anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cat de diferiti sunteti pe acest site, fata realitate?
Chiar vreau raspunsuri sincere... daca se poate!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Criticule, tu cu alte cuvinte intrebi direct, care dintre cei de aici, de pe site, este ipocrit? stai linistit, este greu sa te ascunzi.sunt foarte putini care reusesc in totalitate sa aiba doua personalitati.in mare parte se dau de gol singuri. era unul care tot incerca sa para ceea ce nu era de fapt, a plecat, acum mai sunt cativa, insa este treaba lor.

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt aceeasi persoana, si virtual, si in viata personala. happy
Tu?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

P. S... uitasem sa iti zic... daca ar fi sa ne luam dupa persoanele de pe site...totul ar fi mai frumos ca in povesti...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai in realitate cred ca am mai mult simt al umorului, pe site nu prea am pentru ca nu va cunosc foarte bine si de aceea ma simt putin ciudat...in realitate sunt mai timida si nu ma exprim in totalitate insa aici o fac indiferent daca am sanse sa primesc voturi de stupid si ar mai fi diferente, dar momentan nu imi vin in minte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da stiu, despre tine stiam ca esti bucatar si ca locuiesti la roma, daca ar fi sa fac o comparatie as spune ca la intrebarea ta ai fi vrut un raspuns mult mai amplu. aici nu avem relatii personale ci doar virtuale. cei care le au le pot discuta pe messenger. daca as avea o relatie personala cu cineva de pe site, da, m-ar fi interesat cat de ipocrit este sau nu, altfel nu.mai mult sau mai putin ne cunoastem intre noi, asa ca evitam sa ne dam "ochi in ochi" la intrebari sau la raspunsuri. fuga dupa calificative? pai simplu, intri in profilul celor pe care ii banui ca ar vrea ceva spoit cu aur si ii vezi cate intrebari au dat intr. o zi sau de cate ori au vrut sa raspunda primii.parerea mea nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni, o parere fara suport de altfel, pentru ca eu nu cunosc personal utilizatori de pe acest site, si chiar daca ar fi, fiecare are dreptul sa faca ceea ce vrea si sa actioneze exact asa cum il duce creierul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vorba lui Ruxandra si are dreptate.asta sunt si cui nu-i place sa isi vada de drum!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate pe site sunt ceva mai deschisa decat in realitate, de fapt...cu siguranta sunt.aici ma simt in stare sa discut despre orice fara perdea.pe site am spus lucruri pe care in viata de zi cu zi le pastrez doar pentru mine.aici nu ma cunoaste nimeni si nu sunt stresata de ce vor crede altii despre mine.as putea spune ca in viata reala sunt mai rezervata decat aici.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma numesc furni, dar numele nici nu conteaza. In rest, am fost eu 100% si mai mult decat atat. Vorba lui nekane, poate ca mai sincera si mai dezinhibata.