Pai, a fost o intrebare pusa de Zanazanelor: "ce se intampla daca mananci muste?" si unii ziceau : " o sa devii musca mustelor ", " o sa iti creasca aripi si o sa ai ochii bulbucatzi" !~!
Cred ca atunci cand dai pe cineva afara pentru limbajul urat mi se pare si trist si amuzant.
Cea mai atre faza pe TPU anul asta a fost atunci cand mi-am facut cont! La multi ani TPU!
Cea mai tare faza mi s-a parut aceea cand am avut ocazia sa citesc cum povesea un baietel de 13-14 ani cum s-a indragostit virtual, prea tare))
A pus o pustoaica de 12-14 ani intrebarea " M-am masturbat cu lingurita din bucatarie, ce sa fac sa o spal sau sa o arunc la gunoi? daca afla mama ma omoara. Au fost multe raspunsuri haioase si unele chiar cu noi idei de masturbare pentru fata, intrebarea a fost raportata si a disparut de pe site dar chiar a fost o faza tare...auzi cu lingurita, mai exista si clanta de la usa, piciorul de la scaun...bata de basebal.
Am pus intrebarea:la cati ani v-ati indragostit prima oara? iar ei nu stiu ce aveau in cap de au scris despre sex si despre ceva doi copii unu de 11 ani si unu de 17 ani care au facut sex si ziceau ca eu eram fata de 11 ani si nu stiu cine era baiatul de 17 ani...ciudat nu?
Alegerea utilizatorului anului 2010, criteriile dupa care a fost facuta alegerea. Utilizatorul anului care de fapt nu avea 1 an de cand era pe site a fost cel mai mare "derapaj" al adminilor acestui site...
Cand a trebuit sa pazesc mopu' in clasa. Inca si acum rad cand mi-a duc aminte; eu stand intr-un colt sa pazesc mopul, colaga mea de banca si un coleg cerdandu-se in mijlocu' clasei dupa ore cine sa dea pe joc cu mopu' si o fata razand ca mai aveau putin si se luau la bataie aia doi, atunci mi-am dat seama de telu' meu in viata: sa pazesc mopul de Marius.
Pai cele mai tari faze sunt atunci cand dai peste intrebari adresate d ecopii de 14 ani ca nu stiu cum sa isi inceapa viata sexuala deoarece considera ca virginii nu mai sunt la moda
Cred ca cele mai tari faze de pe TPU.ro, sunt acele momente cand citesc intrebarile acelea, de genul : "Sal, femeia trebuie sa inghita sperma?ca sa ramana insarcinata? " Mi se pare jenant, ca fata sa pui asemenea intrebari. Sau, m-am masturbat cu un pix, o periuta de dinti, cu coada unui ursulet, pot ramane insarcinata? Sa fim seriosi, asemenea intrebari sunt penale Raman gen "poftim? " cand vad asemenea intrebari, si ma bufneste rasul )
Acum chiar nu imi aduc aminte. Dar acesta este cel mai bun site din cate cunosc.In fiecare zi rad pe TPU si de raspunsuri si de intrebari.La multi ani TPU!
Raspunsurrile amuzante, unele pe care le-am citit sau dat m-au facut sa rad pana seara tarziu
Cand am raspunslao intrebare crezand caraspun verisoare mele spunandu-i nu mai stiu ce porcarii
Au fost multi useri care ne-au amuzat
mariaioana, littletwety multi altii... insa parca lipseste ceva de pe site fara ei.
Toti Pentru Unu si Unu Pentru Toti!
Cand una a intrebat daca poata sa ramana gravida daca a fost dezvirginata cu degetul!
Au fost foarte multe.Chiar daca e ceva urat ce faceau, era totusi amuzant.Conturile facute la misto, care puneau intrebari penibile.
Daca pot ramane insarcinate cu banane, daca pot ramane insarcinate cu cerneala din stilou etc.
Cea mai tare faza de pe TPU.ro mi-se pare me este ca pe langa faptul ca primesti un sfat bun, iti mai faci si prieteni, nu stiu eu asta cred ca este cea mai tare faza... Siteul il respect