NOname
| NOname a întrebat:

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Răspuns Câştigător
| TMI85 a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii

103 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună! Chiar vroiam să pun şi eu întrebarea asta. :-o3
Cea mai mare realizare a mea este locul 1 la un concurs de desenat(în clasa a4-a). Ştiu că nu e ceva foarte deosebit, dar pentru mine a contat mult.

| heddy10 a răspuns:

Ca am construit un prototip, un fel de masina cu prietenii mei. Dintr-o joaca ne-a venit ideea.

| andrrei08 a răspuns:

M-ai pus pe ganduri adanc. Nu am realizat prea multe se pare. Sa iubesc si sa fiu iubit... se pune? happy

| traceurpkvictor a răspuns:

Am ajuns unul din cei mai cunoscuti adolescenti de la mine din oras, iar acum cand merg pe strada multi ma opresc sa socializam, sa le dai ID-ul. Am ajuns cunoscut pentru ceea ce pot face pe calculator, prin desenele mele, picturile mele, sportul pe care il practic si faptul ca am organizat o uriasa bataie cu apa la care au luat parte 2 echipe a cate 10 oameni fiecare laughing, dar publicul a facut aceasta bataie sa fie reusita.

| Xtzr a răspuns:

Hmm, ca m-am nascut si sunt sanatos.

| totenkopfSS a răspuns:

Sa imi schimb procesorul la laptop! big grin

| RainUmbrella a răspuns:

Ma uit printre aceste raspunsuri si observ ca aveti multe realizari oricat de mici sau de mari, de importante sau neimportante dar totusi realizari! Cand te gandesti ca sunt si oameni care zic pur si simplu,, Sunt prost/a" si nu-si dau seama cate realizari au facut!

| Lacoste a răspuns:

Ca am reusit sa trec cu bine peste greutatile la care am fost supusa pana acum, greutati care m-au maturizat.

| xoxogossipgirl1 a răspuns:

Faptul ca existhappy!

| sorin_8395 a răspuns:

Sanatatea este cea mai mare realizare

| Goofy a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este momentul in care am intrat pe TPU si mi-am facut cont!

| sabilopod a răspuns:

Hm...cred ca faptul ca am ajuns la ONB 2011 (olimpiada nationala de biologie) happy

mai departe nu-ti mai zic happy

| ILied a răspuns:

Eu am scris o poezie si profa mi-a trecut 10 in catalog. Initial ne ceruse o compunere happy

| BOOBZen a răspuns:

Pai,nu am o varsta inaintata, am doar 11 ani.Cred ca cea mai mare realizare a mea pana acum a fost ca am invatat sa merg si sa vorbesc acum vreo 10 ani.Wow n-am mai facut nimic de acum 10 ani decat sa vorbesc si sa merg

| Oxanna a răspuns:

Nici eu nu ma pot lauda cu o varsta foarte inaintata, dar consider ca faptul ca am invatat si am reusit sa iubesc pe cineva cu adevarat poate fi considerata cea mai mare realizare...nu a mea, a oricarui om. Ar mai fi pe langa, si faptul ca am invatat sa iert, sa uit, sa las in trecut ceea ce tine de trecut, dar totusi sa imi fie putin putin si inima franta...Nu incep sa ma laud cu premii si resuite materiale/fizice pentru ca acestea raman aici cu sufletul pasim in eternitate.

| Raphael a răspuns:

Timp de noua ani am ajutat (mult si activ) la refacerea dreptatii si repararea greselilor sau nedreptatilor comise de rusinea omenirii - regimul comunist.
Sint mindru fiindca cea mai mare lauda (indirecta) pentru munca mea mi-au adus-o cei pe care i-am deranjat, care m-au amenintat si care m-au convins de justetea si de necesitatea activitatii mele.

| vladeueu_4450 a răspuns:

Am intrat la un liceu bun

| Vali25 a răspuns:

Prima realizare ar fi ca am fost nascut si ca traiesc ca altfel eram "nimic"
Si a doua: Am ajutat sa prindem un hot din scoala(am aparut si la tv )

| DexterKill a răspuns:

Am mers la biserica

| xBlueEyes a răspuns:

Cea mai mare realizare din viata mea pana acum este ca am 4 medalii de aur la invatamant(la concursuri)----->>3 @english; 1 @ romanianwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca m-am apropiat de Dumnezeu big grin

| saidkique a răspuns:

Am 15 ani si inca traiesc in Romania. Consider asta o realizare mare, deoarece nu prea am prieteni, rude cu bani, sau succes. straight face LIFE SUCKS straight facestraight face

| miley_9142 a răspuns:

Nu am o virsta inaintata dar cred ca cea mai mare realizare in viata mea e faptul ca am ajuns in SHOWBISSNES... SI AM UN SUCCES mare ...multumesc domnului dumnezeu

| ana_7191 a răspuns:

Buna.intrebarea ta este foarte interesanta din punctul meu de vedere mai ales ca m-a facut sa ma gandesc la lucrurile bune din viata mea...eu nu am decat 16 ani si cateva luni.deci nu am realizari importante, dar consider ca lucrurile marunte alcatuiesc ceva frumos impreuna.De exemplu ma bucur ca de vreo 2 luni incerc sa fiu mai optimista si chiar citesc diferite articole care ma ajuta mult pentru ca m-am schimbat deja, fiind mai optimista

| Allxy a răspuns:

Baiatul meu

| Fiction a răspuns:

Premiul intai in clasa a5a,anul trecut, faptul ca am trecut cu bine peste toate grijile si necazurile impreuna cu familia in cei 12 ani ai mei si am reusit sa nu ma mai cert cu sora mea de vreo 10 ori in fiecare zi. Sper ca te-am ajutat happy

| KyraW a răspuns:

Pai am o varsta foarte mica, deci nu as fi putut face prea multe.ASA spun toti.Dar eu, la cei 15 ani ai mei,am trecut prin de toate in viata:m-am crescut singura,m-am mutat de colo colo,am plecat din oras in oras,din tata in tara,am iubit, am fost iubita, am batut si am fost batuta.Am incercat sa ma sinucid,si mi-am pus acea intrebare filizofica despre care se spune ca conteaza cel mai mult "Oare merita sa mor acum?".Am trait,am avut grija de persoanele dragi,am dat tot ce aveam material fizic,efortul meu,inima mea, sufletul meu, trupul meu fara sa ma astept niciodata sa primesc nimic.Si cred ca asta e o mare realizare la varsta mea asa de mica.Si sper sa fiu in stare sa mai fac persoane fericite,pentru ca,in fond, pentru mine pe primul loc sunt restul persoanelor care ma inconjoara, eu sunt pe locul 2. Sper ca am fost de foloshappy

| Narcis2007 a răspuns:

Nam realizari spectaculoase...totusi eu sunt mutumit ca sunt bun si eu cat de cat la ceva, niciodata n-am fost pana sa intru la liceu

| LarisaDragomir a răspuns:

Avand in vedere ca fac in curand 11 ani,deci sunt cam mica, as spune ca am multi prieteni, am doar note bune si am invatat sa am multa incredere in mine.

| highcoconut a răspuns:

Nu am o varsta inaintata asa ca nu am foarte multe realizari dar cea mai mare ar fi faptul ca am reusit in sfarsit sa ies din "cochilia"mea si am inceput sa vad lumea cu alti ochi, cu ochii unei persoane care face parte din ea, nu numai priveste ca un spectator.

Întrebări similare