NOname
| NOname a întrebat:

Care este cea mai mare realizare din viaţa ta de până acum?

Răspuns Câştigător
| TMI85 a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea...pai sa vedem...am reusit pe parcursul anilor sa imi fac o multime de prieteni care stiu sa ma aprecieze la adevarata mea valoare,care stiu ca niciodata nu imi vor intoarce spatele atunci cand voi apela la ei si mai stiu ca fara ei nu pot traii iar viata mea ar fi lipsita de culoare si sens,am invatat ce inseamna durerea sufleteasca,suferinta,tradarea,minciuna,ignoranta,umilinta,despartirea,iubirea,dragostea adevarata,fericirea,satisfactia, pe toate le-am simtit pe pielea mea! iar cea mai mare realizare a mea este faptul ca am reusit sa ma cunosc pe mine insumi, ca am reusit sa imi refac viata dupa fiecare lovitura care am primit-o de la soarta.cred ca astea sunt cele mai mari realizari ale mele,cele materiale oricand le poti pierde,dar ce ai in suflet acolo ramane,nimeni nu ti le poate lua,nici banca, nici camatarii, nici recuperatorii

103 răspunsuri:
| ciprian_7143 a răspuns:

Familia.Iubirea.Fericirea. Doar atat!

| sNukki a răspuns:

Pai... ar putea fi participarea la concursul Cassini organizat de NASA big grin

| äπđÿ a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea nu se poate spune realizare ci vis implinit de cand eram mic mi-am dorit sa Duc Romania pe podium si in anul 2009 la concursul facut in frata happy am partitcipat cu echipa mea de inot pe individual s-a luat decat 1 singura medalie argint iar stafeta ( echipa ) s-a luat Locu 1 happy cupa de aur big grin Am 16 ani si astept la mai multe impliniri; x
Va doresc sanatate si tot ce v-ati putea dori vreodata :X:* Andy

Răspuns utilizator avertizat
| yonela96 a răspuns:

Cred ca prietenii si cele 8 diplome de premiul 1.

| sorin_8395 a răspuns:

Sanatatea este cea mai mare realizare

| maya1030 a răspuns:

Am reusit sa renunt la tigari...am doar 16 ani...big grin

| LarisaDragomir a răspuns:

Avand in vedere ca fac in curand 11 ani,deci sunt cam mica, as spune ca am multi prieteni, am doar note bune si am invatat sa am multa incredere in mine.

| xBlueEyes a răspuns:

Cea mai mare realizare din viata mea pana acum este ca am 4 medalii de aur la invatamant(la concursuri)----->>3 @english; 1 @ romanianwinking

| xBlueEyes a răspuns:

Buna NOname!
Cea mai mare realizare a mea a fost si este in continuare ca am numai 10 la scoala( inclusiv la teze), sunt respectat de prieteni, prieteni din toate colturile lumii - (deoarece am studiat 2 ani la o scoala internationala), nu sunt tocilar( pentru ca daca as fi, nu as mai sta pe calculator ci doar cu nasu-n carte) si parintii mei ma iubesc si asta conteaza cel mai mult.

| SunShine_5894 a răspuns:

Am si eu cateva, cat sa le numar pe degete dar nu-s multumita de mine. Faptul ca am dat la facultate, a fost ceva de moment, dupa ce m-am inscris ma gandeam daca am facut bine. Apoi relatia care a durat 2 ani, cea mai lunga din care am intrat un copil si am iesit un copil cu mult mai multa minte si experienta. Si cel mai important, am invatat sa fiu optimista si sa trec peste orice mi se intampla, sa ma astept la orice si sa nu ma tem de nimic.

Răspuns utilizator avertizat
| Costel95 a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este faptul ca L-am cunoscut pe Domnul Isus Hristos!

| ๓itนpitน a răspuns:

Faptul ca am luat la evaluarea notionala, la romana 9
chiar am simtit ca pot face ce vreau stiind ca POT

| Allxy a răspuns:

Baiatul meu

| iTami a răspuns:

Cea mai mare...nu stiu, n-am o varsta chiar asa mare, am doar 13 aniSa vedem.Probabil romanul meu, sau mai bine c-am trecut la biologie.Nu stiu

| Goofy a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este momentul in care am intrat pe TPU si mi-am facut cont!

| xSunriseX a răspuns:

Pai nu am o varsta prea mare.dar cea mai mare realizare a mea este ca am intrat la liceul la care am vrutlove struck

| ana_7191 a răspuns:

Buna.intrebarea ta este foarte interesanta din punctul meu de vedere mai ales ca m-a facut sa ma gandesc la lucrurile bune din viata mea...eu nu am decat 16 ani si cateva luni.deci nu am realizari importante, dar consider ca lucrurile marunte alcatuiesc ceva frumos impreuna.De exemplu ma bucur ca de vreo 2 luni incerc sa fiu mai optimista si chiar citesc diferite articole care ma ajuta mult pentru ca m-am schimbat deja, fiind mai optimista

| Raisuka a răspuns:

Am dat jos din copac 4 pisicilaughing...am salvat de la moarte 4 caini si 2 pisici de pe strada ...cam asta e totlaughing

| Xtzr a răspuns:

Hmm, ca m-am nascut si sunt sanatos.

| heddy10 a răspuns:

Ca am construit un prototip, un fel de masina cu prietenii mei. Dintr-o joaca ne-a venit ideea.

| ele30 a răspuns:

Ce a mai mare realizare a mea sunt cei doi baieti de 9 si 3 ani si faptul ca sunt sanatoasa si ii am pe toti ai mei dragi langa mine

| xoxogossipgirl1 a răspuns:

Faptul ca existhappy!

| DavidDj a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea este faptul ca am parintii aproapre si ca am pritenii foarte apropiat care ma iubesc si nu m-ar lasa la greu niciodata

| totenkopfSS a răspuns:

Sa imi schimb procesorul la laptop! big grin

| Tudor_6050 a răspuns:

Cea mai mare realizare a mea pana acum este teatrul.Am devenit actor, desi am 16 ani. De cand eram mic imi doream sa devin ceea ce sunt astazi. Am prieteni adevarati acolo si asta conteaza cel mai mult.

| highcoconut a răspuns:

Nu am o varsta inaintata asa ca nu am foarte multe realizari dar cea mai mare ar fi faptul ca am reusit in sfarsit sa ies din "cochilia"mea si am inceput sa vad lumea cu alti ochi, cu ochii unei persoane care face parte din ea, nu numai priveste ca un spectator.

| Vali25 a răspuns:

Prima realizare ar fi ca am fost nascut si ca traiesc ca altfel eram "nimic"
Si a doua: Am ajutat sa prindem un hot din scoala(am aparut si la tv )

| DexterKill a răspuns:

Am mers la biserica

Întrebări similare