Nu îți trebuie neapărat facultate. Am fost instruita altfel. Stai liniștit, că știu ce fac chiar foarte bine. De un an fac treaba asta.
Unde sa stai singur? ) N-ai ce face cu banii? Daca vei pleca intr-un oras mai mare vei sta cu chirie cu mai multe persoane cel mai probabil necunoscute sau la camin. E horror. Eu am stat cu inca 2 fete necunoscute si nu stiam cum sa plec acasa mai repede. E foarte nasol sa stai cu niste oameni diferiti fata de tine, cu alte obiceiuri... Fetele astea de exemplu erau foarte jegoase, alt cuvant mai bland nu gasesc. Eu trebuia sa spal si sa curat dupa toata lumea ca cica ele nu au timp ca trebuie sa invete. Si multe alte lucruri.
Nu e roz sa pleci de acasa.
Vai de...
Ok. gata. da-o dracu de facultate. Eu nu suport sa stau cu cineva. Cu mai dau l@b@? Glumesc. Dar totusi, nu suport compania cuiva, mai ales care este diferit fata de mine. Sau daca mai sunt si 2. Aualeu... Macar daca am fi colegi, hai sa zic ca merge... ca na, avem acelasi mod de gandire, acelasi nivel de inteligenta, deci e ceva. Aualeu.ce ma fac!
Si mi-ai distrus toate visele :'(. Credeam ca o sa am si eu insfarsit liniste. Mda. Cine stie cu ce manelisti pic si pun manele la maxim. In camin NU VREAU SA STAU NICI SA MA IMPUSTI!
De ce viata trebuie sa fie asa nedreapta? -_- De ce in *** asta de oras nu esti nicio facultate? Pis pe ea viata.
Comentator sportiv? Dăă! Daca vrei sa avem o relație adevarata trebuie sa împărtășim totul, măi, Dreammero!
Vezi ca majoritatea nu stiu de gluma, apoi te trezesti ca iar ne sare lumea in cap cu pistonari din partea lor sa ne facem o relatie publica, dar nu imi bat capul,, sys! )))))
Cine e acest 'dreammero'?
Sys, ce ai patit? ))))
'iubita', a? Sa vezi misto-ul pamantului ce ni-l luam acum de la toti, acum chiar au motiv sa ne tachineze)))))).
Nu ma ascund, e doar purul adevar!
Nu-mi mai spune "sys", mai, incestuosule! Hai, zi-mi că mă iubești!
Stai acolo unde stai ca stai bine! ( langa mine) nu pleci nicaieri,, nu te las eu!
Asa repede te-ai orientat? De la dreammero ai trecut la drimmero, a?
Nu-i vorba de modul de gândire al colegilor de apartament, ca şi eu cu una dintre ele aveam multe în comun, dar de exemplu unul învaţă după-amiaza şi celălalt vrea să doarmă ca să înveţe noaptea, şi-ţi scoate ochii că de ce mergi că el nu poate să doarmă, sau unul se spală de 3 ori pe zi şi tu la 2 zile şi apoi apar discuţii că de ce consumă ăla atâta apă, sau unul stă cu un măr mucegăit sub pat şi tu te întrebi ca prostul de ce naiba pute în halul ăla peste tot, sau unul sforăie, sau unul (una) îşi aprinde nenorocitul ăla de uscător de păr fix când vrei tu să te culci, sau unul e zgârcit şi îţi cere bani pe sulul ăla de hârtie igienică pe care l-a cumpărat el (aşa am ajuns noi să avem hârtie separată la baie ))))))))) ), păţită cu toate. ŞI dacă nu te-am speriat încă gândeşte-te că ăstea sunt cazuri bune, am auzit de la prieteni şi mult mai rele.