Multe inainte bubu! ca am 184 de cm. asa ca as mai merita vreo 20 de kg ca sa fac ravagii printre cuconitze
Lia, sa stii ca nu toti se bucura de privilegiul asta. eu sa fiu ca tine, m-as simti f latata.
Hmmm... specialitatea casei :tuica tropicala, sau merlot de rioja promotia ' 97(un an extraordinar), sau bere ieftina si insipida.
Lia, sunt generos in toate directiile. in ceea ce te priveste sunt chiar risipitor. nu trebuie sa respecti un protocol anume. simte-te degajata si mai scoate din haine ca e cald, si din cauza tuicii poti sa faci o vasodilatatie si daca nici eu nu -ti port de grija...
Buna dimineata. ce mahmureala! lia tu cand ai plecat? cand m-am trezit era patul gol si ti-ai pierdut un cercel. si sunt numai zgarieturi pe spate...lia u naughty girl!
A venit lia, si ne-am pus pe tropical -tuica, dupa un timp eram amandoi in toalele lui adam si incercam sa ne innodam limbile. cand lia era mai fericita, s-a gandit sa-mi faca dungi de tigru pe spate, da' cu unghiile ...si lia are unghii! am cam muscat-o de gat si m-am trezit cu un cercel in gura. acum ma ustura spatele, dar am ramas cu un gust placut. ce pacat ca a plecat inainte de a ma trezi, mai era loc de distractie, mi-a lasat un tradafir superb pe perna si sper din tot sufletul sa vina dupa cercel!
Lia, mon amour, oricine ar da-n amnezie dupa un orgasm multiplu.in tot cazul, merita repetat.
Pai eu nu ma plictisesc pentru ca fac compot si gem de caise. NU am timp sa ma plictisesc
Tocmai m-a sunat o prietena si m-a informat ca-n Max e seara berii la juma de pret Nu-s din pacate in Bucuresti.
Sunt in Busteni, tocmai ce am ajuns in camera. Nu pot bea bere ca am baut vin
Ma plimb mult, un weekend aici, altul acolo, vreo luna pe dincolo, dupa aia un an altundeva. Stii tu...
Pai veniti o fuga pana la mine, spalam, calcam, aspiram, stergem geamurile si dupa aceea, drept rasplata, va servesc cu somon cu smantana(acum 5 minute l-am preparat) si cu o inghetata, daca o fi mai ramas ceva, ca la mine in casa se mananca si 3 kile de inghetata pe zi. voua va place inghetata?
LisaJulie întreabă: