| mymy a întrebat:

Ce parere aveti despre Bridgit Mendler?
Cea care joaca in Bafta Charlie de pe Disney
Ati auzit ca vrea sa le intreaca pe Demi Selena si Miley si ca a concurat la rolul lui Sonny dar pe care la luat Demi Lovato
voi ce parere aveti?
eu sincer cred ca nu are nici o sansa

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
87 răspunsuri:
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Eu chiar nu cred! N-are nicio sansa! In primul rand mi se pare ca e prea increzuta.In al doilea rand, mi se pare ca e geloasa.Bai si de ce oare s-a dus la Disney cand putea sa se duca la prostii de la New Line si sa ajunga ca Swift o schelalaita in The Valentine's Day, bai chiar ar fi stat bine. Mie mi se pare ca incearca sa le arate ca blondele nu-s proaste, dar mai rau face.Si-n muzica? N-are nicio sansa, crede-ma, mie mi se pare ca vocea ei este dragutica, asa sa zicem, dar in niciun caz nu le va intrece pe Demi, Miley si Selena.Stiu ca ar fi aparut zvonuri cum ca noua printesa Disney, dar nu e adevarat! Bridgit multe sanse pentru a deveni faimoasa, dar nici chiar asa de faimoasa.Haide sa fim seriosi, nu?

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Anonimo, sa stii ca nu ma intereseaza ca te iei de mine. Poti sa spui ce vrei tu, ok? In primul rand ma cheama LolaKissTheGirl si nici macar nu sti ce inseamna. Lola este ca un fel de nickname, iar KissTheGirl este o alta versiune a unei melodii de-a canteretei mele favorite Katy Perry.Pentru cultura ta genarala chiar nu ma intereseaza ce crezi tu despre blonda asta falsa care se crede mare la TV!

| mymy explică:

Bine nu ea a spus ca vrea sa la intreaca pe demi selena si miley dar daca a avut tupeul sa candideze la sonny si steluta ei norocoasa contra lui demi are tupeu sa spuna catre producatoriii disney sa faca hannah montana cu ea (eu as vrea sa faca asta ca dupa aia sa o deie in judecata miley thumbs up si cred ca ar putea ca la cata ciuda au producatorii pe miley o si de aspectu fizic nai ce pe selena si pe miley nu le intrece nici sa mituiasca juriul pe demi nu stiu vreau sa zic ca demi este faina dar este grasutza si cea nu dapi tot nu cred pote mane auzim ca se combina cu joe la cat de tupeista ii mie nu imi place de loc de ea si pe deasupra ii si proasta (ii blonda)winking

| mymy explică:

A si printesa disney nu poate fi decat demi sau selena dar eu cred ca demi va fi (are mai multe sanse ) nu stiu dapi bridgit cea nu o sa fiewinking

| mymy explică:

Hey nu am facut-o mai talentata ca miley! ca selena este miley este cea mai buna si selena este pe aproape cu un loc mai in jos decat demi si bridgit aia e noua si da si eu as vrea ca miley sa ramana printesa dar daca nu se poate? thinking si as preferao pe demi in loc de selena fiecare cu gusturile lui dar majoritatea nu o prea plac pe bridjit nu crezi? si eu doar ziceam ca e blonda si prin urmare. dar nu pot sa stiu cum e ea sti cum se zice cine e blonda e. si ziceam de amuzament

| mymy explică:

Cu placere!winking

| mymy explică:

Si sa stii ca are tupeu bridjidgodia si da stiu ca se va termina hannah montana dar eu ce sa fac ca au aparut zvonurile astea ca ea ar fi viitoarea hannah montana?
si hey! si tu o faci mai desteapta ca demi si ca selena pe bridjidgodia (hey! si daca vrei sa te iei de mine ca i-am zis bridjidgodia iate dar uitate ca i-ai zis si u la demi demetria)
sti cum se zice uitate prima data in oglindawinking

| mymy explică:

Ms mult thumbs up

| mymy explică:

Acm serios ti rau?

| mymy explică:

Ce rezolvi daca imi votezi raspunsurile stupide?

| mymy explică:

Si rasp ala cand ai zis u ca is o vaca nu mai ii oare d c? clar eu l-am raportat thumbs up

| mymy explică:

Si acum u te contrazici pe u ai zis ca numa producatorii cunosc talentul lor si acum u cunosti da esti producator sau ce?:S

| mymy explică:

Nu o corecta tu pe @ana ca nai dreptu si in plus pote esti mai pitik' ca ea oricum. pau1 ai cam exagerat cu "geniu" nu cred ca ii. de fapt o cheama diana big grin daca asta ii numele adevarat laughinglaughing

| mymy explică:

Nu nu stau la tara diana sau cinei fi stau la oras fff mare oras
ce zici de asta? laughing

| mymy explică:

Da da ai dreptate @eueuLoveMiley
daca zice ea toti zicemwinking

| mymy explică:

Da diana tie de cine iti plc mai mult dintre vedetele disney fa un topwinking

| mymy explică:

Bine am aflat si eu ca o cheama demetria devone lovato dar acum aflu ca si Hart pe net n-am vazt numa 3 nume da ma rog...
mersi ca miai zis
papa
a si no s-o schimb poate mai incolo...
o sa-mi pun una cu miley mai incolo...
si nu-i mai fi fana laughing
esti asa amuzanta laughing
rolling on the floor
miai inveselit ziua (noaptea)winking
laughing

| mymy explică:

Ai dreptate! big grin

| mymy explică:

Teai trezit in sfarsit?oh go on

| mymy explică:

OO am multe laughing Da demi e foarte talentata in muzica :X si Britjigodia asta a incepun un pic mai de jos a avut parca un rol secundar in Jonas tongue dar Bafta Charlie e chiar chiar praf fata de hannah montana sonny, magicienii! Nu cred poti sa compari Bafta charlie cu hannah montana mai ales sezonul 4 adica asa ceva e imposibil oh go on

| mymy explică:

oh go on vai laughing si tu crezi ca ma intimidezi cand imi zici mimoza? ba deloc inca imi place laughing ca esti inteligenta si inventezi porecle thumbs up
mda mda ...vine si aia cu filme. si ce? a zis cineva ca the last song e un film disney? si ca ii spun magicienii ce? ai tu vreo problema? eu ma plictisesc sa mai scriu tot numele tongue

| mymy explică:

Da ai dreptate! big grin
Printesa disney va fi doar daca va pleca selena sau demi si mai are de asteptat

| mymy explică:

rolling on the floor da ia nu o mai face pitipoanca pe lola si du-te tu d**** si cine puii mei ti-a zis ca noi credm asta DOMNISOARA PICE DE 10 ANI? oh go on

| mymy explică:

Clar ca a intrecut-o Chelsea Staub ea nu se baga la cunoscute de altfel nici bridjigodia big grin Nu inteleg cum au bagat-o la disney straight face

| mymy explică:

Exact cum ar suna printesa disney anonima? laughing

| mymy explică:

OO Doamne-s multami! In sfarsit cineva inteligent :X:X ma refer la antiteamedward TOTAL de acord cu tine DEMI! is the best :X:X

| mymy explică:

Stai un pic... nu am bagat-o pe Taylor Swift. ea nu se poate comapara cu elebig grin si... cu ce am zis nu avem de unde sa stim ne spunem parerea eu am pus aceasta intrebare si am precizat PARERE si mi-am spus-o si eu NU am vrut sa se ajunga la cearta puteati sa imi spuneti imi place de Brdgit si gata. dar ma rog.cine e mai destept renuntawinking

Răspuns utilizator avertizat
| mistikk a răspuns:

Vorbiti de o actrita in devenire da va fi o actrita buna cred... dar nu le va intrece pe demi miley si gomez nu sunt in domeniu sa spun cine are sau nu talent dar diferenta dintre bridgit si celelalte 3 este prea mare incat sa imi dau seama ca ele sunt actrite adevarate care joaca in file adevarate nu in BAFTA CHARLIE sa fim seriosi