Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii
Dragii mei, vă felicit pe toţi pentru realizările voastre şi vă doresc multă fericire, linişte sufletească şi sănătate (m-a întristat faptul că unii dintre voi aveţi probleme de sănătate şi vă doresc să treceţi cu bine peste ele)!
Mult succes şi în continuare! V-am pupat.
CristinaFreacaMentaLista, chiar pe toate, toate?
Apropo, intactul ăla chiar e posibil? Şi dacă da, nu e cam sec şi plictisitor?
Nimic nu trece fără să lase o urmă.
Bună.
Cred că serviciul este cea mai mare realizare deoarece este sursă de venit!
Pa, pa.
Buna, si buna intrebare, pai sa o luam pa rand, sunt casatorita de 23 de ani, deci este o realizare, mai ales ca e acelasi barbat, deci nu l-am schimbat, si nici nu am de gand, apoi am dat nastere celor doi ingerasi ai mei, un baiat si o fata de care sunt tare mandra, am vandut apartamentul din oras, si ne-am luat o casa mare si frumoasa la tara, am sadit pomi fructiferi, si avem in gradina cam tot ce ne putem dori, am sotul care ma iubeste asa cum sunt, mai ales ca de 10 ani sun bolnava, si am ajutorul lui si al copiilor, acum imi doresc enorm sa imi vad copiii la casele lor si sa ma vad bunicuta cat mai curand, mai ales ca sanatatea nu imi permite sa astept prea mult, am o mama care la 70 de ani ai dansei, ma ajuta, ma sfatuieste, si imi da putere sa lupt cu boala, ce as mai putea sa imi doresc? sanatate ceia ce va doresc si voua, deci astea sunt realizarile mele si sunt tare mandra de ele, sper ca nu v-am plictisit...o zi cat mai buna, plina de sanatate si lumina in sufletul tau papa
Servus NOname! Pentru mine familia reprezintă totul și sunt fericită că am reușit să le inspir și alor mei același sentiment. Orice eșec, indiferent de gravitatea lui, devine acasă, între cei dragi un simplu nimic, de aceea susțin că pentru mine, cea mai mare și cea mai de preț realizare este FAMILIA.
O zi cu zâmbet să ai și plină de realizări!
Le-am facut pe toate cele 3 mari realizari in viata unui om :
-am facut un copil
-am construit o casa
-am plantat un pom.
Exact in aceasta ordine
O mare realizare a mea ar fi fost din punct de vedere profesional, insa, din pacate, nu am reusit sa imi indeplinesc visul! Nu fac ceea ce mi-as fi dorit sa fac!
Cred ca cea mai mare realizare a unui om este, in primul rand, sa creada in sine cu tarie. Numai astfel va putea indeplini pe toate celelalte!
Cea mai mare ralizare a fost cand mi-an cunoscut prietena.
Nu stiu cum ar fi fost fara ea.
Cea mai mare ralizare a fost cand mi-am cunoscut prietena.
Nu stiu cum ar fi fost fara ea.
Doua gemene ce acum au 33 ani, dar cea mai recenta, este ca am invins acea boala necrutatoare si traiesc, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, dupa 6 ani de la debutul ei. Cu bine, Lucien.
Iar ultima, sa speram, ca va fi zborul lung de 3 zile pana in Australia indepartata tara, pentru a-mi cunoaste pe viu nepotelul iubit de 2 ani si pe cel ( cea ) ce acum este inca pe drum... Lucien.
Nu am o vârstă prea înaintată, de aceea nu am prea multe realizări. Mă bucur că am ajuns la liceu! O viitoare realizare va fi când voi fi la facultate, până atunci, mai este puțin de așteptat.
Dar a ta?
Nu am prea multi ani la bord, ca sa am cine stie ce mari realizari, dar cred ca cele mai importante ar fi ca sunt la un liceu bun si am deja 170 de pagini din ceea ce imi doresc cu ardoare sa devina primul meu roman.Ar mai fi desigur si ca am o familie minunata si prieteni la fel.
Bună! Chiar vroiam să pun şi eu întrebarea asta. :-o3
Cea mai mare realizare a mea este locul 1 la un concurs de desenat(în clasa a4-a). Ştiu că nu e ceva foarte deosebit, dar pentru mine a contat mult.
Pai am doar 11 ani nu prea am ce realizari sa fac dar totusi:
Prima este ca am intrat in clasa 5 a la Murgoci (cel mai bun colegiu din orasul meu) si a doua ca am castigat o tabara la un conncurs de mate
Ma uit printre aceste raspunsuri si observ ca aveti multe realizari oricat de mici sau de mari, de importante sau neimportante dar totusi realizari! Cand te gandesti ca sunt si oameni care zic pur si simplu,, Sunt prost/a" si nu-si dau seama cate realizari au facut!
Eu nu am prea multi ani, de aceea nu am prea multe realizari.Una din marile mele realizari a fost ca am luat locul 1 la un concurs de matematica.Concursul era international.A ta care a fost?
Cea mai mare realizare de pana acum a fost sa cant in fata a 15 colegi de clasa (ce pot sa spun, aveam 12 ani si sunt foarte timida).
Nici eu nu ma pot lauda cu o varsta foarte inaintata, dar consider ca faptul ca am invatat si am reusit sa iubesc pe cineva cu adevarat poate fi considerata cea mai mare realizare...nu a mea, a oricarui om. Ar mai fi pe langa, si faptul ca am invatat sa iert, sa uit, sa las in trecut ceea ce tine de trecut, dar totusi sa imi fie putin putin si inima franta...Nu incep sa ma laud cu premii si resuite materiale/fizice pentru ca acestea raman aici cu sufletul pasim in eternitate.
Hm...cred ca faptul ca am ajuns la ONB 2011 (olimpiada nationala de biologie)
mai departe nu-ti mai zic
Pai am o varsta foarte mica, deci nu as fi putut face prea multe.ASA spun toti.Dar eu, la cei 15 ani ai mei,am trecut prin de toate in viata:m-am crescut singura,m-am mutat de colo colo,am plecat din oras in oras,din tata in tara,am iubit, am fost iubita, am batut si am fost batuta.Am incercat sa ma sinucid,si mi-am pus acea intrebare filizofica despre care se spune ca conteaza cel mai mult "Oare merita sa mor acum?".Am trait,am avut grija de persoanele dragi,am dat tot ce aveam material fizic,efortul meu,inima mea, sufletul meu, trupul meu fara sa ma astept niciodata sa primesc nimic.Si cred ca asta e o mare realizare la varsta mea asa de mica.Si sper sa fiu in stare sa mai fac persoane fericite,pentru ca,in fond, pentru mine pe primul loc sunt restul persoanelor care ma inconjoara, eu sunt pe locul 2. Sper ca am fost de folos
Nam realizari spectaculoase...totusi eu sunt mutumit ca sunt bun si eu cat de cat la ceva, niciodata n-am fost pana sa intru la liceu
Hello, my sweet NOname
Cea mai mare realizare a mea de pana acum e ca sunt un om liber si nu ma intereseaza nici de Basescu nici de Emil Boc nici de americani, nici de europeni, nu am nici program, nici sefi, nu trebuie nici sa ma imbrac intr-un anume fel, nici sa ma tund intr-un anume fel etc etc etc... asta e cea mai mare realizarea a mea de pana acum si cred ca va ramane cea mai mare realizare pentru cat mai am de trait
Nu pot fi afectat decat daca mi se taie netul si nu mai pot sa tranzactionez in pietele financiare. In rest am reusit sa stau 1 luna de zile in casa si in general prefer o viata minimalista cu multa liniste si gandire pozitiva
CannbalCorpse întreabă: