Criticule, tu cu alte cuvinte intrebi direct, care dintre cei de aici, de pe site, este ipocrit? stai linistit, este greu sa te ascunzi.sunt foarte putini care reusesc in totalitate sa aiba doua personalitati.in mare parte se dau de gol singuri. era unul care tot incerca sa para ceea ce nu era de fapt, a plecat, acum mai sunt cativa, insa este treaba lor.
Eu nu sunt ipocrita...insa chiar as fii daca as spune ca sunt exact la fel si in viata reala
Singura diferenta este ca pe site par foarte, poate prea vorbareata, iar in viata reala nu e chiar asa. Pot fii si vorbareata[atunci cand sunt foarte bine dispusa], dar de multe ori sunt putin retrasa, singuratica...eu cu mine.
Da fiecare poate sa minta sau spuna adevarul, insa eu nu inteleg unde vor ajunge cu asta... mie nu-mi place sa ma dau drept alta persoana decat cea care sunt...
Nu sunt diferita deloc, spun eu. Intai cred ca ar trebui sa ii intreb pe cei de pe site ce parere au despre mine, dar nu asta e menirea sitului asta.
In viata de zi cu zi sunt rautacioasa, ironica, transanta, ganditoare.
Eu nu sunt diferita fata de cum sunt in realitate. Si atunci cand dau un raspuns, sunt sincera si incerc sa ii ajut pe ceilalti, daca pot.
In realitate sunt mai temperamentala. Pe site sunt ceva mai calma pentru ca nu sunt genul care sa ma lupt cu morile de vant.
Eu nu sunt diferita.....eu cand dau un raspuns prefer sa il spun din experienta de viata daca nu stiu nu dau
Aici sunt mai puternica decat in realitate. M-am regasit in multe povesti de pe site.si la fiecare raspuns pe care l-am dat, era de fapt ceea ce mi-as fi dorit sa pot face eu in unele situatii.Stii cum se spune, practica ne omoara...In realitate sunt o lasa, care este dependenta de cei dragi, dependenta de iubire si de opinia celor din jur... Faptul ca sunt o persoana slaba si nicidecum ferma cum par pe site, ma deosebeste de realitate!
Nu sunt diferita deloc.Raspund la intrebarile pe care le stiu si imi place sa ajut oamenii.
Sunt eu.
Nu sunt diferita deloc.
asa cum sunt aici sunt si in viata reala.
pa pa!
Eu sunt aici cum sunt si in realitate.Nu am de ce sa ma prefac, ma ales ca nu cunosc pe nimeni de pe site.
Ce as castiga daca m-as da drept cine nu sunt? Nimic, tot ce spun, spun pentru ca asta simt si gandesc.
Pai... tinand cont ca am tot dat exemple din viata mea...cred ca nu ma feresc sa fiu cum sunt. ma iubesc asa cum sunt si nu vreau sa fiu altcineva. dar sunt foarte constienta ca e posibil sa mai fie si persoane care au imaginatie bogata si isi creeaza propria realitate virtuala.
Eu nu sunt diferita pe site
eu raspund din ce stiu si eu, din invataturile altora si din ce mi s-a spus si mie
Cred ca aici suntem mai adevarati decat in realitate. ne apara ecranul calculatorului L(
Diferiti? fii mai direct, la ce te referi? daca cel care-si da cu parerea pe site este cu adevarat o persoana sincera si isi dezvaluie si identitatea pe deasupra, locul de munca, situatia familiala, economica, spirituala, sentimentala? daca te referi strict la asta eu as intra in tagma celor ipocriti, nu-mi dezvalui identitatea si nici toate datele personale si ma fofilesc in jurul intrebarilor sau al raspunsurilor date, care da, sunt date din experienta.ma faci sa rad, dintre cei de sus doar brigaela isi dezvaluie trairile, profesiunea, identitatea, simtamintile si ma refer la nivel personal. ceilalti vin cu basme! dar tu?
@Zazu, ce vrei sa afli despre mine?
Sunt bucatar, lucrez in Roma de aproape 2 ani si nu cred ca am mintit pe site... daca am avut ceva de zis am zis...nu m-am ferit sau m-am rupt in figuri pentru un vot inteligent sau folositor... Daca a convenit raspunsul meu...bine daca nu ...si mai bine.
DeeaNegrea întreabă:
irynna întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: