Salutări!
Inteligența pentru a lua restanța
Dorința de evoluție din cauza lenii
Viața e urâtă.
Cred ca in viata asta, nu e posibil sa fii fericit intr-un mod linear, in continuu. Am incercat de-a lungul timpului sa ma educ cognitiv ori sa-mi sucesc perceptia asupra situatiilor, caci cel mai important e ce crezi tu despre ce se intampla. Cu toate astea, in momentul in care reusesc sa raman neafectata dupa un anumit tip de situatie, apare o alta care e de alta natura si pentru care nu m-am antrenat. Imi vad sentimentele precum ilustreaza aparatul care iti monitorizeaza bataile inimii, sus-jos, sus-jos. Cand sunt jos privesc momentele de sus cu tristete si oftica, cand sunt sus privesc momentele de jos cu rusine. Mereu am fost mai imatura emotional. Din pacate nu poate exista educatie teoretica pentru suflet. Tocmai fiindca e suflet, se educa prin experienta. Ce lipseste? Mi-e rusine sa zic si totodata sunt destul de ofticata, haha.
Linistea sufleteasca asta e tot ce imi doresc ca sa fiu fericit dupa o viata de tot rahatul plina de lipsuri si greutati, umilinte, un pic de liniste de relaxare daca as putea spune asa si mai important un loc pe care sa il pot numi ACASA.
O persoană de sex feminin cu care să am o relație, să mai pot schimba 2 vorbe, etc.
Cu toate acestea am cunoscut oameni care par fericiti in mod constant si oameni care spun ca fericirea este doar o alegere si ca toti putem invata sa privim orice situatie in asa fel incat sa fim afectati negativ cat mai putin.
De ce sa-ti fie rusine?
Eu cred ca linistea este mai importanta decat casa dar este adevarat ca fara casa e foarte greu sa fii linistit.
Increderea fata de prieteni o poti capata din nou iar iubirea familiei e posibil sa o ai deja, doar sa nu realizezi tu ca ea exista.
Asa ai crede ca e simplu.
Cu sanatatea nu stau foarte bine dar poate o sa ma descurc, iar daca nu mor si gata dar sa iei sau sa faci o casa e complicat a dracu. Daca nu stai cativa ani pe dincolo sau nu mostenesti de la neamuri una cam greu sa ai.Si din perspectiva mea este ce-a mai complicata parte a vieti.
LikeARollingStone întreabă:
TheDarkQeen13 întreabă: