Toti in gura mare "Adrian Tutu" is curios daca jegu ala mai scoate o melodie, si daca mai scoate una, cati dintre voi astia o sa o ascultati, unde dracu vedeti voi talentul in el? In masa si in tacsu aia din rai? Versuri stie oricine sa faca si sa l-e spuna monoton pe un fundal muzical nu este cine stie ce. Insa daca stam sa ne gandim Narcis are un viitor extraordinar in fata, Valentin are o voce superba(eu nu am auzit-o pe Andra sa ii spuna lui tutu ca vrea sa cante impreuna cu el, insa cu valentin aproape ca a plans), baiatul acela cu beatboxul, iarasi este un talent. Pentru idiotii care spun ca tutu are talent, as vrea sa urmeze linkul urmator http://www.dex-online-ro.ro/cautari/talent.htm si dupa aceea sa zica daca tutu are talent. Acuma nu ma luati ca el in versuri spune adevarul despre Romania, pentru ca nu este nici primul nici ultimul, de cand e base si boc, la talkshow-uri numa despre asta auzi, sa nu mai spun de alti hip hoperi... Tutu, in una dintre versuri spune ca este roman si se bate cu pumnul in piept, dar la anul il vezi prin strainatate, ca el e roman ce pl. mea. Asta e, in Romania, se voteaza cazurile sociale nu talentul(dovada romanii au talent si dansez pentru tine si altele...)
Cosmin Agache pentru ca : Mi-a placut foarte mult ce echipa a facut cu DFC in finala. Pacat chiar avea talent pustiul.
Tutu Adrian.Pe langa faptul ca are o voce minunata, el isi compunea melodiile care sunt superbe! Eram sigura ce al va castiga desi stiam ca multi l-ar vota pentru. cazul lui, dar eu consider ca el merita sa castige!
Narcis iustin ianau, desigur... tutu a venit decat sa se planga la lume ca nu are parinti...ca daca ii mai avea nu castiga nici cu slujbe,pentru ca nu are nimic special in vocea lui,mie nu mi s-a parut corecta alegerea lui tutu doar pentru ca nu are parinti, atunci ar trebui sa se numeasca Romanii au mila, nu talent
adrian tutu :X dar mi'ar fi placut sa castige si cosmin agache a cantat super chiar are talen:d
Mi-au placut mai multi
Nartcis Iustin Ianau-o voce uimitoare care sigur va uimi si in continuare
Rebeca Neacsu-o voce mare intr-un corp atat de mic
Cosmin Agache-ideea cu DFC a fost uimitiare sunetele erau ireale
Pe Adrian Tutu l-au votat betivii, pitipoancele si drogatii! Avem destui repari : parazitii, simplu etc.Insa ca Narcis nu cred ca avem niciunul! Gresit ca sa imi mai dau seama cum voteaza poporul roman...GRESIT! Am pierdut un talent
Adrian Tutu a fost cu adevarat bun.Narcis ala zici ca e gay... in fine putei sa dati stupid sau nefolositor, dar cel mai bun a fost TUTU!
Mindfulness întreabă:
anonim_4396 întreabă: