Inainte sa am cont, cautam " faze amuzante" pe goagal
si am gasit un link de TPU... am dat click si era unu de zicea ceva gen o expresie " Bai cacatilor, Va Mananc! " deci n-am mai putut de ras... )
Cea mai tare faza de pe TPU a fost cand am descoperit " lumea TPU " la care toti converseaza si se ajuta la problemele lor! deci bravo stelaa!
Cred ca cele mai tari faze de pe TPU.ro, sunt acele momente cand citesc intrebarile acelea, de genul : "Sal, femeia trebuie sa inghita sperma?ca sa ramana insarcinata? " Mi se pare jenant, ca fata sa pui asemenea intrebari. Sau, m-am masturbat cu un pix, o periuta de dinti, cu coada unui ursulet, pot ramane insarcinata? Sa fim seriosi, asemenea intrebari sunt penale Raman gen "poftim? " cand vad asemenea intrebari, si ma bufneste rasul )
Cea mai tare faza mi s-a parut aceea cand am avut ocazia sa citesc cum povesea un baietel de 13-14 ani cum s-a indragostit virtual, prea tare))
Cand una a intrebat daca poata sa ramana gravida daca a fost dezvirginata cu degetul!
Cea mai tare a fost cand a plecat raluca si la plecare ti-a laudat competenta, obiectivitatea si implicarea in site-ul asta.
Cand m-am certat cu o fata pentru ca i-am sps sa se vopsesca cacaniu in dungi ne raspundem una alteia la intrebari dar care erau total pe langa subiect
Pai dupa mine TPU are multe de spus, are multe de facut dar niciodata sa nu spui ca exista cea mai tare faza sa recunoastem nu exista si nici nu va exista este un blog in care se intampla prea multe si nu poti sti cam asa
Varamea a pus o intrebare nu stiu care ceva de bancuri
si unu a pus un banc destul de amuzant si i-a dat funda
si altul a postat cateva zeci de bancuri amuzante si nu i-a dat funda
Http://www.tpu.ro/......cursie-in/ - prima
http://www.tpu.ro/......-ar-fi-nu/ - a doua
=)) HAVE fun.:*
Cea mai atre faza pe TPU anul asta a fost atunci cand mi-am facut cont! La multi ani TPU!
Http://www.tpu.ro/familie-relatii/cine-vrei-sa-fie-utili zatorul-anului-2010-pe-TPU-ro-te-invitam-sa-nominalizezi -cel-mai-bun-utilizator-TPU-din-2010-si-sa/
Cand am scris ca imi place de un baiat din clasa I ( ma refeream ca il plac din clasa I), iar utilizatorii au inteles ca acel baiat este in clasa I!
Toate sunt tari. saitul este tare. utilizatorii sunt tari. tot este perfect pe saitu acesta. bravo sunte-ti cei mai buni, felicitari
Sincer mai intram si acum mult timp pe TPU dar doar din redirecte...adica atunci cand cautam raspunsuri... dar acum in 2010 cea mai tare faza a fost faptul ca l-am descoperit