Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.
De ceva vreme timpul mi-l omor citind fel de fel de carti.De la psihologie pana la istorie, sport.Fac si sala, imi omor timpul si in felul asta.
Este foarte bine, mişcarea nu face niciodată rău corpului şi dacă mai adăugăm şi antrenament minţii suntem mult mai avantajaţi. Felicitări!
Jumate din zi se duce la munca. Apoi 1 ora sau 2 odihna(relaxare, somn etc. ). Seara, inainte sa dorm citesc. Ador sa fac asta.
PC-ul normal. ma joc mult pe el deoarece nu prea am ce face nu am prieteni asa mai aproape de mine
Timpul meu in mare parte il ocupa scoala si internetul.Am o pagina Reasons to be happy prin care incerc intr-un fel sa motivez oamenii si sa-i fac sa zambeasca.Imi place sa citesc si am ajuns la concluzia ca iti imbogatesti mult vocabularul si nu eram total convinsa de acest lucru.Imi place mult sa ma uit filme cel mai frumos de pana acum mi-a parut Forest Gump, imi mai place sa ascult si muzica fiindca uneori te scoate din impas.Cel mai frumos este sa calatoresti dar impreuna cu cineva drag
Un link al paginii tale, se poate? Aş vrea să zâmbesc şi eu.Mă bucur că îţi place arta citutului,se vede că citeşti,se observă după cum vorbeşti, ai un băgăjel frumos de cunoştinţe şi aşa ar trebui să avem fiecare dintre noi, dar din păcate unii consideră cititul o povară sau o pierdere de timp.
Interesant filmul, am vizionat acum un trailer, încerc să-l descarc pentru al viziona în întregime.
"Imi mai place sa ascult si muzica fiindca uneori te scoate din impas". Adevărat, pentru mine muzica este arta de a gândi.
Cartea ai citit-o? Cu Forest Gump!? E super tare!
Nu m-am gandit sa citesc cartea.In mare parte respecta filmul?
Pai depinde:citesc, scriu si daca e frumos pe afara ies cu prietenii, merg la un film sau stau la pc.Insa ce ma pasioneaza cel mai mult este pictura. Pictez des, tot ce-mi vine in minte
Foarte frumos. Ai putea să-ţi faci un blog cu creaţiile tale, sigur vor fi apreciate şi poate cine ştie şi cumpărate. Felicitări!
Este bine şi aşa, învaţă că înveţi pentru viitorul tău. "Statul la calculator" este bun, dar nu trebuie să înlocuiască în totalitate timpul nostru liber. O ieşire la aer liber nu ar strica nimănui.
Bravo! Mulţumesc pentru răspuns.
Pai... citesc, fac bratari din ata(bratarile prieteniei), ma duc la cate-o prietena si... cam atat
Fac mancare, spal, curatenie, calculator stau in pat si ma uit la tv, de multe ori vreau doar sa stau si sa nu fac absolut nimic
Avem şi o gospodină, felicitări. Cât despre " de multe ori vreau doar sa stau si sa nu fac absolut nimic " te înţeleg perfect.
Starea asta o are toata lumea
In primul rand, ador arta in special teatrul...de cand joc teatru simt ca m-am dezvoltat spiritual, tinand cont faptul ca arta are efect cathartic.
In al doilea rand, ma pasioneaza psihologia. De cateva luni sunt foarte atenta la chestiile legate de dezvoltare personala.
Cel mai mult vizionez anime[am o lista de peste 47 de seri terminate care o serie cuprinde minim 12 ep si max 500 de episoade.]
M-ai ma uit la Doza de Has; Desenez; compun poezi; citesc romane[ador romanele de phisologie,politiste,misterioase in general cele cu cazuri sic ele cu paranormale]
Ascult muzica in timp ce imi place sa inventez dansuri pe ele,mai fac si karaoke si ma joc jocuri inline[Conquistador,AQW adica adventure quest world, metin, grepolis, Lady popular, Ballono..ect ]
Şi eu când eram mică mă uitam la Naruto. Conquistador mai joc şi acum e frumos. Bravo, o seară cu zâmbet!
Muzica si fotografia ma pasioneaza in mod deosebit. Hobby'uri : sa cant, sa scriu povesti, sa compun cantece. Si alte hobby'uri. In timpul liber cant, in ultima vreme fac mult sport, citest, invat, dansez, ma joc cu animalele ( am 3 : 2 papagali si o catelusa si le iubesc pe toate ), ies pe afara, vorbesc cu prietenii, imi fac benzi desenate, creez chestii, scriu despre mine, stau pe TPU, cant la pian virtual, ma uit la TV, stau pe calculator, ma uit la seriale, ma uit la desene animate din copilarie, cotrobai pe sit'uri si multe alte lucruri prea multe ca sa le enumar.
Lol. Chiar mereu, mereu TPU? Nu-i bine vezi, îţi strici vederea.
Era o gluma
Incearca niste sporturi, fotbal, volei. baschet, sau ocupate cu jocuri pe calculator, iesi cu prieteni, cauta sa iti petreci timp cu prieteni familia
Mulţumesc pentru sfat, dar întrebarea nu a fost pusă pentru că nu aş şti ce să fac în timpul liber, ci pentru a vă cunoaşte hobby-urile.
Eu ador sa cant la chitara...in fine mie imi place in general muzica app toate genurile!
Pai am mult de spus... Incep cu cititul unor reviste:"BRAVO","BRAVO GIRL", carti:"jocurile foamei","misterul de la Sitteford", apoi ma apuc de desenat(binenteles in timp ce cant), si dupa antrenamentele la handball care sunt cele mai importante:*
Iui handball, foarte frumos. Eu făcusem ceva volley, dar am renunţat. Multă baftă în continuare.
Stau pe facebook, ies cu prietenii, fac parkour, sau joc jocuri in retea cu colegii si vorbim prin skype.
Pai eu pictez, incerc sa invat dansuri de pe youtube, voley si uneori citit. Nu am mult timp dupa scoala.
Dacă îţi place dansul ai putea să te înscrii la dansuri sportive, sunt frumoase.
Imi place sa ma plimb si sa ma uit la filme, iar atunci cand ma plictisesc desenez.Ma gandeam sa ma duc si la volei.
Mers la trenuri dat grafitti explorat cladiri parasite prin Bucuresti caterinca cu prietenii mai orice nu ma tine in casa
Foarte fain "mai orice nu mă ţine în casă". Grafitti e ceva uluitor. Apreciez mult persoanele care mai dau culoare lumii în care trăim.
anss23 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: