| RAY a întrebat:

Care este locul tau de munca? sau profesia ta? sau daca esti la
liceu, facultate pe ce profil esti?

125 răspunsuri:
| Nemessys a răspuns:

Stiite sociale.

| Drimmero a răspuns:

Nu conteaza asa mult locul de munca, conteaza ca muncesc si castig si eu niste bani,, asa ca o preocupare de-a mea, sa nu stau degeaba.

| RAY explică (pentru Drimmero):

Ce misterios esti

| RAY explică (pentru Nemessys):

Fain,ce vei deveni cand termini?

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

In viata trebuie sa fii si misterios, nu e nevoie sa dai totul pe tava, e ok sa fii undeva intre.

Da,dar vorbim de 1 an cel putin si tot misterios esti

Nu e vina mea ca oamenii m-au determinat sa nu am incredere mare in ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mate-info

Man a spune unde lucri nu are legatura cu increderea, ai fi putut spune intr-un domeniu anume nu ti am cerut informati despre locatie, fisa de posta etc

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Fain domeniu, ala e viitorul, si eu am facut mate-info apoi automatizare pc

Nu e cine stie ce, oricum,, nu e ceea ce voiam eu, am mai avut discutia asta pe aici, e o munca oarecare cinstita.

Răspuns utilizator avertizat

Daca tu spui asa e

| RAY explică (pentru falokrat):

Nu ma interesaza aceste lucruri si asa de pensie nu vom avea parte in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Imi place cum incerci sa folosesti pe prosti un fel de psihologie inversa sau ceva rahat de genul. Iti place sa faci pe nenea misteriosul prea mult cred (cred ca te/ai indragostit de asta ). Daca nu vroiai sa spui ce rahat muncesti, nu mai postai. Atat de simplu.

Cred ca a fost dezamagit de multe ori si i este greu sa creada in ceva/cineva, dar si tu ai dreptatea ta, cui nu-i convine nu e obligat sa raspunda

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai simtit tu nevoia sa o faci pe Nostradamus?
Raspunsul tau la intrebare unde este? Sau ma cauti pe mine pentru a scoate ceva in evidenta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Ce rahat cu perje are increderea in oameni cu locul de munca? Nu i s/a cerut CNP/ul sau adresa de acasa. O intrebare atat de banala ori raspunzi cu ce trebuie ori nu te bagi in seama, e atat de simplu. O fi mai fatalau si ii este rusine cu ce munceste. Asta nu m/ar mira. Pana la sfarsitul lui 2015 cand am muncit ca ajutor de ospatar am pierdut nr la cati au facut misto de mine de asta si de asta nu mai dormeam eu noaptea.

| Nemessys a răspuns (pentru RAY):

Sa fiu sincer, as vrea sa devin psiholog la un liceu. Vreau sa mai scad putin din numarul de tineri cu o gandire nu tocmai normala happy. Daca scoala nu-i pregateste pentru viata, atunci ce ar fi sa o fac eu? Serios. ce profesor sau parinte i-ar da unui copil sfaturi de viata? Sunt prea multe persoane care au nevoie de un sfat si prea putine care pot oferi unul. Momentan exersez aici pe TPU, insa chiar sunt dezamagit uneori de ce fel de raspunsuri pot oferi. Si de asta as vrea sa-mi imbogatesc vocabularul si sa gasesc solutii la cat mai multe probleme ca sa pot ajuta cat mai multa lume.
Exemplu ar fi Bacemi (sau cum naiba se scrie). Deci tipul ala e... GOLD! Are un mod de exprimare asa fain. si ce cuvinte poate sa foloseasca. Bine. eu am un limbaj mai direct si mai pe intelesul tuturor si cred ca de asta este nevoie intr-o asa cariera. happy Momentan, tot ce stiu eu este din experienta mea de viata, din cele vazute si auzite din jur. Dar daca vine cineva la mine, sa zicem o fata si-mi zice ca e prea sensibila si ca plange cam din orice, sa mor de stiu ce sa-i zic deoarece nu am trecut prin asa ceva.
Of. si partea nasoala este facultatea. Sincer mi-e teama deoarece, mie psihologia ca materie nu prea imi place. Da ai citi bine. nu imi place. Si mi-e teama cum o sa fie acolo, pe ce o sa iau note, adica daca trebuie sa citesc,, dictionare", sa memorez TOT ce este acolo + ca mai si dau teste din asa ceva, nu mersi. Faza este ca unde stau eu, nu este facultate GROZAV! Si trebuie sa ma duc in alt oras. Mda. si la partea asta parintii meu trebuie sa faca un sacrificiu destul de mare in prinvita banilor. Lucrul asta nu este imposibil, ei mi-au zis : Noi putem face asta. insa trebuie sa inveti.

Aualeu. si cand ma gandesc ca e posibil sa fac doar un *** an si sa ma las, iar apoi sa-i dezamagesc. nu mersi. -_- Am vorbit cu ei despre tema asta si mi-au zis : macar incerci.
Dar si cand ma gandesc la facultate, 4 cuvinte imi vin in minte: FOARTE MULT si FOARTE GREU!
Dar si daca o trec mamaaa, parca ma si vad stant in fata a zeci de adolescenti vorbind despre un subiect important. Sau. daca am posibilitatea, nu ar strica sa ma fac profesor. rolling on the floor Cat de jenant rolling on the floor. Bine. poarte vorbesc prostii. laughing Insa. daca devin doar un simplu psiholog la un liceu cred ca o sa mor de foame. Dar nu asta e important. Faza este ca fiind liceu, nu prea cred eu ca o sa vina prea multi copii la mine. Asa ca, fiind profesor, daca nu vin ei la mine, ce ar fi sa vin eu la ei? Si da..stiu ca trebuie sa-i ascult sa pun note si bla bla bla ca na. doamne fereste sa mai vina un psiholog la nebunii de noi. happy Si daca fac asa, mai mult o sa discut cu ei si o sa le ofer sfaturi care posibil sa-i ajute mai tarziu. happy Nu mi-ar conveni ca oamenii de genul meu sa dispara de pe suprafata pamantului.
Si acum te intrebi tu : de ce numai cu adolescenti?
Ba. dupa cum am zis, vreau sa le mai schimb modul de gandire si sa le deschid ochii. La unu de 35 de ani, nu mai ai ce sa-i faci. Este prost. atunci prost ramane. Dar la altul de 16 ani, inca mai exista speranta si sa-i schimb modul de gandire macar putin. Si nu stiu de ce am presimtirea ca o sa vorbesc degeaba in fata lor. Sau ca le convine ca au o ora free, ei stau pe Facebook si lasa prostu' sa vorbeasca. laughing
Omg. greu greu greu. Teama de esec. mult efort, mult stres. oras nou, colegi noi. vai vai vai. Salariu mic rolling on the floor rolling on the floor. Nu mai bine ma fac preot? Botez un plod si mi-am scos banii pe o luna.
Mda. si cam asta as vrea si asta e drumul pe care vreau sa merg. Nu multi aleg asta, deci. intr-o lume asa nebuna chiar mai este nevoie de psihologi. happy

anonim_4396

Stie deja ce muncesc eu, la ce as repeta? Eu doar am scos in evidenta prostia asta a ta " misteriozitatea" asta a ta. Nu dorm de zile bune si sunt ciuf"ut si mi s/a pus pata laughing. Ori raspunde ce vrea omu ori taci. Imi amintesc intrebarile alea cu varsta si ii vezi pe toti ca mor sa raspunda. La nume inteleg, nu mi/ar place sa fiu chemat pe nume pe site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

"Nu mai bine ma fac preot? Botez un plod si mi-am scos banii pe o luna. " Tare asta laughing. Sau pomana, asa crap o gramada de oameni

Eu am cerut locul de munca sau profesia,deci putea sa raspunda lucru in domeniu x sau am profesia y, a munci nu e o rusine man, doar in Romania e o rusine munca, dar a castiga painea zilei cu sudoare frunti nu poate fi o rusine, eu am lucrat de la 15 anii intr-un catering ca sa am banii pentru liceu apoi am adunat banii pentru facultate lucrand in vacanta de vara in constructii

| Habbsha a răspuns:

Cibernetică, statistică și informatică economică.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ba, sunt director la banca... ))))) e o munca oarecare, chiar nu m-as mandri cu ea, e ceva soft.

Nici mie nu imi place sa mi se zica pe numele real pe net.
Te-ai trezit cu fata cearceaf si o cauti?

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Vai. si sa vezi ce fericit o sa fiu eu cand moare unu' rolling on the floor. Cred ca si la inmormantare se da o tona de bani.
In exterior : Dumnezeu sa-l ierte.
In interior : YESS! A mai murit unu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Bravo tie. Si eu am inceput tot de pe la varsta aia munca. Am inceput de jos si am ajuns bine, nu cu pile de la mamica " ca altii sau mai stiu eu ce.

anonim_4396

Nu m/am trezit cu fata nicaieri avand in vedere ca nu dorm de zile bune. Poate am noroc si dorm cateva ore in seara asta. Daca nu intru maine deloc e clar ca nu dorm in seara asta. La ce raspunsuri as vrea sa dau, imi dau ban direct nu doar suspend ca prietenul nostru Lovesleep

Avem un director la o banca? pe TPU, asta da veste, om cu banii

| RAY explică (pentru Nemessys):

Multa bafta

| RAY explică (pentru Habbsha):

Wow cool, toate 3 in acelasi timp?