Ooo pai am mai multi...deci in primul rand clevers deoacere sunt din marghita iarr eu din oradea si nohh...mai imi place andrian tutu si valentin dinu
Au fost mai multi buni din semifinale erau aproape toti uluitori, dar eu as fi zis asa - Balance au muncit cel mai mult, ziceti voi cati puteti sa faceti ce au putut ei, si Mihai a zis ca ei sunt cei mai buni, Narcis mi-a placut pentru locul 2 si ce sa zic 3 intre FLorescu si Tutu
Este clar ca adrian tutu e celmai tare...el na venit sa se planga el a venit sa arate sa are talent si a dovedit ca intr-adevar are...si nici narcis nu a fost rau dar adrian tutu nu a dovedit ca are numai talent ci ca are si minte sia scris singur versurile si este clar ca lea scris din INIMA=HEART
Tutu adrian. ca sa stiti si voi el are talent de a trimite mesaje si de a canta bine (nu foarte dar) oricum asta e parerea mea si este foarte talentat deci nu mai spuneti nimica de el.
Cristina si Alina.Au fost cele mai talentate, cu niste voci de aur.Mi-a placut si de Adrian Tutu, dar totusi fetele erau mult mai talentate decat el.In ciuda aspectului lor, au fost extraordinare.Aceasta e parerea mea.
Eu cred ca Narcis Iustin Ianau trebuia sa castige pentru ca el a cantat nu a vorbit intr-o melodie cum a facut Adrian Tutu