| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| EU1139 a răspuns:

Cea mai tare faza a fost ca m-am ingragostit pe TPU

| Mihαelα a răspuns:

Cea mai tare faza a fost cind vorbeam cu mai multi pe chat si la un moment dat au aparut doua fete care paremise ca vroiau sa discute ambele de pe contul lor de pe acelasi pc si intrebarile si raspunsurile care le dadeau ele veneau doar din partea uneia si credeti-ma ca am ris pina la lacrimi pentru ca intr-adevar era ceva foarte comic sa vezi ca o persoana isi da intrebari si isi raspunde in acelasi timp singura la intrebarile date big grinbig grinbig grin

| lindemona a răspuns:

Sincer, nu mai stiu pe unde e postul acela, dar am citit acum vreo luna ceva de genu ". baietii ma tot baga prin boscheti, dar nu asta este problema.problema e ca m-am lovit la cot si."
Am ras la faza asta vreo 3 zile

| AliceInMordor a răspuns:

Au fost multe cum ar fi ca unii oameni scriu "sait" si "feizbuc"...laughing

| Andree a răspuns:

Acum cateva zile am gasit o intrebare in care o fata de 11 ani a intrebat daca ii da cineva idei ce sa-i scrie lui Mos Craciun, iar toti au spus ca tu nu stii ca Mos Craciun este mamica cu taticu.

| claudiea79 a răspuns:

Ce-a mai trebuie faza cind citesc la iontrebarile despre sex copii de 11 1ni vor sa faca sex.in loc sa faca scoala sa citeasca o carte sa faca o prajitura copii la 11 sau 12 ani se gindesc la sex este prea devreme

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și încă mai este, mulți nu cunosc că domnișoara Raluca a plecat și tu, Stela, ești prezentă aici pe site!
Pa, pa.

| Helăăău a răspuns:

Cele mai tari faze sunt atunci cand unii pun intrebari mai FunnY, si care nu-si au locul aici.
Exemple: Vreau id-ul lui hannah montana. Ce nume sa-mi pun la hi5/messenger? Sau intrebari triviale...

| JeLeu a răspuns:

Inainte sa am cont, cautam " faze amuzante" pe goagallaughing
si am gasit un link de TPU... am dat click si era unu de zicea ceva gen o expresie " Bai cacatilor, Va Mananc! " rolling on the floor deci n-am mai putut de ras... laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Vamp1rusS a răspuns:

Nuj mie 1 unu place banneru vostru e prea tare! laughing

| JustBelive a răspuns:

Http://www.iluzieoptica.com/r-repaus-si-miscare-1-tablou -369.htm
Era sa cad de pe scaun eu c-o prietena! eu m-am apropiat de ecran si prietena mea era atenta la altceva si cand s-a auzit... Ce s-a auzit...era sa cadem! Vizionare placuta!

| stefanb39 a răspuns:

Pai dupa mine TPU are multe de spus, are multe de facut dar niciodata sa nu spui ca exista cea mai tare faza sa recunoastem nu exista si nici nu va exista este un blog in care se intampla prea multe si nu poti sti cam asa

| cretudaniel99 a răspuns:

Pai multe faze teri se le-am petrecut pe siteul TPU care dupa parerea mea e cel mai tare site din Romania si poate si cel mai bun din lume.Este un site foarte folositor pentru ca poti sa ajuti dar si sa fii ajutat in caz de ai o nelamurire

| shocky2 a răspuns:

Comic-urile lui Cretaker

| RoxAnana a răspuns:

Ar fi multe. dar m-au tot mirat acele intrebari gen :am facut sex la 10 ani e bine?" sau "sa fiu cu x sau nu?"laughing

| PandaGirl a răspuns:

TPU In sine este o faza tare!

| alexandruca123 a răspuns:

Cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.

| AlexutzaDulcika a răspuns:

Dupa parerea mea intrebarile astea...

| Adella92 a răspuns:

Fazele tare nu s-au terminat.anul 2010 inca mai este.In plus fazele tari nu se termina niciodata, mai ales cand iti faci noi prieteni peste tot... iar parerea mea TPU este un site tare si popular. unde oricand gasesti un raspuns la intrebarile tale sau poti sa-i ajuti pe altii cu raspunsurile oferite de tine.

| Vladys63 a răspuns:

Atunci cand ma uitam la legendele despre Candyman si Bloody Mary ca era noapte si muream de frica ca aveam impresia ca e cineva in spatele meu si ma uitam din minut in munut rolling on the floor... oricum din cate situri cu raspunsuri si intrebari acesta este preferatul meu (nici nu cred ca mai exista altul). La multi ani TPU!

| acestaesteunnume a răspuns:

Cand o prietena de-amea(Dutzza)a pus o intrebare gen matrimonialelaughingIar un baiat i-a raspuns "Buna am si eu 14 ani si cautprietena! Toate fetele sa apelezela mine!"M-am prapdit de raslaughing

| BlueBird a răspuns:

Cand am pus o intrebare referitoare la un referat si nimeni nu a vrut sa ma ajute. Primeam raspunsuri anonime cu seitul www.google.ro dar nici o informatie mai mult :))

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Intrebarile despre Bacemilaughing

| Bacemi a răspuns:

Cand mi-am dat seama ca avem drept administrator un anonim. Ma si gandeam de ce oare e o politica asa de permisiva fata de anonimi. Uite de asta!

| NoMusicNoLife a răspuns:

Mda mie mi s-a intamplat pe la inceput, adica nu cu mult timp dupa ce mi-am facut cont pe TPU. Deci am pus intrebarea si apoi, dp cateva ore, am intrat sa vad daca mi-a raspuns cineva si bineinteles ca acolo unde trebuie sa scrii raspunsul scria Lissa, vrei sa dai mai multe detalii despre intrebare? rolling on the floor Si eu pentru ca eram la inceput nu stiam la ce se refera si am crezut ca mai trebuie sa mai scriu ceva despre intrebare si am scris: Pai ce, nu e titul destul de clar? rolling on the floor si abia apoi mi-am dat seama de ce prostie am facut rolling on the floor

| Pitica_3139 a răspuns:

Cea ma tare faza a fost atuci cand am pus intrebarea asta http://www.tpu.ro/......-funada-x/
si a raspuns ceva asa "Da ce crezi? ca daca dai funda te inalti? sfaturi nu8 prea is decat sa practici:inot, volei, basket, restul e din organism nu pre ai ce face..."

| BaiatuFitzosu a răspuns:

Cea mai tare faza a fost cand am intilnit acest sait super tare si distractiv!hee heehee hee

Întrebări similare