| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| DeeaLove08 a răspuns:

Un utilizator a spus: credeti ca este jenant daca ii spun prietenei mele sa mai imi puna mancare in farfurie dupa ce termin, atunci cand merg in vizita la ea?

| ஐNoNameஐ a răspuns:

Intrebarea:"Daca bei multa apa face rau, ca eu beau vreo 8 litri pe zi?".

| Romancutza a răspuns:

Cand o persoana intrebat "Daca manac banane o sa-mi creasca bananier in stomac?"

Cred ca cu toti ne-am amuzat de la intrebare astarolling on the floor

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Pai...au fost multelaughing E cel mai frumos sitebig grin

| LittleWolfLover a răspuns:

Raspunsurile pe care altii le dau ma fac sa rad peste spatelaughing

| Bubu9110 a răspuns:

Toate fazele sunt tari aici, in lumea asta virtuala... o ador love struck

| DeadRose15 a răspuns:

Intamplarile haioase din 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa, mi-am amintit. Cea mai tare faza a fost cind a spus Stela ca n-aveti voie cu bautura pe TPU si sa nu va prinda ca fumatzi, ca va pune pielea pe batz laughing

| ScarryD a răspuns:

Nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza? Cand v-am trimis un e-mail acum nu stiu cate saptamani si d-voastra inca nu mi-ati raspuns. E-mailul suna cam asa: ". Doamna Stela, Bine ati venit printre noi, imi pare rau ca nu v-am dat acest mesaj mai inainte, dar acum chiar as avea o problema, as vrea sa va zic despre un utilizator spam, caruia ii sunt raportate raspunsurile in fiecare zi iar d-voasta nu luati nici o masura. O zi buna." si desigur v-am trimis si site-ul cu numele utilizatorului. Imi pare tare rau ca nu va implicati deloc in acest site. Macar de ati putea sa ne ziceti ce mai face Raluca, si sa ii trimiteti salutari din partea noastra (tuturor care am tinut si vom tine la ea)? Daca ati face asta am fi macar pe un sfert multumiti. Cine imi da dreptate?

| costyn162 a răspuns:

In primul rand, La multi ani TPU, sper sa raspund la intrebari pe acest site si peste 10 ani cel putin. Urez multe realizari, multe schimbari in bine si doresc sa ne surprindeti placut de fiecare data.
Iar cea mai tare faza de pe TPU.ro in 2010, pe langa intrebarile extraordiar puse, si raspunsurile extraordinar redactate si ajutatoare in acelasi timp, a fost faptul ca echipa TPU s-a marit ceea ce nu poate decat sa ma bucure.
Oricum, inca o data LA MULTI ANI, TPU!

| lol1232 a răspuns:

Tot site-ul

Răspuns utilizator avertizat
| LarisaAndreea a răspuns:

Intrebarile prostesti laughing
sau cand unii utilizatori dupa fiecare raspuns lasa la sfarsit,, funda?, fundita?'' rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca mereu mai am ceva de comentat dupa ce pun intrebarea laughing este tare laughing mereu mai am de zis ceva.

| Cathy_1290 a răspuns:

Comicurile facute de Cretaker!

| sabinaelena a răspuns:

Unele intrebari puse de utilizatori au fost bestiale

| DemzySonny a răspuns:

Cand am scris ca imi place de un baiat din clasa I ( ma refeream ca il plac din clasa I), iar utilizatorii au inteles ca acel baiat este in clasa I!

| Trump147 a răspuns:

Cand am trecut din intamplare la intrebarile stupide de la categoria "Dragoste si sex" laughing

| Justina10ify a răspuns:

Un baiat a pus urmatoarea intrebare " ce sunt tampoanele? stiu ca sunt pentru. femei " laughing a primit multe raspunsuri...

| messiwarrior a răspuns:

Sincer mai intram si acum mult timp pe TPU dar doar din redirecte...adica atunci cand cautam raspunsuri... dar acum in 2010 cea mai tare faza a fost faptul ca l-am descoperithappy

Răspuns utilizator avertizat
| Oana2098 a răspuns:

Atunci cand am pus o intrebare, si am inceput sa ma enervez ca nu imi dadea nimeni raspunsuri, si am inceput sa imi dau singura raspunsurilelaughing

| EuSiCuMine a răspuns:

Deci am ras bine te tot cand NOname a pus o intrebare legata de utilizatori. etc si era un video cu pinguini si zicea ca semanam cu ei. etcrolling on the floor

Alta :
Cand un baiat a pus intrebarea : la 13 ani, ce lungime trebuie sa aiba penisu meu" sau ceva de genu laughing

| YoungHomie a răspuns:

Pei azi de exemplu am vazut o intrebare gen "care fete nu resping baietii?" si acea persoana care a intrebat a si raspuns "hmmm pei depinde ce baiat"laughing

| albastrel a răspuns:

Cele mai tari faze au fost acele intrebari de la dragoste si sex pe care nu le mai gaseschee hee

| Georgiana05 a răspuns:

Ma amuza cel mai tare raspunsurile unui tip, cu toate ca le da la misto, e amuzant.Nu i-am retinut insa numele sad.

| change12 a răspuns:

Chilotii mei portocalii ruleaza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza? Pai, intrebarea perversei de pe TPU ( mi se pare LittleTwity) : " Daca m-am masturbat cu un castravete, el devine murat?" rolling on the floor)) laughing
Sau, " La scoala, am sarit de pe geam, in boscheti, ca sa fac s"x cu un coleg si m'a prins un profstraight face " Ma rog ceva genu laughing)

Întrebări similare