NOname
| NOname a întrebat:

Ce preferati, o cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri sau o invitatie la un eveniment formal (un party), unde vor fi toti prietenii si familia?

Răspuns Câştigător
| lauru a răspuns:

Mi-ar place o cina in 2, doar eu cu tine,la lumina lumanarilor,cu muzica buna,cu putina sampanie, fara mancaruri exotice, cu destainuiri si urmata de o plimbare si mai romantica.

151 răspunsuri:
| supernatural2011 a răspuns:

La Party.acolo e frumos :X. distractie si voie buna!

| Deeaa a răspuns:

Eu aleg pe prima varianta dar muzica buna sa nu fie doar de aia care adormi pe tine! Sa fie mai super! Partyul ramane pentru mai incolo, dar oricum sunt singura

| stresat a răspuns:

Prima variante mi se pare cea mai buna big grin

| LauraLl a răspuns:

A 2 a fara dar si poatewinking

| ChristineW a răspuns:

O cina in doi. Nu e party daca e cu familia. Lol rolling on the floor Bunicii si prietenii de la skate, super mega distractie

| Minnie a răspuns:

Fara discutie, cina in doi. Pana la urma, traiesc cu el, nu cu neamurile sau prietenii si importanta e relatia cu el

| SteauaNordului a răspuns:

Cina in doi
prietenii si familia oricand, iubirea are prioritate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O cina in 2 cu de toate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot o cina in 2 si eu.din pacate si eu sunt tot sgtongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Amândouă, și totuși pe rând!
Pa, pa.

| roxana94 a răspuns:

O cina in doi.

| Florinika a răspuns:

E frumos si o cina in 2 si o invitatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia, dar mai bine aleg o intatie la un eveniment formal unde vor fi toti prietenii si familia pentru ca o de o cina romantica in 2 daca esti casatorit sau stai cu iubita si nu ai copii o poti lua in fiecare seara si la un eveniment formal cu toti prietenii si familia poti participa cam rar pentru ca nu mereu vin toti prietenii si familia. Asa ca aleg 2(***o invitatie la un eveniment formal, unde vor fi toti prietenii si familia***) Pa.

| Obsolete a răspuns:

Un party te rog imi dai funda?

| baru a răspuns:

Sall. Prieteni, familia, si daca vi si tu, este perfect. Glumesc Pa!

| Lore_7664 a răspuns:

Eu asa alege un party ca acolo macar nu e familia si e mai bine sa nu stie ca esti cu cineva numai prieteni apropiati.

| Ngh a răspuns:

Cina in doi big grin

| KriSSu09 a răspuns:

O cina in doi

| elena_5334 a răspuns:

Cina in 2:X

| DoarOana a răspuns:

Buna NOname,
Eu as prefera o cina in doi la lumina lumanarilor pentru ca as vrea sa fiu doar eu cu persoana iubita ca sa o simt cat mai aproape de mine.
Evenimentul este ok, dar mie nu imi plac asa mult aglomeratiile si rasetele zgomotoase pentru ca ma obosesc foarte mult. Cel putin asta e parerea mea.
Pa, pa

| minnieee a răspuns:

Cina in 2.

| Deny1333 a răspuns:

Ambele nu se poate? puppy dog eyes
anyway, păăi... sâmbătă noaptea petrecerea şi duminică cina, că luni am şcoala şi nu pot să stau până-n zori [mi-ar da mama petrecere acasăă... laughing ].
deci. merge şi aşa, nu?batting eyelashes

| Bailey a răspuns:

O cina in doi dar... si un party ar fi dragut happyhappy. Cred ca pe amandouawinkingwinking
dar tu ce ai alege?happyhappy

| Eliut a răspuns:

O cina in 2. Orice doar sa nu fiu cu parintii big grin [ pentru ca n.am thinking ]

| dolllhouse a răspuns:

Eu as alege un party! Imi place cu prietenii!

| KiaraHoney a răspuns:

O cina pentru ca nu prea sunt o impatimita a agitatiei si m-as simtii mai in largul meu big grin

| YoungHomie a răspuns:

Prefer momente doar noi doi nu conteaza daca e cina sau nu! decat sa fim noi doi atatwinking cu cina sau fara ma simt la fel de bine cu eltongue

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Un eveniment unde sunt toti prietenii si familia nu poate fi formal...
Cred ca m-as simti excelent in mijlocul lor la acel eveniment,dar tot atat de bine,sau chiar mai bine,ma pot simti la o cina in doi, mai ales ca in ultimul timp viata nu prea ne rasfata cu timp liber si bani multi. Asa ca as alege ambele variante, dar la momente si trairi diferite.

| macgyver a răspuns:

O cina in doi la lumina lumanarilor, cu muzica buna, mancaruri exotice, sampanie si destainuiri pentru ca de prieteni (falsi) m-am cam saturat. Daca intrebi, inseamna ca si tu.

| pwp a răspuns:

Prima varianta happy