| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai tare fază de pe TPU.ro în 2010?

272 răspunsuri:
| βέiiiβiiişoor a răspuns:

Ca am scris prostii la raspunsurilaughing
Doamnelaughing

Si mi-a dat fuundalaughing

| ValyMha a răspuns:

Ce-a mai tare faza a fost o intrebare de la un tip care intreba cum ca ce se intampla cand se dezvergineaza laughing

| Tzuc a răspuns:

Sunt foarte multe faze tari.adica sunt atatea intrebari pe TPU care sunt foarte amuzante si tot mereu ma fac sa rad.

| milena_1516 a răspuns:

La o intrebare un baiat a raspuns "daca nu cumva esti o usuratica"

| PredatoR a răspuns:

Intrebarile lu' elasexygagica laughing

| emanuel_1610 a răspuns:

Pai cand a inceput scoala ca m-am mutat la oa lta scoala si mi-am gasit dragostea!

| OvidiuDanzka a răspuns:

Cea mai tare faza a fost intrebarea asta http://www.tpu.ro/adolescenti/ce-pot-face-pentru-a-avea-fundul-mai-moale/

Daca cititi la ce raspuns s-a dat funda va prapaditi de ras, plus ca ceilalti care au postat ori nu au citit raspunsul ori nu si-au dat seama despre ce e vorba :))

| Miina a răspuns:

Intrebarea aceea cu porcul in care spunea un baiat ca vrea sa fuga cu porcul si or sa traiasca din cornul si laptele de la scoala.
rolling on the floor

| DenisIonut01 a răspuns:

Nu stiu laughing

| abcdefghijk1234567891011121314151617 a răspuns:

Eu abia de aiz fac parte din comunitatea TPU si pot sa spun ca imi place foare mult:X

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Comicurile lui Cretaker, primul care a facut comicuri
si nea amuzat

| asy25 a răspuns:

Sunt foarte multe
site-ul e foarte tare

| VIRUSX a răspuns:

Nu stiu de astea

| AllForOneTPU a răspuns:

Cand am vazut ca scria undeva FUNDOIlaughing

| Eღilia62 a răspuns:

Pai cred ca intrebarea aia cand una a zis ca s-am masturbat cu o coada de matura sau ceva de genu:.

| joanamm23987465 a răspuns:

Cea mai tare faza de pe TPU a fost cand am descoperit " lumea TPU " la care toti converseaza si se ajuta la problemele lor! deci bravo stelaa!

| bobodanlili a răspuns:

Cea mai tare a fost cand a plecat raluca si la plecare ti-a laudat competenta, obiectivitatea si implicarea in site-ul asta.

| NicoNicoo a răspuns:

Pai cea mai tare faza a fost sa imi faq cont aici...

raspunde'mi si mie la intrebarile melebig grin

| PLoietre a răspuns:

Sunt mai multe faze tari. cele mai multe le-am petrecut ppe tpu.in fiecare zi rad cand ma uit

| alabalaportocalala a răspuns:

Copii aia care postau poze! stiti!

| cossmy a răspuns:

Majoritatea intrebarilor si rasp date de elasexygagica

| TheCritic a răspuns:

Cand, timp de o luna si jumatate am vorbit cu un alt utilizator TPU prin mesaje si cand am facut schimb de adrese de e-mail am observat ca era de fapt un bun prieten.

| Angelina01 a răspuns:

Mie mi s-a parut cea mai tare faza si cea mai comica atunci camd o fetita de 11 ani a intrebat daca ramane gravida daca a facut sex anal... iac

| lucian a răspuns:

Benzile desenate ale lui Cretaker

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Faptul ca am cunoscut aici foarte multe persoane, am invatat lucruri noi si am primit foarte multe sfaturi folositoare.

| larya234 a răspuns:

Intrebarile comice puse de utilizatori mai...

| arn64 a răspuns:

Au fost multe faze tari. Imi aduc amint una, cand am ajutat pe cineva care nu prea le avea cu firefox-ul si a apasat din greseala F11. Am si luat o fundita la faza aia. Ma bucur ca am fost de ajutor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O raspunsuri la ''esti prost''?

| BiBaNu_9208 a răspuns:

Cand mi-a zis o fata daca vreau sa fiu cu ea

Întrebări similare