Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
Prima varianta...doar ca in cazul meu va fi si a 3-a persoana,baiatul nostru!
am vreo cativa ani,de cand nu-mi mai plac petrecerile cu zgomot si multa lume,prefer ceva linstit, acasa impreuna cu familia mea o cina usoara, un film bun si la nani!
Eu aleg prima varianta: o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri
Eu prefer intimitatea cu persoana iubita. Avem multe sa ne spunem, ne place sa discutam, sa ne cunoastem tot mai mult(chiar daca suntem de multi ani impreuna).Nu avem nevoie de altii sa ne distreze.Parerea mea este ca cine prefera sa iasa cu alte persoane impreuna cu persoana iubita, s-a cam plictisit de relatie.Asta nu exclude totusi, din cand in cand sa mai iesim si in alte circumstante, ne ajuta sa ne cunoastem si altfel decat suntem obisnuiti.Este parerea mea personala.
Eu zic acum depinde si de fiecare persoana, uni sunt mai timizi, alti mai nebuni. Deci eu as alege Party! Pentru ca, e super fain distractie, fete... alea alea. Cand la o cina romantica crec as adormi.
O cina in la lumina lumanarilor,cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri cu prietenii si familia
Hmm...a doua varianta. prefer sa stau cu prietenii mei(fete si baieti) si sa vorbim si sa radem. dar nici o cina romantica nu e rea. prefer insa varianta 2.
Party Imi place mai mult sa stau cu prietenii...
Iubitul meu nu prea le are cu romance. e mai rigid
Stii ca intotdeauna oamenii isi doresc ce nu pot avea foarte usor. In mod normal mi-ar place o cina in doi, dar pe moment as prefera de o mie de ori sa imi vad toti prietenii si familia pentru ca ei sunt departe si mie foarte dor de ei. Oricum buna intrebare!
Pai eu zic ca inntai ar merge o petrecere, iar apoi sa te relaxezi undeva unde puteti fii doar voi doi La o cina romantica!
Amandoua imi plac foarte mult! Doar ca a doua ma caracterizeaza 70% din mine.
Desigur ca o cina in doi...e mai romantic si in plus nu se uita toti la tine ce faci...
Cam ambele.prima varianta iti da o stare placuta si linistita, iar a doua o buna dispozitie. deci nu prea fac diferenta.