| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai fericit eveniment pentru tine în 2010?

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. happy Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.

316 răspunsuri:
| PhotoIsMyLife a răspuns:

În primul rând la mulți ani TPU! Un an nou cât mai bun și plin de bucurii!
Cel mai fericit eveniment în 2010 a fost când am descoperi TPU, când mi-am făcut cont, am deveni una din voi, din noi.Acum nu mă pot despărți de voi, sunteți cei mai buni!
Cu multă sinceritate, PhotoIsMyLife.

| BoGhDaN a răspuns:

Cand s-a terminat a-6a a fost ce mai fericita zi din viata mea big grin a fost super am aruncat sampanie in sus si a sarit pe director

| Pufoshenia a răspuns:

Happy New year 2011, ca matusa mea a nascut o fetita si ziua meabig grin

| Karashi a răspuns:

Cel mai fericit lucru.pai atunci cand am fost in excursia aia de 2 zile, la Sinaia, cu clasa. Mie nu prea mi-a placut excursia, dar m-am distrat!^_^

| Oxanna a răspuns:

Toata vara`2010 a fost suuperbalove struck din 13. 06 pana in ultimul moment al zilei de 12. 09 a fost o poveste si vreau sa se repete inca o singura data ca sa repar anumite...greseli nu e nevoie sa mai mentinez de descoperirea TPU [ 1. 08 ]

LA MULTI ANI! fie ca 2011 sa fie un am de 2011+1 ori mai bun ca 2010

| elleme a răspuns:

Ziua mea de nastere, prima zi de scoala, iarna, craciunul si revelionul cu cei dragi >big grin

| rockelle75 a răspuns:

Buna.
Cand mi-am dat seama pentru cine traiesc: surioara mea mai mica, Melissa, care are doar 5 ani, as face orice pentru ea happy
Pa, pa.

| AdelinaPaula a răspuns:

Cand am primit drept cadou un caine>> Bichon

| Roxana6 a răspuns:

Cel mai fericit moment pentru mine in 2010, pe langa altele, a fost ca l-am sarutat pe baiatul pe care inca cred ca il mai plac.hee hee

| FanMJJ a răspuns:

La sfarsitul clasei a7-a, in primul semstru cand mi-am calculat media am avut 8,(8) si un prieten laudaros imi facea in ciuda, acum in semestrul al 2-lea media mea generala a crescut la 9 iar a lui a mai scazut la 8, 95, i-am aratat cine e seful in clasawinking, eu am luat premiul 2 iar el premiul 3, ce m-am bucurat atunci rolling on the floor,

| Ayna a răspuns:

Cind l-am intilnit pe iubitul meu! happy

| ghineanamaria a răspuns:

Cand am avut primul iubit dar si cand am luat premiul intai in clasa a 7a dar am trecut si in clasa a opta.

| StelaTPUro explică:

Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

| StelaTPUro explică:

Vă urez "La mulţi ani!". Să aveţi un an minunat şi să rămâneţi alături de TPU şi în 2011!

Răspuns utilizator avertizat
| BoomBoomToxic a răspuns:

Cand am plecat din grecia! frate! acolo a fost un mare dezastru nu vreau sa ma mai intorc!

| angel4v3ryour a răspuns:

coolcand am luat permisul de conducerewinking

| Onutzyk a răspuns:

Cand am fost admisa la cel mai tare liceu din oraswinkinghappy

| SatanaInIzmene a răspuns:

Cand mi-am dat seama ca nu sunt t. i. g. a. n si mama n-a fost agent KGB cum se vorbea pe la colturi.

| xCăpşunici a răspuns:

Pt minee``laughingVenireaa` Madownneei` Sunt Fann!

| Tasya05 a răspuns:

La Multi Ani!

| florinell a răspuns:

Pai eu am avut foarte multe evenimente nefericite, dar cel mai fericit eveniment din anul 2010 a fost atunci cand mama mea bolnava de foarte mult timp de o boala grea, a reusit sa se opreze in alta tara si a scapat, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare dimineata si seara pentru aceasta!

| AsAndreea03 a răspuns:

Cel mai frumos eveniment in 2011 este ca fratele meu a venit din nou acasa si este cu mine in familie

| Raiden a răspuns:

Nasterea fiicei mele, Beatrice.

| Assassins a răspuns:

Nu am avut...Dece? Boc e un tampit.

| selfie a răspuns:

Revelionul love struck

| ღAnonimღ a răspuns:

Ziua mea si cd am descoperit TPUtongue nu va pot spune ce am simtit cand. mai bine taclaughing... :X

| pap3rclip a răspuns:

Probabil primul meu sarut care a fost Dumnezeiesclaughing)

| Alexander_1900 a răspuns:

Atunci cand m-am lasat de fumat.

| Dana a răspuns:

Cand m-am indragostitlove struck