Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010
Acum chiar nu imi aduc aminte. Dar acesta este cel mai bun site din cate cunosc. In fiecare zi rad pe TPU si de raspunsuri si de intrebari.La multi ani TPU!
Cea mai tare fază...incă nu s-a terminat anul 2010 si fazele tari se succed cu o frecventa fantastică si se intrec in "tarie".
Pentru ca Lora mi-a luat-o inainte, trec la alta. Cea mai tare faza mi se pare modul cum nu vrei sa-ti faci simtita prezenta scrisa pe site.
Bafta si inspiratie la scris!
''Ar fi multe de spus. Le voi face alta data. Vom incerca sa comunicam mai mult cu membrii comunitatii. Stiu ca avem un deficit pe partea asta.'' [ Catalin Tenita ]
Frumoasa minciuna. Tie nu-ti place faza, Steluta?
Cea mai tare faza a fost cand a plecat raluca si la plecare ti-a laudat competenta, obiectivitatea si implicarea in site-ul asta. Eu apreciez ca ai venit cu niste idei noi (si unele bune, de exemplu asta cu amintirile pentru 2010), dar TPU nu inseamna reclame, trafic si statistici, inseamna oameni. Daca nu iei in seama nevoile oamenilor, nu ai niciun site. Sau oricum, nu unul de calitate. Succes! PS: i believe in you, peter pan!
Ce mai tare faza a fost cand l-ai suspendat pe TheBugDude pentru ca se lauda ca o are mare si tare. Urat, ce sa zic.Cand altii se intrebau : cat de mare?, tu-mi semnai condamnarea >:p
Am aflat ca Stela este de fapt un robotel, programat doar sa puna intrebari. Stelutaa, mama, asteptam totusi si raspunsuri!
Faza tare e ca ati uitat sa puneti dupa semnul intrebarii cuvantul magic"fundoi, fundita, funda".
Oricum tot site-ul e "o faza tare" cu conflicte interminabile intre generatii, un soi de podium unde se pot etala valori care practic nu exista. Un teren de joaca(lupta) cu armele oferite de organizator, daca nu iti convine ceva poti oferi un vot stupid ce va naste "simpatii" si se va transforma in circ, iar userilor le plac saltimbancii.
Alta "faza tare" e ajutorul oferit ca anonim pentru cel ce a pus intrebarea esti anonim, dar in cercul de amici virtuali esti un paun.Succes, Stela! si astept de la tine fundIta.
@tarziu-bacemi, sunt eu, Dmonik- antitemepenet - si niste cifre!- abia acum spui ca ai cunoscut-o pe Stela?
Si noi, NOI?
Vrem macar o foto, daca vorbe n-avem de la ea!
@Demonik:ce aniteme pe site? Nu vezi ca ne luptam cu morile de vant? Noi, ca administratia...lipseste cu desavarsire! Imi vine sa rad ca intrebarea Stelei era una si raspunsurile au venit ca o avalansa in capul ei! Concluzia mea este ca lumea o regreta pe Raluca! Pentru mine asta este faza tare, plecarea ei! Pacat! De la Stela astept mult si bine sa raporteze un raspuns al unui user care ma insulta! Tinand cont si de alte raspunsuri pe care le-am primit de la ea, se pare ca ar vrea sa spuna"ca asa merit"!
Faza aia cand copii postau poza cu ce-au facut de 1 mai. Unele erau chiar penibile. )
Pai...,
Cea mai amuzanta faza de pe TPU a mea a fost cand o fata"..." a pus o intreebare ciudata si una a raspusn asa de amuzant ca am ras si intimpul orelor la scoala
Cea mai tare faza de pe TPU in 2010 a fost atunci cand m-am uitat la o,, intrebare" a lui NOname care zicea ca s-a realizat un scurtmetraj TPU in care au fost multi utilizatori etc si am dat pe site-ul respectiv si acolo era o imagine cu multi pinguini
Dragii mei,
Imi pare rau ca ati deviat de la subiect si ati inceput sa va arati nemultumirile aici. Va inteleg, totusi, haideti sa ne intoarcem la intrebarea postata aici. Fac tot ce pot sa va raspund la toate intrebarile si solicitarile, daca mi-a scapat vreun e-mail, va rog sa-l mai trimiteti o data.
@Elianna, am cautat e-mail-urile trimise de tine si toate primisera un raspuns, daca mi-a scapat ceva, te rog sa-mi spui.
Numai bine,
Stela
Când un domn a pus întrebarea : "Bună ziua, dar cu smântâna ce facem?"
sau filmuletele lui Cretaker.
Cand am citit intrebari puse de oameni care nu prea gandesc sau intrebari penibile, fara sens sau logica.
Dar anul nu s-a terminat inca, asa ca o sa ma mai gandesc si o sa mai vad intrebari puse de utilizatori.
Tot ce tine de TPU este "o faza tare"... Dar totusi toate conflictele dintre fanii cap de mop(JB pentru nestiutori) si cei care iubesc muzica buna sunt cele mai amuzante si eu sunt pentru cei care iubesc muzica buna (muzica rock )
@tarziu, cata dreptate ai voi doi (si Bacemi, nu?)! E un robotel!
Asteptam interventii pertinente si ne mentinem parerea in legatura cu cele mai tari faze. Si fundita, fundita?
Doamna/domnisoara Stela, cu tot respectul, v-as ruga sa raspundeti si aici: http://www.tpu.ro/......-albastri/
Chiar e foarte, foarte, foarte important pentru destinul site-ului. Nu v-am trimis mail pentru ca nu stiu ce numar de fix aveti. Va rog sa ma scuzati si sa luati in considerare doleanta mea.
Am fost off topic sau ceva?
@Bent, trebuia sa mentionezi ca e cu patratel rosu intrebarea/raspunsurile de acolo
@Dmonik nu ai cum sa ma confunzi cu Bacemi, nu vezi ca eu sunt mai negru?
Este cel mai tare site care l-am vazut pana acum! Cu intrebari si raspunsuri logice cu utilizatori seriosi! La multi ani si bafta in continuare!
Intrebarile de genul "M-am masturbat cu periuta de dinti! Sunt insarcinata? ".
Găseam câteodată nişte întrebări la categoria "Dragoste şi Sex"...pfoai, râdeam la răspunsuri câteva minute bune.
Sunt foarte multe . intrebarile prostesti, pe care o pun copii de 9-10 ani ca si-a inceput...