NOname
| NOname a întrebat:

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Răspuns Câştigător
| TMI85 a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii

103 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Nu am o vârstă prea înaintată, de aceea nu am prea multe realizări. Mă bucur că am ajuns la liceu! O viitoare realizare va fi când voi fi la facultate, până atunci, mai este puțin de așteptat.
Dar a ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Premiul obținut la faza națională a olimpiadei de sociologie.

| liladyna a răspuns:

Pai,as fi spus copii mei dar nu am deci.traiesc si asta e realizarea mea! ma mentin in viata!

| elena999 a răspuns:

Pai,cea mai mare realizare a mea este ca ma inteleg cu familia si cu colegii de scoala, cu care nu ma cert deloc.Ar mai fi si premiul pe care l-am castigat in clasa a 5-a.Acestea sunt cateva, si sper ca pe viitor sa am si mai multe realizari.

| iTami a răspuns:

Cea mai mare...nu stiu, n-am o varsta chiar asa mare, am doar 13 aniSa vedem.Probabil romanul meu, sau mai bine c-am trecut la biologie.Nu stiu

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Le-am facut pe toate cele 3 mari realizari in viata unui om :
-am facut un copil
-am construit o casa
-am plantat un pom.
Exact in aceasta ordine happy
O mare realizare a mea ar fi fost din punct de vedere profesional, insa, din pacate, nu am reusit sa imi indeplinesc visul! Nu fac ceea ce mi-as fi dorit sa fac!
Cred ca cea mai mare realizare a unui om este, in primul rand, sa creada in sine cu tarie. Numai astfel va putea indeplini pe toate celelalte!

| Dia a răspuns:

Nu stiu daca e neaparat o realizare si asta dar. sunt mandra de mine, de faptul ca sunt printre primi elevi din clasa, ca am medii bune. De fapt cea mai buna realizare cred, a fost anul asta, cand am trecut teza la mate cu 10happy...

| ciprian_7143 a răspuns:

Familia.Iubirea.Fericirea. Doar atat!

| Dumnezău a răspuns:

Nu am prea multi ani la bord, ca sa am cine stie ce mari realizari, dar cred ca cele mai importante ar fi ca sunt la un liceu bun si am deja 170 de pagini din ceea ce imi doresc cu ardoare sa devina primul meu roman.Ar mai fi desigur si ca am o familie minunata si prieteni la fel.

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus NOname! Pentru mine familia reprezintă totul și sunt fericită că am reușit să le inspir și alor mei același sentiment. Orice eșec, indiferent de gravitatea lui, devine acasă, între cei dragi un simplu nimic, de aceea susțin că pentru mine, cea mai mare și cea mai de preț realizare este FAMILIA.
O zi cu zâmbet să ai și plină de realizări!

| blondissima a răspuns:

Am transformat lacrimile multora in zambete.

| GoLoveYourself a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea, sunt prietenii pe care i-am adunat de-a lungul anilor si faptul ca am iesit prima pe clasa la examenele de admitere.
Care este cea mai mare realizare a ta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, la vârsta mea (mi-am luat prima dată buletinul în aceeași zi în care mi-am făcut cont pe TPU) nu pot să zic că am cine știe ce realizări, dar la nivelul meu da.
Cea mai mare realizare este că am ajutat-o pe mama să își găsească pe cineva și să o conving să îmi facă o soră, mai pe scurt să se refacă familia.

luciana
| luciana a răspuns:

Doua gemene ce acum au 33 ani, dar cea mai recenta, este ca am invins acea boala necrutatoare si traiesc, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa 6 ani de la debutul ei. Cu bine, Lucien.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat un zece la mate!

luciana
| luciana a răspuns:

Iar ultima, sa speram, ca va fi zborul lung de 3 zile pana in Australia indepartata tara, pentru a-mi cunoaste pe viu nepotelul iubit de 2 ani si pe cel ( cea ) ce acum este inca pe drum... Lucien.

| XxAlexandruxX a răspuns:

Buda cea mai mare realizare

| marinica a răspuns:

Ca am o fata minunata,am construit o casa cu miinile mele,fara ajutor, in rest, nu ma pot lauda cu altele,

caramela
| caramela a răspuns:

Buna, si buna intrebare, pai sa o luam pa rand, sunt casatorita de 23 de ani, deci este o realizare, mai ales ca e acelasi barbat, deci nu l-am schimbat, si nici nu am de gand, apoi am dat nastere celor doi ingerasi ai mei, un baiat si o fata de care sunt tare mandra, am vandut apartamentul din oras, si ne-am luat o casa mare si frumoasa la tara, am sadit pomi fructiferi, si avem in gradina cam tot ce ne putem dori, am sotul care ma iubeste asa cum sunt, mai ales ca de 10 ani sun bolnava, si am ajutorul lui si al copiilor, acum imi doresc enorm sa imi vad copiii la casele lor si sa ma vad bunicuta cat mai curand, mai ales ca sanatatea nu imi permite sa astept prea mult, am o mama care la 70 de ani ai dansei, ma ajuta, ma sfatuieste, si imi da putere sa lupt cu boala, ce as mai putea sa imi doresc? sanatate ceia ce va doresc si voua, deci astea sunt realizarile mele si sunt tare mandra de ele, sper ca nu v-am plictisit...o zi cat mai buna, plina de sanatate si lumina in sufletul tau papa

Răspuns utilizator avertizat
mariana
| mariana a răspuns:

Cei doi copii si bunul renume.

| sNukki a răspuns:

Pai... ar putea fi participarea la concursul Cassini organizat de NASA big grin

| Parmalat a răspuns:

Hello, my sweet NOname big hug happy
Cea mai mare realizare a mea de pana acum e ca sunt un om liber si nu ma intereseaza nici de Basescu nici de Emil Boc nici de americani, nici de europeni, nu am nici program, nici sefi, nu trebuie nici sa ma imbrac intr-un anume fel, nici sa ma tund intr-un anume fel etc etc etc... asta e cea mai mare realizarea a mea de pana acum si cred ca va ramane cea mai mare realizare pentru cat mai am de trait happy
Nu pot fi afectat decat daca mi se taie netul si nu mai pot sa tranzactionez in pietele financiare. In rest am reusit sa stau 1 luna de zile in casa si in general prefer o viata minimalista cu multa liniste si gandire pozitiva big grin

| AnnaGrohl a răspuns:

Poi.eu am decat 12 ani de abia impliniti, deci pana la varsta asta cred ca cea mai mare realizare este ca am luat premiul 2 la scoala happy.a ta care este?:X

NOname
| NOname explică:

Dragii mei, vă felicit pe toţi pentru realizările voastre şi vă doresc multă fericire, linişte sufletească şi sănătate (m-a întristat faptul că unii dintre voi aveţi probleme de sănătate şi vă doresc să treceţi cu bine peste ele)!
Mult succes şi în continuare! V-am pupat.

| zooooza a răspuns:

Am 12 ani...probabil ca multi nu considera ca am prea "mari realizari" la varsta asta dar eu am cateva de care sunt foarte mandra.
Realizarea din viata mea este ca am o familie unita si iubitoare.Sunt mandra de asta. Poate ca nu eu am compus-o dar eu am completat-o.

Am foarte multi prieteni pe care ma pot baza.Realizarea mea este aceea ca sunt iubita de acesti prieteni.

O alta realizare ar fi faptul ca am inteles un om minunat, o vedeta.Am ajuns sa il inteleg pe Michael Jackson cu toate ca nu l-am intalnit niciodata.

Sunt multe alte realizar.

Dar pricipala realizare este ce am in suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Constientizarea faptului ca sunt diferit de majoritatea persoanelor pe care le vad sau/si cu care interactionez zi de zi, intr-un mod care ma face sa ma simt superior lor din anumite puncte de vedere.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cred că serviciul este cea mai mare realizare deoarece este sursă de venit!
Pa, pa.

| oOSaritaOo a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este că am reuşit să trec peste orice problemă cu zâmbetul pe buze şi că am reuşit să fac în aşa fel încât trecutul să nu-mi strice relaţia mea cu cei din jur. Stau şi mă uit la unii colegi de şcoală de-ai mei şi văd că din cauza unor probleme, la care eu zâmbesc, ei stau cu zilele plângând şi gândindu-se la ele. Cred că este o realizare mare să reuseşti să uiţi, să treci cu vederea peste anumite greşeli ale celor din jur.

Întrebări similare