| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| Oana2098 a răspuns:

Atunci cand am pus o intrebare, si am inceput sa ma enervez ca nu imi dadea nimeni raspunsuri, si am inceput sa imi dau singura raspunsurilelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Faza tare e ca ati uitat sa puneti dupa semnul intrebarii cuvantul magic"fundoi, fundita, funda".hee hee
Oricum tot site-ul e "o faza tare" cu conflicte interminabile intre generatii, un soi de podium unde se pot etala valori care practic nu exista. Un teren de joaca(lupta) cu armele oferite de organizator, daca nu iti convine ceva poti oferi un vot stupid ce va naste "simpatii" si se va transforma in circ, iar userilor le plac saltimbancii.
Alta "faza tare" e ajutorul oferit ca anonim rolling on the floor pentru cel ce a pus intrebarea esti anonim, dar in cercul de amici virtuali esti un paun.Succes, Stela! si astept de la tine fundIta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamna/domnisoara Stela, cu tot respectul, v-as ruga sa raspundeti si aici: http://www.tpu.ro/......-albastri/
Chiar e foarte, foarte, foarte important pentru destinul site-ului. Nu v-am trimis mail pentru ca nu stiu ce numar de fix aveti. Va rog sa ma scuzati si sa luati in considerare doleanta mea.
Am fost off topic sau ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tarziu, ce patratel rosu? Eu vad doar puncte roz. Ori te uiti prin ochii lui Bacemi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este adevarat ca Stela e Raluka? De ce ar fi spus ca pleaca Raluka, pentru ca mai apoi sa activeze cu numele Stela? Mie-mi placea numele Raluka. Ralukaaaa, tu esti Stela, sau Stela e Raluka?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stela, pune o poza cu tine. Asa o sa stim sigur ca nu esti Ralukabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A tastat ceva! e ca la intalnirile de gradul trei cu E. T., deci putem comunica! love struck
NOTA (pentru. mine) structura literelor e izbitor de asemanatoare cu a oamenilor, folosirea diacriticelor in univers nu e un lucru unicat.
thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah, gurile astea rele, bata-le sa le batahee hee Si nu spuneai nimic Stela, ne-ai lasat sa stam in suspance laughing Ptiu sa nu te diochi, da' misto gagica esti devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Can unu a intrebat: "Am violat o gaina. CE POT FACE? FUNDO!" si mai sunt pozele lui Cretaker.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu de ce scrie Stela foarte rar. E mai inalta decat Raluca si ajunge greu la tastatura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Cea mai tare faza, a fost cant ma uitam pa intrebarile lui NOname si am gasit intrebarea: Ce zice un elefant cand vede un barbt gol? A fost cea mai tare faza!happy

Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentan nu imi aduc aminte foarte bine care a fost cea mai tarelaughing dar au fost multe si o sa mai fie smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu exista cea mai tare faza deoarece zi de zi inventam cite una mai tare decit precedenta si nu ai cum sa votezi precedenta ca se supara predecesoarea, eu zic ca infiintarea acestui site este cea mai tare faza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

...cand au sarit fetele pe Bacemi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaa, mi-am amintit. Cea mai tare faza a fost cind a spus Stela ca n-aveti voie cu bautura pe TPU si sa nu va prinda ca fumatzi, ca va pune pielea pe batz laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza? Cand v-am trimis un e-mail acum nu stiu cate saptamani si d-voastra inca nu mi-ati raspuns. E-mailul suna cam asa: ". Doamna Stela, Bine ati venit printre noi, imi pare rau ca nu v-am dat acest mesaj mai inainte, dar acum chiar as avea o problema, as vrea sa va zic despre un utilizator spam, caruia ii sunt raportate raspunsurile in fiecare zi iar d-voasta nu luati nici o masura. O zi buna." si desigur v-am trimis si site-ul cu numele utilizatorului. Imi pare tare rau ca nu va implicati deloc in acest site. Macar de ati putea sa ne ziceti ce mai face Raluca, si sa ii trimiteti salutari din partea noastra (tuturor care am tinut si vom tine la ea)? Daca ati face asta am fi macar pe un sfert multumiti. Cine imi da dreptate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca mereu mai am ceva de comentat dupa ce pun intrebarea laughing este tare laughing mereu mai am de zis ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza? Pai, intrebarea perversei de pe TPU ( mi se pare LittleTwity) : " Daca m-am masturbat cu un castravete, el devine murat?" rolling on the floor)) laughing
Sau, " La scoala, am sarit de pe geam, in boscheti, ca sa fac s"x cu un coleg si m'a prins un profstraight face " Ma rog ceva genu laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt aici de prea putin tmp pentru a numi o faza tare, dar toate fazele de pe TPU au fost super pentru mine! \m/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi, nu pot spune ca niste certuri, sau conflice ar putea fi " tari ", pentru ca daca ar fia sa, ceilalti mi'au luat'o mult inainte, si ar fi inca destule de enumerat.
Ce m'a distrat, a fost o intrebare pe care am zarit'o acum cateva minute ( nu dau nume ). ceva de genu " Care e nr de telefon al lui Mos Craciun? ". mi s-a parut funny.
Numai bine, si sarbatori fericite!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai tare faza este aceast intrebare pentru ca aici se gasesc cele mai haioase la un loc si toti va bateti capu care e?, care e? laughing
Deci cea mai tare faza in acest an a fost cand Stela a pus aceasta intrebare si v-a pacalit pe toti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand si-a uitat cineva ghiozdanul pentru scoala in autobuz si ne-a intrebat cum il poate lua inapoi laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca am raspns la intrebarihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O raspunsuri la ''esti prost''?

| Mihaelaa98 a răspuns:

Intrebarile stupide pe care le puneau uni care naveau ce face rolling on the floor)

| xClementine a răspuns:

Cand cineva a pus-o la punct pe o pitsi de aici care se lua de intrebarile tuturor. laughing Pur si simplu daca te uitai in raspunsurile ei erau numai jigniri aduse la adresa celor care puneau intrebarile si de asemenea, fara nici un sens.

| cossmy a răspuns:

Majoritatea intrebarilor si rasp date de elasexygagica

| alabalaportocalala a răspuns:

Copii aia care postau poze! stiti!

| Casandra a răspuns:

Despre nebunele care au fost prostite si sau culcat cu diferiti tipi

| MititiCa a răspuns:

Nu sunt de multa vreme pe TPU, si inca invat.big grin. sunt si parti amuzantelaughingbig grin

Întrebări similare