Happy New Year 2011 Stela!
Pentru mine, aceasta zi. Mi s-a mai asezat frumos - inca un an, la anii pe care-i am deja...
Numai bine tuturor in Anul Nou.
Vacanta de vara (bine nu e chiar un eveniment) dar am fost la mare 3 saptamini anul asta. )
Mi-am cunoscut frumosul cu care sunt in love de 6 luni si norocul meu ca sentimentul e reciproc . deci pentru andrei: te iubesccc
Dc numai eu nu primesc fund, sa stiti ca declar TPU un sit prost, dai raspunsuri degeaba?
Cel mai fericit eveniment pentru mine a fost acela ca am putut sa-mi petrec anul 2010 cu familia mea si cu cei dragi.Pentru mine asta este cel mai important.
Cel mai fericit a fost cand am mers la baiel felix cu iubitul meu cam 3 zile a fost acel moment in care am pasit in bai si am intrat in apa aceea calda am ramas frumos impresinati amandoi
Pe 10 mai cand am gasit iubirea vietii mele si sa sfarsit pe 30 august cand ne-am certat grav si i-am dat papuci.ca sa ma razbun m-am combinat cu altcineva ca sa ii arat ca nu se joaca cu mine. dar acum mie bine chiar daca nu l-am uitat nici acum si eu sunt tot cu baiatul cu care l-am inlocuit
Cand a venit o verisoara mica la mine si a stat o saptamana, dar si ziua mea, si Revelionul
Cand am cunoscut TPU. A fost cea mai frumoasa zi din lume. Oameni buni, nu rai ca alti. Pot sa zic ca mi-am facut pe TPU o multime de prieteni!
Cel mai frumos a fost cand m-am impacat cu prietena mea. a fost super, nu voi uita acel moment
Pai...au fost mai multe momente frumoase pentru mine in anul 2010. Pot spune ca am petrecut foarte mult timp cu familia, cu prietenii...si,nu in ultimul rand, tot in acesty an s-a intamplat ceva deosebit pentru mine, care mi-a schimbat total viata. Avand in vedere ca sunt fana Michael Jackson inca de cand aveam 4 ani, de abia acum am reusit sa ma inscriu intr-un fan club, sa cunosc multi alti fani, oameni asemenea mie, cu care am legat prietenii foarte stranse si care ma inteleg.Chiar pot spune ca sunt cele mai minunate persoane pe care le-am cunoscut vreodata si ma bucur enorm ca am avut ocazia sa le cunosc, iar acum inseamna enorm pentru mine.Pentru mine, acesta a fost cel mai fericit eveniment al meu din 2010