Atunci cand am pus o intrebare, si am inceput sa ma enervez ca nu imi dadea nimeni raspunsuri, si am inceput sa imi dau singura raspunsurile
Faza tare e ca ati uitat sa puneti dupa semnul intrebarii cuvantul magic"fundoi, fundita, funda".
Oricum tot site-ul e "o faza tare" cu conflicte interminabile intre generatii, un soi de podium unde se pot etala valori care practic nu exista. Un teren de joaca(lupta) cu armele oferite de organizator, daca nu iti convine ceva poti oferi un vot stupid ce va naste "simpatii" si se va transforma in circ, iar userilor le plac saltimbancii.
Alta "faza tare" e ajutorul oferit ca anonim pentru cel ce a pus intrebarea esti anonim, dar in cercul de amici virtuali esti un paun.Succes, Stela! si astept de la tine fundIta.
Doamna/domnisoara Stela, cu tot respectul, v-as ruga sa raspundeti si aici: http://www.tpu.ro/......-albastri/
Chiar e foarte, foarte, foarte important pentru destinul site-ului. Nu v-am trimis mail pentru ca nu stiu ce numar de fix aveti. Va rog sa ma scuzati si sa luati in considerare doleanta mea.
Am fost off topic sau ceva?
Cea mai tare faza? Cand v-am trimis un e-mail acum nu stiu cate saptamani si d-voastra inca nu mi-ati raspuns. E-mailul suna cam asa: ". Doamna Stela, Bine ati venit printre noi, imi pare rau ca nu v-am dat acest mesaj mai inainte, dar acum chiar as avea o problema, as vrea sa va zic despre un utilizator spam, caruia ii sunt raportate raspunsurile in fiecare zi iar d-voasta nu luati nici o masura. O zi buna." si desigur v-am trimis si site-ul cu numele utilizatorului. Imi pare tare rau ca nu va implicati deloc in acest site. Macar de ati putea sa ne ziceti ce mai face Raluca, si sa ii trimiteti salutari din partea noastra (tuturor care am tinut si vom tine la ea)? Daca ati face asta am fi macar pe un sfert multumiti. Cine imi da dreptate?
Poi, nu pot spune ca niste certuri, sau conflice ar putea fi " tari ", pentru ca daca ar fia sa, ceilalti mi'au luat'o mult inainte, si ar fi inca destule de enumerat.
Ce m'a distrat, a fost o intrebare pe care am zarit'o acum cateva minute ( nu dau nume ). ceva de genu " Care e nr de telefon al lui Mos Craciun? ". mi s-a parut funny.
Numai bine, si sarbatori fericite!
Cand cineva a pus-o la punct pe o pitsi de aici care se lua de intrebarile tuturor. Pur si simplu daca te uitai in raspunsurile ei erau numai jigniri aduse la adresa celor care puneau intrebarile si de asemenea, fara nici un sens.