NOname
| NOname a întrebat:

Când te afli între doi rechini, cum faci să iei o gură de aer, fără să fii mâncat?

49 răspunsuri:
| Șosețică a răspuns:

Pai... am o idee mai scarboasa ea dar nah...
Deci faci un prtz si au adormit rechinii, te duci si iei gura de aer, apoi ai sters'o pentru binele tauwinking laughing

| Andreiu_9614 a răspuns:

Le pui mana pe "bot" ( nas, sau ce naiba au pe acolo...) ambilor simultan si din moment ce ei vin spre tine si tu faci asta, te ridica... si iei o gura de aer. Imagineaza-ti asta fizic si-o sa intelegi ce zic confused laughing)))

| PisikaNeagra a răspuns:

Daca sunt departe, stai calma inoti la suprafata.
Daca sunt aproape, distrage`le cumva atentia, cu alti pesti, fa pe mortu' ce stiu eu?!
Cu zic oltenii: Fă`te kă katzi ceva si dispari!(Pre`fa`te ca cauti cava si dispari)

| BugsBunny_8643 a răspuns:

Pai incerc sa-mi tin respiratia si ma prefac moarta si fac pluta si o sa ma indrept in sus iau o gura de aer si daca am noroc poate o fi un vapor prin apropiere si ma ia de acolo.

| DorelSudoru a răspuns:

Poi trebuie sa te gandesti inainte ce faci pana sa ajungi intre rechini...

| bughy_1229 a răspuns:

Pai uitandu-ma la un reportaj era aproximativ aceasta intrebare pai uite ce imi aduc aminte eu:
pai depinde in ce circumstante esti daca nu ai costum de scafandru si-o daca nu esti pre familiarizat cu inotul apoi cred ca nu ai sanse dar chiar daca nu ai costum iar inotul il stapanesti bine atunci trebuie sa te alungesti cat mai mult deoarece alungindute pote reusesti sa atingi o lungime aproximativ egala cu cea a rechinului si astfel el se teme puti si se indeparteaza vreo 2-3 metri si astfel daca nu esti la distanta mare de suprafata resesti daca nu chiar nu am nici macar o idee.

fundita?

| AlexutzaSiNimik a răspuns:

Ar fi ideal sa-i facem sa se atace unul pe celalalt. happy

| dyana_2819 a răspuns:

Pentru a evita astfel de situatii nu trebuie sa mergi singura in locuri in care sunt rechini. Am vazut intr-un documentar ca atunci cand rechinii vad ca sunt 2 sau mai multi oameni fug. Deci daca nu mergi singura rechinii vor fugi iar tu vei putea lua aerbig grin

| melc a răspuns:

Am primit un mail cu 'NOname a postat o intrebare pe TPU' si am fugit repede ca sa prind intrebarea inainte sa devina prea populara, sa ma dau si eu mare ca am raspuns printre primii.
Pai depinde, ce te separa de acei rechini? Daca te separa cativa pereti de sticla, np. Sau daca ai costum de scafandru. Sau dacaesti la cativa km distanta de ei si stii totusi ca esti intre ei. Oricum ai face, ajungi guma de mestecat.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Le ceri voie.

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Rechini nu ataca oamenidaca nu-s provcati. si oricum de ce sa iesi sa respiri? doar nu de duci in larg fara costum de scafandru ca rechini ataca la mal singuri si in larg in grup
de rg funta!

| MaDuuMaDuTZ a răspuns:

Consider ca trebuie sa pui mainile la nas, apoi sa respiri(si sa-ti iei aer).

| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Mananci un baton de ciocolata aero din ala cu bule de aer

| DeeAndrEeA a răspuns:

Pai nu trebuie sa iti bata inima ca rechini simt.

| DeathIncarnate a răspuns:

Ii lovesti in ochii si in nas si apoi respiri

| Andrei_4408 a răspuns:

Il lasi sa te manace, si trebuie sa gasesti niste aer printre matele lui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aştepţi să îi ia somnul laughing.Şi dacă iei gura aia de aer, tot vei fi mâncat.Mai bine stai în barca ta de la început.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe moment nu iti dai seama si nu poti scapa de frica care te cuprinde. Asa si in viata de zi cu zi, cand esti langa doi hoti, nu mai poti sa scapi, din cauza frici, iti este asa firca incat nici o miscare nu mai poti sa faci!
http://www.inventatori.ro/userfiles/image/RECHIN2.jpg
http://tibinews.files.wordpress.com/2008/01/rechin111.jpg?w=320&h=226

| LazyJohnny a răspuns:

Ii mananci!

Întrebări similare