asa mai departe.

anonim_4396

Repede tu venis sa te Lauzi
"As regreta daca n-as face-o sad"

anonim_4396

Știu...îmi place când regreti sad

| RAY a răspuns (pentru IuliaMLS):

Desigur ca nu suntem toti la fel, dar avem prejudecati, credinte cu toti, mecanismul de auto protectie involuntar

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Atractie mortala

| Drimmero a răspuns (pentru IuliaMLS):

De cand ti-ai pus poza, cam multi au 'parere buna' despre moldovence, vor sa te acapareze cei de pe aici.

| IuliaMLS explică (pentru slayer09):

Tu ești omul meu, o părere corectă! big grin Neghine sunt în orice loc.

| IuliaMLS explică (pentru minrest):

Bine punctat. Cum poate judeca cineva pe moldoveni dintr-o singură perspectivă? In general, cum sa judeci un om dupa propria experienta si sa ii bagi pe toti intr-o oala? E aiurea. straight face

| IuliaMLS explică (pentru Lucian4):

Un zâmbet pentru tine: big grin!

| IuliaMLS explică (pentru GabiDumitrescu):

Din păcate, așa e.

| IuliaMLS explică (pentru RAY):

Da, fiecare cu zona și oamenii lui.

| IuliaMLS explică (pentru Drimmero):

Poza au validat-o greu, eu am pus-o de când am făcut contul. Nu știu ce să zic. Mai greu cu acaparatul. Am cerut păreri, sper că au fost sincere. laughing

Ideea era alta, aici daca o fata are poza pusa tabara multi pe ea, legea firii.

De aici si parerile bune catre tine/

Oare? straight face

| RAY a răspuns (pentru IuliaMLS):

Mai pe scurt sunt atrasi sexual de tine, esti o fata frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Sau fac o impresie placuta asupra site-ului

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Barbati sunt orgoliosi de fel si mandri si incapatanati

Nu e vorba doar de site-ul asta ci in general cand o tipa se afiseaza are cel putin 2-3 in preajma care sa-i sufle in supa.

Nu știu, poate așa o fi.

| LaraClarice a răspuns:

Eu am cunoscut vreo 3. Mi-au dat impresia că sunt inchise la minte, mai ales alea de peste Prut. Una chiar il adora pe Puțin...
Iar cea de la noi, lasă o dara de miros in urma. Și acum mă întreb ce o fi fost... infecție, jeg. nu vreau sa mă gândesc cum folosește periuța de dinți.
Mda, nu am o părere foarte buna.
Poate greșesc, și sper sa fie așa, dar cred că moldovencele sunt împuțite.

| IuliaMLS explică (pentru LaraClarice):

Eu zic că greșești. Dar acum mna, fiecare cu părerea lui. happy

| LaraClarice a răspuns (pentru IuliaMLS):

Se prea poate. Aștept să cunosc moldovence care sa îmi schimbe părerea.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Mie mi se par chiar simpatice! Dar eu sunt din Maramureș, care e în zona Ardealului, iar toată lumea zice că ardelenii vorbesc molcom/lent și asta mă enervează.
Sunt unii care vorbesc destul de repede! De exemplu odată a venit o femeie din Constanța în vizită la niște rude, am fost și eu pe acolo și ea mi-a spus că vorbesc prea repede tongue