Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
O cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri pentru ca de prieteni (falsi) m-am cam saturat. Daca intrebi, inseamna ca si tu.
La ce-ti trebuie acest sondaj de opinii?
Fie!
Prima varianta: cina in doi cu mancaruri exotice si chestii de-astea.
Cred ca nu am ajuns inca la virsta ca sa aleg prima varianta, deci o invitatie la un eveniment formal (un party), unde vor fi toti prietenii si familia
E frumos si o cina in 2 si o invitatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia, dar mai bine aleg o intatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia pentru ca o de o cina romantica in 2 daca esti casatorit sau stai cu iubita si nu ai copii o poti lua in fiecare seara si la un eveniment formal cu toti prietenii si familia poti participa cam rar pentru ca nu mereu vin toti prietenii si familia. Asa ca aleg 2(***o invitatie la un eveniment formal, unde vor fi toti prietenii si familia***) Pa.
Asta depinde in ce stare ma aflu eu sau partenera mea, normal ca as alege o cina romantica dar daca partenera mea este in perioada "musafirilor'' mai bine m-as duce la o petrecere normal impreuna cu ea
O cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri.
O cina in 2, (da, tot la lumina lumanarilor), muzica buna, sampanie, (de mancare exotica, poate daca ar fi vara si masa ar fi pusa pe faleza), si sunteul valurilor. Asta mi-ar place mie :X
Mie mi-ar placea o cina in 2 deoarece la un party poti sa mergi ori cand dar o cina romantica cu persoana iubitaeste mai rar
daca as avea o astfel de cina mi-ar placea sa fie intr-un loc frumos
nu un restaurant petnru ca e prea comun, poate pe o barca doar noi doi
sau pe malul marii sau chiar la un restauran dar sa fie inchiriat de mine iar in el sa fim doar eu si ea si bineinteles bucatarul si personalul
O cina pentru ca nu prea sunt o impatimita a agitatiei si m-as simtii mai in largul meu
Draga NOname eu as alege a doua varianta, mai bine te simti in commpania tuturor prietenilor si a familiei sau daca ai ceva de discutat mai personal prima varianta, deci depinde de situatie unde vei merge.
Sper ca te-am ajutat.
O Zi buna