| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| BiBILiKaMica a răspuns:

Pentru mine toate fazele au fost tari!

| Gentiana a răspuns:

Pai nu prea am avut de cunoscut faze tari pe TPU, pentru ca nu de mult sunt utilizator, dar stiu ca de fiecare data cand ma plictisesc intru pe TPU, si plictiseala dispare cand incepi cu adevarat sa te legi de intrebarile oamenilor.

| c0l0rFuLLSkY a răspuns:

Sincer tot site-ul e foooarte tare! Plin de oameni inteligenti, amuzanti, sinceri, creativi, etc happy Tineti-o tot asa!

Cea mai tare faza : Cand N0name a castigat titlul de utilizatorul anului 2010 de pe TPU tongue! Tin sa o felicit inca o data >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt aici de prea putin tmp pentru a numi o faza tare, dar toate fazele de pe TPU au fost super pentru mine! \m/

| Cristi_3056 a răspuns:

Varamea a pus o intrebare nu stiu care ceva de bancuri
si unu a pus un banc destul de amuzant si i-a dat funda
si altul a postat cateva zeci de bancuri amuzante si nu i-a dat funda rolling on the floor

| Mihaelaa98 a răspuns:

Intrebarile stupide pe care le puneau uni care naveau ce face rolling on the floor)

| controlled a răspuns:

Cea mai buna intrebare care cred eu ca si-a avut rostul pe TPU am raspuns acum cateva minute in urma, suna cam asa: Care sunt intrebarile la care nu v-ati putut gasi raspunsuri

| Aly359 a răspuns:

Nu stiu dar am ras foarte mult pe TPU si iubesc acest site. kiss

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Alegerea Utilizatorului Anului. Bate de departe orice alta duda aparuta pe site anul acesta.

| alexeanca a răspuns:

Alegerea noului user al anului straight face

| miky014 a răspuns:

O intrebare de genu' : E pacat, ca femeie, sa porti pantaloni? laughing

| V77Narcis a răspuns:

Atunci cand am vazut urmatoarea intrebare:M-am masturbat cu degetul e posibil sa fiu insarcinata?laughing

| dArKcHiLd1 a răspuns:

Cea mai tare fază pe TPU.ro a fost. fiecare min. pe care l-am petrecut aici!

Succes şi baftă în continuare, TPU.ro! A, da, LA MULŢI ANI!

| andreyusnice a răspuns:

Cea mai tare fază...incă nu s-a terminat anul 2010 si fazele tari se succed cu o frecventa fantastică si se intrec in "tarie".

Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.

Bafta si inspiratie la scris!
Stiu ca seamana cu raspunsul cuiva, dar sunt de acord 100%.

| QAkkyQ a răspuns:

TPU a fost o idee minunata, oameni pot afla ce doresc mi se pare ca este si a fost pe acesti doi ani cel mai super site de conversatii. Fazele cele mai tari din TPU sunt doar cele care TPU ne-a multumit participarea siteului acestuia si asa el a fost si inca e un site popular!

| fataroz a răspuns:

Cand am pus o intebare dde care nimeni nu s-a prinslaughing

| BoGhDaN a răspuns:

Faza tare e tot situl

rad zilnic tota luma pune cuv funda inaintea orcariui intrebari rad la fiecare intrebare cad de pe scaun

| Bii26 a răspuns:

Cea mai tare fază pe TPU.ro în 2010 a fost:,, am 11 ani şi am făcut sex''straight face

| LemonCandy a răspuns:

Nu prea stiu. Sunt noua pe TPU si mi se pare un site suuuuper love struck Imi place foarte mult! Deabea astept prima fundita big grin!

| DeniiiD a răspuns:

Pai. Zilnic gasesti ceva amuzant pe TPU. Asta reiese din unele intrebari si raspunsuri laughing
Happy b`day TPU!

| Alexandra_3484 a răspuns:

Mie una mi-a placut atunci cand se mai gasea un/o co8il care putea intrebari ceva mai...idioate laughing

Da na, nimeni nu`i perfect!

| AlecSa_5470 a răspuns:

Asta laughing Cele 10 funditse pentru 2010

| Scumpy90 a răspuns:

Pff, au fost multe... oricum eu sunt dabia de 1 saptamana pe TPU...

| Adyna_2786 a răspuns:

Toate fazele de pe TPU sunt super! Razi de mori in fiecare zi.Mai se trezeste unu cu o intrebare stupida mai se trezeste unu cu un raspuns amuzantlaughingtare TPU! la multi anii TPU!

| Maraaa a răspuns:

Cronicile si filmuletele lui Cretaker laughing)

| Blondamea a răspuns:

Pai cea mai tare faza a fost o intrebare pusa de o fata daca exista baieti pe TPU si fff multi (marea majoritate baieti) i-au dat numai raspunsuri fff stupide

| AddaXD a răspuns:

Au fost vreo cateva, dar nu le mai stiu. Oricum imi place mult TPU si ma bucur ca acum imi stiu din nou parola. happy

| ChRoM a răspuns:

Era o intrebare ca "am facut'o cu cainele meu pot ramane insarcinata? " rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| mmary a răspuns:

Intrebarile fara sens si stupideee care sunt multe la numar.happybinehappyunele, hai sa fim seriosi sunt haioase! mai radem si noi:Xlaughing

| Dance_1650 a răspuns:

Cand m-am certat cu o fatathinking pentru ca i-am sps sa se vopsesca cacaniu in dungibig grinbig grinbatting eyelashes ne raspundem una alteia la intrebari dar care erau total pe langa subiectlaughinglaughing

Întrebări similare