Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii
Despre cea mai mare realizare a mea e greu de discutat, fiindca nu e super'concreta. Este vorba de o stare pe care n'am mai trait-o, de completa coordonare, atentie la fiecare detaliu, inteligenta si obiectivitate. Cred ca a durat 20-30 de minute.
Cea mai mare realizare de pana acum a fost sa cant in fata a 15 colegi de clasa (ce pot sa spun, aveam 12 ani si sunt foarte timida).
Faptul ca am luat la evaluarea notionala, la romana 9
chiar am simtit ca pot face ce vreau stiind ca POT
Pentru mine, cele mai mari realizări de până acum(nu am o vârstă prea înaintată) sunt:
-că am alături părinţii care mă iubesc nespus de mult, unii nu beneficiază de sprijinul lor
-am reuşit să mă mut la alt liceu
-mă înţeleg minunat cu noii colegi
-ştiu să-mi fac mama mereu fericită, ea fiind persoana cea mai dragă mie
-am darul de a aduce zâmbetul pe buze prietenilor. Cu trecerea timpului, sper că voi avea mai multe realizări şi cel mai important pentru mine este să-mi împlinesc visul.
Buna NOname!
Cea mai mare realizare a mea a fost si este in continuare ca am numai 10 la scoala( inclusiv la teze), sunt respectat de prieteni, prieteni din toate colturile lumii - (deoarece am studiat 2 ani la o scoala internationala), nu sunt tocilar( pentru ca daca as fi, nu as mai sta pe calculator ci doar cu nasu-n carte) si parintii mei ma iubesc si asta conteaza cel mai mult.
Nu trebuie uitat ca realizarile se realizeaza in timp adica ai nevoie de ani multi ani ca sa le realizezi oricum unii au realizari altii nu asta este in viata unii au noroc altii insa au ghinion depinde si de persoana bineinteles si cel mai nasol e ca nu stii cum sa reactionezi adica vezi ca unii au si tu nu si te simti singur si mai simti si ca nimeni nu te mai baga in seama parca esti uitat sau sarit din schema nici nu stiu cum sa compar chestia asta dar numai conteaza etc ce sa mai e trist sa nu ai realizari dar e bine ca au altii daca tu nu ai cand nu ai realizari esti un nimic nu iesi cu nimic in evidenta si este suparator simti nevoia de a face si tu ceva in privinta asta dar ramai insa cu dorinta din pacate ca de vrut este greu e cale lunga de strabatut sunt decizii greu de luat
CannbalCorpse întreabă: