Adrian Ţuţu, tânărul care a câştigat concursul "Românii au talent", a declanşat o adevărată avalanşă de controverse printre internauţi. Pe locul doi s-a clasat Narcis Iustin Ianău, iar ultimul pe podium a fost Valentin Dinu. Tu pe cine ai alege? Argumentează-ţi răspunsul şi REALITATEA.NET te premiază. CÂŞTIGĂTORUL PRIMEI EDIŢII VA FI ANUNŢAT ÎN JURNALUL REALITATEA TV DE LA ORA 21.00.
Narcis Iunau si Rebeca Neacsu
ps: Imi place de Adrian Tutu pentru ca are taent la versuri si 'mi parea rau de sitatia lui materiala. Insa, era un concurs de talente nu de caritate, asa cum este Dansez pentru tine, unde se lupta pentru cauza. Juriul ar fi trebuit sa aleaga castigatorul, nu cei nu au mai mult de 15 ani. Adevaratul talent trebuia sa castige!
Tutu Adrian! pentru ca idiotii cu sapca sunt foarte primitivi si se exprima la un nivel apropiat de cel al telespectatorilor(stiu ca suna urat) Acum nu ai vrea un raper adevarat ca cedry2k care-ti inghesuie 100 de idei si motive lirice intr-o rima sa iasa pe o scena televizata, vor ceva mura in gura de ex:
Protv-ul fara frica
Face audienta marita.
Nu se teme de artisti
Ba-i tine pe toti inchisi.
A fost ceva cursiv, acum stau si ma gandesc de ce n-au participat oameni cu dezabilitati ca sa mai stoarca vreo doua trei lacrimi din ochiul bolnav al privitorului.
Trebuia sa fie ceva cursiv fara flow, usor de digerat si sa nu pui prostimea sa gandeasca prea mult, asa ca Adrian saracu' a fost unealta perfecta a protv-ului.
Narcis Iustin Ianau fara discutii!" gusturile nu se dicuta, doar dorinta pentru primitivism se calca in picioare!" de Sharky
Nu mai ziceti ca a castigat pentru ca era sarac toti de acolo erau saraci nustu daca era vreunu mai instarit ca de aia sau si dus sa castige bani nu? din puctul meu de vedere Adrian Tutu a castigat pe drept si este si foarte talentat, dar intr-adevar au fost si altii talentati care puteau castiga insa asa a vrut publicul.
Narcis Iustin Ianau.Nu pot sa zic ca tutu nu are talent, dar cu siguranta nu are f multa voce, talentul lui e de a transmite mesaje. Si oricum nu pricep de ce se face asa are tam tam pe chestia asta? Ei oricum au toti de castigat pentru ca incheie contracte cu dif firme. Ma rog - Narcis