Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.
Eu aleg pe prima varianta dar muzica buna sa nu fie doar de aia care adormi pe tine! Sa fie mai super! Partyul ramane pentru mai incolo, dar oricum sunt singura
O cina in doi. Nu e party daca e cu familia. Lol Bunicii si prietenii de la skate, super mega distractie
Fara discutie, cina in doi. Pana la urma, traiesc cu el, nu cu neamurile sau prietenii si importanta e relatia cu el
E frumos si o cina in 2 si o invitatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia, dar mai bine aleg o intatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia pentru ca o de o cina romantica in 2 daca esti casatorit sau stai cu iubita si nu ai copii o poti lua in fiecare seara si la un eveniment formal cu toti prietenii si familia poti participa cam rar pentru ca nu mereu vin toti prietenii si familia. Asa ca aleg 2(***o invitatie la un eveniment formal, unde vor fi toti prietenii si familia***) Pa.
Eu asa alege un party ca acolo macar nu e familia si e mai bine sa nu stie ca esti cu cineva numai prieteni apropiati.
Buna NOname,
Eu as prefera o cina in doi la lumina lumanarilor pentru ca as vrea sa fiu doar eu cu persoana iubita ca sa o simt cat mai aproape de mine.
Evenimentul este ok, dar mie nu imi plac asa mult aglomeratiile si rasetele zgomotoase pentru ca ma obosesc foarte mult. Cel putin asta e parerea mea.
Pa, pa
Ambele nu se poate?
anyway, păăi... sâmbătă noaptea petrecerea şi duminică cina, că luni am şcoala şi nu pot să stau până-n zori [mi-ar da mama petrecere acasăă... ].
deci. merge şi aşa, nu?
O cina in doi dar... si un party ar fi dragut . Cred ca pe amandoua
dar tu ce ai alege?
O cina pentru ca nu prea sunt o impatimita a agitatiei si m-as simtii mai in largul meu
Prefer momente doar noi doi nu conteaza daca e cina sau nu! decat sa fim noi doi atat cu cina sau fara ma simt la fel de bine cu el
Un eveniment unde sunt toti prietenii si familia nu poate fi formal...
Cred ca m-as simti excelent in mijlocul lor la acel eveniment,dar tot atat de bine,sau chiar mai bine,ma pot simti la o cina in doi, mai ales ca in ultimul timp viata nu prea ne rasfata cu timp liber si bani multi. Asa ca as alege ambele variante, dar la momente si trairi diferite.
O cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri pentru ca de prieteni (falsi) m-am cam saturat. Daca intrebi, inseamna ca si tu.