NOname
| NOname a întrebat:

Ce preferati, o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri sau o invitatie la un eveniment formal (un party), unde vor fi toti prietenii si familia?

Răspuns Câştigător
| lauru a răspuns:

Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.

151 răspunsuri:
| sixtythree a răspuns:

Mai degraba cina-n 2! Mi se pare mai intim. Prefer intimitatea.

| problematic a răspuns:

Cina in 2 ar merge, dar nu neaparat cu mancaruri exotice. Nu ne mai place mancarea romaneasca? O sarma, o branzica, o rosiuta, mamaliga si ii soptesti la ureche "Florico (in cazul meu-Flori), te iubesc". Fara prea multe poezii. Sau un party la un restaurant, cu muzica buna (pot fi si lautari daca stiu sa cante). cu familia. o paranghelie in echipa laughing

| lunarwolf a răspuns:

Pustoaica din mine spune ca o petrecere.

Dar fata romantica si pusa pe prostii ar opta pentru o cina siropoasa cu partenerul.happy

| ema69 a răspuns:

Fara discutie, o cina romantica in doi.

| ÐaÍÍÍa a răspuns:

O cina in doi la lumina lumanarilor:X

| Linda100 a răspuns:

As alege Cina in doi, desi daca m-as afla in momentul de fata, acolo cu partenerul, emotii. cesa spui, ce sa nu spui, stres. mi-as dori un party cu prieteniitongue.

| M3lania a răspuns:

Party :X

| Delia a răspuns:

Eu prefer intimitatea cu persoana iubita. Avem multe sa ne spunem, ne place sa discutam, sa ne cunoastem tot mai mult(chiar daca suntem de multi ani impreuna).Nu avem nevoie de altii sa ne distreze.Parerea mea este ca cine prefera sa iasa cu alte persoane impreuna cu persoana iubita, s-a cam plictisit de relatie.Asta nu exclude totusi, din cand in cand sa mai iesim si in alte circumstante, ne ajuta sa ne cunoastem si altfel decat suntem obisnuiti.Este parerea mea personala.

| PreetyGirl a răspuns:

Eu aleg prima varianta: o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri

| RoxYuuKikyo a răspuns:

Eu prefer a doua varianta ca prima mi se pare putintel siropoasa si ar fi ok si ea dar imi plac mai mult party-urile!:d

| MeDeEa14DeEa a răspuns:

As spune prima optiune!

| Kesariona a răspuns:

Party,FARA familiebatting eyelashes

| xlmpq a răspuns:

O cina in doi

| YoungHomie a răspuns:

Prefer momente doar noi doi nu conteaza daca e cina sau nu! decat sa fim noi doi atatwinking cu cina sau fara ma simt la fel de bine cu eltongue

| simina a răspuns:

De cine romantico-siropoase in care esti cam incurcat ca nu prea stii ce sa spui si te astepti la final sa-ti iei revansa vrei-nu-vrei sint satula iar de petreceri cu neamurile...ingrozita.Mai bine o cina romantica eu si cu mine in care sa-mi declar cat de frumoasa si desteapta sint si sa mananc ceva delicios fara sa ma gandesc ca se uita chioras la cat bag in mine sau ca fac prea multe firmituri. Distractie placuta...mie!

| MeScorpion a răspuns:

Party all night long

| BackInTime a răspuns:

O cina in doi

| ioanamaria56 a răspuns:

Party ca nu am prieten, dar daca as avea, as alege cina in doi.In plus, economisim lumina la cina in doi.Deci, eu aleg cina in doi.

| Deea2900 a răspuns:

Buna,NOname!
Eu prefer o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri...
Pa, pa.:*

| Deeaa a răspuns:

Eu aleg pe prima varianta dar muzica buna sa nu fie doar de aia care adormi pe tine! Sa fie mai super! Partyul ramane pentru mai incolo, dar oricum sunt singura

| ExTaZy a răspuns:

Pai eu zic ca inntai ar merge o petrecere, iar apoi sa te relaxezi undeva unde puteti fii doar voi doiwinking La o cina romantica!tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Lolo666 a răspuns:

Wild Party\m/

| ChristinaO a răspuns:

Hmm...prima variantabig grin

| Ingerasull99 a răspuns:

Una in 2, ca se intampla mai rar, petrecerile se pot da oricand.

| StarMagda a răspuns:

Cum am doar 13 ani aleg varianta 2.

| Raphael a răspuns:

Cina, dar depinde cine-i al doilea... Te bagi? Si inca ceva: sa stii ca sampania merge si cu mincare romaneasca! Nu creste gradul de romantism proportional cu ce e pe masa. Si in nici un caz cu snobismul. Sa stii ca tot exotica e si mincarea de lacuste, dar nu prea romantica!

| Leiandra a răspuns:

O cina romantica

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

O cina in doi.e mai romantic.dc?:->

| roxanneX a răspuns:

Buna ziua! Imi plac amandoua dar as alege o cina in 2 doar pentru faptul ca un party este mult mai des intalnit.