Întrebare recomandată | scrisoarededragoste a întrebat:

Ce vă pasionează în mod deosebit, ce hobby-uri aveţi şi cum vă omorâţi timpul liber? ( fiţi cât mai sociabili ). Mulţumesc pentru atenţia acordată!

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Program de vara: iesirile cu bicicleta, adesea la Lacul Morii din Bucuresti, unde mai fac citeodata si o baita (deci si inotul).
Program de iarna: desenul si pictura. Deja m-am inarmat cu pensule si culori, cit sa ma tina toata iarna, ca doar avem o iarna lunga in fata!:)
Iar daca ma tin puterile ca acum trei ani, cind am invatat doar cu Helpul programul CorelDraw, poate anul acesta voi invata si Autocadul. Nevoie te impinge uneori!
In rest, nu strica un pic de lucru la gradina, pictarea peretilor (poti vedea ce fac pe www.picturadecorativapepereti.blogspot.com) din care as vrea sa fac o afacere, sau amenajarile interioare, o pasiune din care si traiesc.

163 răspunsuri:
| StefanSK8er a răspuns:

Skate, desen, caterinca, origami

| scrisoarededragoste explică (pentru StefanSK8er):

Uuu, skate very nice. Cât despre origami nu mă pricep.Am încercat, dar am observat că nu sunt pentru mine, cel puţin eu cred că nu suntem compatibili.

| AnOnIm1220 a răspuns:

Lucruri manuale, muzica, filme horor de pe divxonline, etc.

| DarkWolfPack a răspuns:

Îmi place mult să călătorsc și să observ natura, îmi omor timpul citind și stând la PC

| aleeks a răspuns:

Pai sincer de ceva vreme(de cand s-a racorit) stau mai mult prin casa sau pe la prieteni. Daca e sa fie cald imi omor timpul cu tot felul de sporturi: fotbal, baschet, alergat(prin parc), concursuri de jonglat cu mingea...(sunt destul de activ in perioada primavara-toamna happy.

| scrisoarededragoste explică (pentru aleeks):

Deci iarna nu este chiar unul din anotimpurile tale preferate. Eu prefer şi sporturile de iarnă. Mulţumesc pentru răspuns!

| AnWtZyKa a răspuns:

Pai eu de obicei desenez, cant, stau pe net, mai fac din teme ca sa scap de ele, incep sa ma machez in moduri ciudate asa din amuzament, poate mai stau la tv, dansez, merg la magazin si imi cumpar ceva de rontait...cam astea fac eu in timpul liber! big grin imi dai si mie fundita?

| scrisoarededragoste explică (pentru AnWtZyKa):

"Fundiţa" o va primi cine o merită. De fapt mult mai multe răspunsuri decât mă aşteptam îmi plac, dar va trebui să aleg doar un răspuns câştigotor pe care-l voi premia. Aşa că v-am votat pe toţi la rând. O seară cu zâmbete tuturor.

| Dragonfly359 a răspuns:

Inotul, calaritul si omoratul timpului pe internet

| bogdan3l1997 a răspuns:

FIlme,Jocuri(Metin,Counter,GTA,NFS) pe afara cu prietenii, dormlaughing

| Sagane a răspuns:

Eu imi omor timpul k pasiunea mea graffitiul.si ma mai dau pe role bine.ma intalnesc k prieteni facem concursuri cu skatul...etc

| ninarus a răspuns:

Buna scrisoarededragoste! Eu imi omor timpul facind shopping la Mall.Incearca si tu e SUPER COOL!

| BiiaBiianca a răspuns:

Pai...muzica...cant la chitara, citesc..etc.

| adapau a răspuns:

Ma pasioneaza arta desenului, handbalul si concursurile.imi omor timpul liber cu temele.

| dany2918 a răspuns:

Eu nimi omor timpul iesind pe afara si juknd fotbal sau sa stau la pc sper sa iti fie de ajutorwinking raspunsul meu

| scrisoarededragoste explică (pentru dany2918):

Sigur orice răspuns e bine venit atâta timp cât ţine de subiect. Mulţumesc, numai bine.

| SemDel a răspuns:

Nu prea am mult timp liber(fac volei)si cand am timp citesc sau sunt pe calculator happy

| bluegeans a răspuns:

Cartea ai citit-o? Cu Forest Gump!? E super tare!
Eu imi omor timpul liber cu Studierea personalitatilor istoricece m-au impresionat, acum m-am oprit la Adolf Hitler! E senzational! Filme si carti despre el, chiar acum citesc Mein Kampf9(Razboiul meu), scrisa chiar de el! Autobiografie! E de senzatieee!
Plus la asta scriu(fac PRG- role playng game) pe DarkMark...
Si desenez! Benzi desenate!

| DanielleOwl a răspuns:

Buna! Eu imi omor timpul prin fel de fel de activitati :
Citesc carti, desenez, scriu poeme si povestiri, fac exercitii fizice, ma plimb, mai stau si eu pe net ca toata lumea, mai scriu pe blog...
Daca nu sti cu ce sa iti omori timpul, cred ca cel mai bine ar fi sa cauti ceva ce te pasioneaza in mod deosebit. Pune-ti intrebari : Ce-mi place mie? Ce vreau eu de la viata? Cum traiesc? Sunt multumit de toate astea?
Sper ca ti-a placut raspunsul meu.

| AncaAddams a răspuns:

Eu, de obicei, desenez [ sunt la artă ]. Dar pe lângă mi-am propus să învăţ să fac tatuaje [ sper că o să reuşesc cât mai repede ]. În rest. plimbări lungi prin parc, ieşiri cu prietenii, filme, seriale. Orice lucru nou e bine primit.big grin

| Lawynyaa a răspuns:

Imi plac petrecerile, sa dansez foarte mult, dansul e lumea mea...si shopping-ul, sa nu uit!

Întrebări similare