Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
De cine romantico-siropoase in care esti cam incurcat ca nu prea stii ce sa spui si te astepti la final sa-ti iei revansa vrei-nu-vrei sint satula iar de petreceri cu neamurile...ingrozita.Mai bine o cina romantica eu si cu mine in care sa-mi declar cat de frumoasa si desteapta sint si sa mananc ceva delicios fara sa ma gandesc ca se uita chioras la cat bag in mine sau ca fac prea multe firmituri. Distractie placuta...mie!
Pana la urma depinde si de dorinta celui de langa tine.de exemplu nu fiecarei persoana ii place sa stea la lumina lumanarii si sa manance, uitandu-se siropos la persoana iubita de parca se indragosteste pentru a nu stiu cata oara.As opta pentru a doua varianta in cazul in care este totul programat iar cina si momentele siropoase as prefera sa fie o surpriza placuta si nu o planificare, deoarece strica tot farmecul
Asta depinde in ce stare ma aflu eu sau partenera mea, normal ca as alege o cina romantica dar daca partenera mea este in perioada "musafirilor'' mai bine m-as duce la o petrecere normal impreuna cu ea
Cina, dar depinde cine-i al doilea... Te bagi? Si inca ceva: sa stii ca sampania merge si cu mincare romaneasca! Nu creste gradul de romantism proportional cu ce e pe masa. Si in nici un caz cu snobismul. Sa stii ca tot exotica e si mincarea de lacuste, dar nu prea romantica!
Cina in 2 ar merge, dar nu neaparat cu mancaruri exotice. Nu ne mai place mancarea romaneasca? O sarma, o branzica, o rosiuta, mamaliga si ii soptesti la ureche "Florico (in cazul meu-Flori), te iubesc". Fara prea multe poezii. Sau un party la un restaurant, cu muzica buna (pot fi si lautari daca stiu sa cante). cu familia. o paranghelie in echipa
Depinde de persoana careia ii pregatesti surpriza, dar dupa parerea mea o cina romantica la lumina lumanarilor e surpriza ideala poti surprinde astfel persoana iubita
Le prefer pe amandoua dar depinde si de starea celor 2.
Daca vor vrea sa fie singuri si sa se simte bine doar in 2 perfecta va fi cina in 2. Insa daca vrei sa te distrezi si vrei sa ai alaturi si pe cei dragi, familia si prieteni, e buna a II a. Asadar depinde de persoana si de starea acesteia sa faca o alegere.
Se pare ca ai deja 1000 de raspunsuri
Eu imi spun parerea oricum... una in plus nu strica
Si aleg cina clar :X
Mai bine cu persoana iubita decat cu toti prietenii