Ce-a mai tare faza a fost o intrebare de la un tip care intreba cum ca ce se intampla cand se dezvergineaza
Sunt foarte multe faze tari.adica sunt atatea intrebari pe TPU care sunt foarte amuzante si tot mereu ma fac sa rad.
Pai cand a inceput scoala ca m-am mutat la oa lta scoala si mi-am gasit dragostea!
Cea mai tare faza a fost intrebarea asta http://www.tpu.ro/adolescenti/ce-pot-face-pentru-a-avea-fundul-mai-moale/
Daca cititi la ce raspuns s-a dat funda va prapaditi de ras, plus ca ceilalti care au postat ori nu au citit raspunsul ori nu si-au dat seama despre ce e vorba :))
Intrebarea aceea cu porcul in care spunea un baiat ca vrea sa fuga cu porcul si or sa traiasca din cornul si laptele de la scoala.
Eu abia de aiz fac parte din comunitatea TPU si pot sa spun ca imi place foare mult:X
Pai cred ca intrebarea aia cand una a zis ca s-am masturbat cu o coada de matura sau ceva de genu:.
Cea mai tare faza de pe TPU a fost cand am descoperit " lumea TPU " la care toti converseaza si se ajuta la problemele lor! deci bravo stelaa!
Cea mai tare a fost cand a plecat raluca si la plecare ti-a laudat competenta, obiectivitatea si implicarea in site-ul asta.
Pai cea mai tare faza a fost sa imi faq cont aici...
raspunde'mi si mie la intrebarile mele
Http://www.tpu.ro/......cursie-in/ - prima
http://www.tpu.ro/......-ar-fi-nu/ - a doua
=)) HAVE fun.:*
Sunt mai multe faze tari. cele mai multe le-am petrecut ppe tpu.in fiecare zi rad cand ma uit
Cand, timp de o luna si jumatate am vorbit cu un alt utilizator TPU prin mesaje si cand am facut schimb de adrese de e-mail am observat ca era de fapt un bun prieten.
Mie mi s-a parut cea mai tare faza si cea mai comica atunci camd o fetita de 11 ani a intrebat daca ramane gravida daca a facut sex anal... iac
Faptul ca am cunoscut aici foarte multe persoane, am invatat lucruri noi si am primit foarte multe sfaturi folositoare.
Au fost multe faze tari. Imi aduc amint una, cand am ajutat pe cineva care nu prea le avea cu firefox-ul si a apasat din greseala F11. Am si luat o fundita la faza aia. Ma bucur ca am fost de ajutor!